Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stroji za seksanje in stroji za molžo

Glasilo

Fuck Machine Gigolo

Stroj za seks Gigolo je eden od absolutno najboljših izdelkov med seks stroji! Če iščete zmogljiv, prilagodljiv stroj za seks z neskončno združljivostjo z dildi, je Gigolo Fucking Machine popolna izbira.

Več informacij

9594/00

769,90 €


-100,00 €

669,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Stroj za seks Gigolo je eden od absolutno najboljših izdelkov med seks stroji! Če iščete zmogljiv, prilagodljiv stroj za seks z neskončno združljivostjo z dildi, je stroj za seks Gigolo popolna izbira.

     

    Eleganten, prefinjen in seksi - MEO je v elegantno in nevsiljivo obliko spretno vkomponiral odlično delujočo tehnologijo. Ali lahko predstavimo? Vaš lastni Gigolo - stroj za seksanje, ustvarjen za brezkompromisno zadovoljevanje vašega poželenja!

     

    Zakaj je stroj za seksanje Gigolo tako poseben?

     

    Stroj za seksanje je lahek, enostaven za prenašanje, po uporabi ga je mogoče diskretno shraniti, primeren pa je tudi za začetnike, ki želijo udobno, a zmogljivo napravo. Široka paleta nastavitev višine in kota ter popolnoma nastavljiva globina potiska zagotavljajo, da lahko uživate v užitku tako, kot si želite.

     

    Naprava je opremljena z zmogljivim, a šepetajoče tihim 40-vatnim motorjem, ki omogoča, da potisna roka potisne do 240-krat na minuto. Hitrost lahko nastavite v 16 stopnjah, tako da je možna tako zelo nežna, počasna kot tudi izjemno hitra in močna penetracija. Z dimenzijami 62 cm x 42 cm x 23 cm in težo 11,5 kilograma je to zajebavanje s precejšnjo lastno težo, ki trdno in varno stoji na tleh. Stroj za jebanje lahko prilagodite svojim individualnim potrebam in vas bo zadovoljil v najrazličnejših položajih.

     

    Stroj za seksanje Gigolo je izdelan v elegantni črni barvi, ki jo popestrijo barvni poudarki. Dve ukrivljeni črni kovinski oprijemali, ki sta na koncih gumirani, zagotavljata trden položaj. Iz prečne opore na sredini vodi navzgor palica, na kateri je nameščen motorni blok. Sam motor je izjemno tanek in ima potisno ročico.

     

    Če naročite ta jebač, je poleg napajalnika priložen tudi praktičen daljinski upravljalnik. Priložen je tudi visokokakovostni dildo, ki meri 20 cm x 4,5 cm, ima zelo realistične žile in je izdelan iz koži prijaznega, mehkega, a odpornega materiala.

     

    Stroj za seksanje Gigolo je opremljen z adapterjem Vac-U-Lock. To pomeni, da lahko uporabljate vse dilde z zaklepom Vac-U-Lock proizvajalcev Doc Johnson, Hung System ali Fucktools. Veliko izbiro dildov najdete pri MEO.

     

    Varnost in funkcionalnost sta za nas na prvem mestu! Med razvojem tega fukcijskega stroja se nismo osredotočili le na popolnoma izjemno funkcionalnost, temveč tudi na varnost. Zato ima ta stroj za seksanje funkcijo varnostnega izklopa, tako da se v nujnih primerih sam izklopi. Udarna roka, ki se prilagaja gibom uporabnika, svoje delo opravlja zanesljivo in neutrudno, motor pa je prijetno tih.

     

    Velika prednost je seveda združljivost Vac-U-Lock, zaradi katere nič ne ovira eksperimentiranja z najrazličnejšimi dildi. Velika lastna teža pa je prav tako v prid stroju za seksanje. Konec koncev mora med uporabo stati na tleh kar se da negibno.

     

    Kako uporabljam stroj za seksanje Gigolo?

     

    V nekaj minutah sestavljen stroj za jebačo je takoj pripravljen za uporabo in ga je mogoče temeljito preizkusiti. Seveda je prvi korak pritrditev dilda na potisno roko, kar lahko storite v nekaj sekundah. Nato udarno roko postavite v želeni položaj in vstavite dildo analno ali vaginalno. S praktičnim daljinskim upravljalnikom nastavite želeno začetno hitrost, ki jo lahko postopoma povečujete.

     

    In še nekaj dodatnega za vas: radi bi ležali na spletni strani sling in se pustili močno zajebavati? A nimate partnerja? Potem imamo za vas dobro novico! Ker ni nujno, da sling uporabljate s partnerjem! Naš inovativni nosilec za stroji za seksanje (kliknite tukaj) vam omogoča, da na poseben okvir sling (v katerem je obešen sling ) pritrdite stroje za seksanje, kot je model Gigolo. Navdušeni boste; naša beseda!

     

    Več podrobnosti:

     

    • Močan stroj za jebanje z dolgim hodom
    • izjemno tih visokozmogljiv motor
    • 40 W 24 V
    • brezžični daljinski upravljalnik
    • 16 stopenj intenzivnosti
    • samodejni varnostni izklop
    • Celoten razpon kotov udarca, tudi navpični! Udarjate lahko v vseh položajih.
    • Globina penetracije od 2,5 do 10 cm
    • Z nastavkom Vac-U-Lock za dilde Doc Johnson in Hunglock.
    • tiho delovanje tudi na najvišji ravni
    • vse glavne komponente so rezkane CNC in izdelane iz letalskega aluminija
    • 110/240 voltov (plug & play)
    • priložen črn 8-palčni (20,32 cm) dildo
    • priložena navodila za uporabo
    • dobavljeno v črni kartonski škatli v diskretni rjavi transportni škatli.
    • dostava po vsem svetu

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Starke F-Leistung

    Die Maschine ist wirklich optimal sowohl was die Power als die regulierbarkeit betrifft. zuden lässt sie wirklich alle Stellungen zu. Verarbeitung, Qualität und Bedienung sind alles top. Kann auch gut richtig tief zustoßen… das finde ich besonders geil.

      Ocenjevanje 

      Gigolo

      Progettato per essere semplice ma versatile, il Gigolo è più leggero e adatto ai principianti e all'uso domestico. Detto questo, è stato anche progettato con cura dagli ingegneri pervy di F-machine per offrire una gamma completa di angoli per soddisfare le posizioni più impegnative, anche per gli utenti di dungeon o BDSM. Le caratteristiche di sicurezza migliorate includono un'unità principale completamente chiusa e un dispositivo di sicurezza elettrico per proteggere l'utente da potenziali spinte eccessive e parti mobili.

      Oltre ad offrire un'ampia gamma di altezze e angoli, il Gigolo Fuck-Machine ha una profondità di spinta regolabile da 1 a 4 pollici. Il Gigolo viene fornito con un adattatore stile Vac-U-Lock incluso, ma è anche completamente compatibile con il nuovo adattatore "USB" di F-Machine per i tuoi giocattoli preferiti con base a ventosa e svasata. È disponibile anche il nostro kit di fissaggio opzionale per fissare il Gigolo per levigare le superfici del pavimento, prevenendo i movimenti durante l'uso intenso. Con il suo aspetto elegante, l'elegante chassis in lega nera anodizzata e la finestra di visualizzazione blu retroilluminata, il Gigolo sarà un'aggiunta molto sexy alla tua camera da letto o al dungeon!

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Every household should own at least one! Highly Recommended!

      It's very quiet, and has multiple thrust lengths that'll satisfy your need for a deep, deep fuck.
      I would highly recommend to anyone that really like a