Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Spolne igrače

Glasilo

Male Edge Pro - penis podaljšek za penis širitve

Pri podaljšku za penis Male Edge se uporablja metoda vleke penisa, ki je najbolj naraven način za povečanje penisa. Toda kako deluje raztezanje penisa? Z enakomernim raztezanjem gredi penisa se celice tkiva sčasoma delijo in razmnožujejo, kar zagotavlja trajno povečanje dolžine in obsega penisa.

Več informacij

3142/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Pri podaljšku za penis Male Edge se uporablja metoda vleke penisa, ki je najbolj naraven način za povečanje penisa. Toda kako deluje raztezanje penisa? Z enakomernim raztezanjem gredi penisa se celice tkiva sčasoma delijo in razmnožujejo, kar zagotavlja trajno povečanje dolžine in obsega penisa.

     

    Naš vrhunski izdelek Male Edge Pro je vrhunski pripomoček za povečanje penisa za trajno rast. Opremljen je z obsežno paleto dodatne opreme, ki vam zagotavlja najboljše rezultate pri trajni povečavi penisa.

     

    Raztezalnikom Male Edge Pro so priloženi:

     

    • 1 kos - podaljšek za penis Male Edge
    • 1 kos - ravnilo/merilna naprava
    • 1 kos - škatla za izdelek Male Edge
    • 1 kos - potovalna torbica Male Edge
    • 1 kos - uradni program Male Edge (brošura)
    • 5 kosov - gumijaste zanke Male Edge
    • 2 kosa - zaščitna blazinica: še bolj udobno in neopazno nošenje.
    • 1 kos - kohezivna kompresa

     

    Niste našli podaljška za penis, ki ga iščete? Oglejte si naš osnovni paket za povečanje Male Edge ali paket Male Edge Extra.

     

    Kako uporabljam podaljšek za penis Male Edge?

     

    Namestite podaljšek za penis na neizrazit penis in udobno zategnite gumijaste zanke. Je neboleč in udoben za nošenje med stojo, hojo ali sedenjem, tudi diskretno pod ohlapnimi oblačili. Za podrobna navodila vam Male Edge ponuja tudi spletni dostop do podrobnega pojasnjevalnega videoposnetka. Če imate posebna vprašanja, se lahko registrirate tudi na forumu in prejmete posebne nasvete.

    Ali podaljški za penis delujejo? Da, delujejo!

     

    Naprava Male Edge uporablja metodo vlečenja penisa(raztezanje penisa), ki je najbolj naraven način za povečanje penisa. Toda kako deluje vlečenje penisa? Z enakomernim raztezanjem penisa se celice tkiva sčasoma delijo in razmnožujejo - proces se imenuje "citokineza" - in zagotavljajo trajno povečanje dolžine in obsega penisa. Da - učinki izdelka Male Edge so trajni! Tehniko povečanja penisa, ki jo uporablja raztegovalnik penisa, lahko diskretno izvajate doma, zato nikomur ni treba vedeti za namero podaljšanja penisa.

    Načrt usposabljanja za raztezanje penisa:

     

    Naš šesttedenski "Načrt počasnega zagona" je idealen program usposabljanja za prve uporabnike, da se navadijo na napravo Male Edge in metodo raztezanja penisa. Program usposabljanja Male Edge daje telesu čas, da se privadi na podaljševalnik penisa, saj se na začetku uporablja le majhna količina vleka in kratek čas uporabe naprave.

     

    Nato iz tedna v teden postopoma povečujete vleko in trajanje uporabe. Začetni urnik je namenjen kot smernica - če menite, da lahko napredujete hitreje od navedenega, to ni težava, saj je izdelek v vsakem primeru zelo varen za uporabo. Ko dosežete želene rezultate, lahko program za povečanje penisa preprosto prekinete, saj so rezultati trajni, brez potrebe po dodatnem usposabljanju.

    Prednosti raztezanja penisa:

     

    Vaše telo je verjetno popolno takšno, kot je. Toda zakaj ne bi dodali še malo več velikosti in uživali v večjem penisu? Verjamemo, da bo povečanje penisa Male Edge pripomoglo k večji samozavesti, boljšemu spolnemu življenju in s tem k večji kakovosti življenja. Za nas je povečanje penisa le še en način, da ohranite svoje telo zdravo, tako kot hodite v telovadnico ali se zdravo prehranjujete. Zato začnite svojo pot do večjega penisa še danes. Naprava za povečanje penisa Male Edge je izvirna in najboljša metoda za povečanje penisa. Male Edge že več kot 20 let ponosno izdeluje najboljše podaljške za penis in ima več kot pol milijona zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu.

     

    • Trajna povečava penisa
    • Močnejše/dolgotrajnejše erekcije
    • Pomaga pri prezgodnjem izlivu
    • Ravnanje ukrivljenega penisa (Peyroniejeva bolezen)
    • Zdravilo Male Edge nima stranskih učinkov v medicinskem smislu.

    Kako deluje podaljšek za penis? Kaj je podaljšek za penis?

     

    Naprava za podaljševanje penisa je naprava, ki jo nosite na penisu, da nežno raztegnete tkiva za več ur na dan. Ko se pri uporabi naprave počutite udobno in se tkiva začnejo raztezati, postopoma povečujete vleko naprave in število ur, ki jih vsak dan uporabljate napravo. Naprava za povečanje penisa Male Edge je naprava za povečanje penisa, ki s pomočjo vleka poveča dolžino in obseg penisa. Podaljševalniki penisa so najbolj priljubljena metoda za trajno povečanje penisa. Razen drage operacije na specializirani kliniki je podaljšek za penis edina medicinsko dokazana metoda, ki omogoča daljši in debelejši penis. Za razliko od kirurških postopkov za povečanje penisa naprave, ki povečujejo penis z vleko, ne prinašajo resnih tveganj. Metodo lahko udobno in diskretno izvajate doma, ob pravilni uporabi je varna in predstavlja naraven način povečanja penisa. Naprava za podaljševanje penisa Male Edge lahko pomaga tudi pri popravljanju ukrivljenosti penisa.

    Kako pogosto je treba uporabljati podaljšek za penis?

     

    Mnogi moški menijo, da bodo dosegli hitrejše rezultate, če bodo podaljšek za penis uporabljali dlje, kot je priporočeno. Vendar to ni najučinkovitejši način za doseganje hitrejšega povečanja penisa. Podaljševalniki penisa so zasnovani tako, da v daljšem časovnem obdobju povečajo dolžino in debelino penisa, saj je to naraven proces. Če napravo Male Edge uporabljate priporočeno število ur vsak dan več mesecev, se bo penis znatno povečal. Vendar se je treba zavedati, da je telo vsakega moškega drugačno. Nekateri moški bodo začeli opažati rezultate že po nekaj mesecih, pri drugih pa lahko traja tudi do šest mesecev. Če pa program izvajate vztrajno in predano ter napravo vsak dan uporabljate na pravilen način, vam zagotavljamo, da boste videli pomembne rezultate povečanja penisa.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Male Edge podaljšek za penis za povečanje penisa
    • Podlago za penis Male Edge lahko diskretno in udobno nosite pod ohlapnimi oblačili podnevi ali ponoči. Raztezalo za penis Male Edge raztegne steblo penisa, moč potega pa lahko prilagodite. To vlečno gibanje spodbudi delitev celic v tkivu, zaradi česar se spodbudi rast tkiva, zato je penis sčasoma daljši in debelejši.
    • Za izboljšanje erekcije: Za daljšo in močnejšo erekcijo.
    • Primerno za penis od 4 do 24 cm
    • Material: POM
    • Premer: 2,0-3,5 cm

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Great device and it’s comfortable to me.

    So far I love the device! I have used it for 3 weeks. I went from a little turtle to a normal hanging guy. I My erections are stronger and larger. I’m excited to see where this goes.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Eindeutige Empfehlung

    Super Erfolge sind schon in den ersten Wochen nach einer täglichen Tragedauer von 1-3 Stunden sichtbar. Gut zu Hause anwendbar und mit dem beiliegenden Tagebuch sind Fortschritte schnell erkennbar und dokumentierbar. Nach anfänglichen Schwierigkeiten beim „Anlegen“ lief es die Tage danach immer besser und der Penis-Expander konnte auf angenehme Weise getragen werden.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Male Edge Pro - penis podaljšek za penis širitve

    Male Edge Pro - penis podaljšek za penis širitve

    Pri podaljšku za penis Male Edge se uporablja metoda vleke penisa, ki je najbolj naraven način za povečanje penisa. Toda kako deluje raztezanje penisa? Z enakomernim raztezanjem gredi penisa se celice tkiva sčasoma delijo in razmnožujejo, kar zagotavlja trajno povečanje dolžine in obsega penisa.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: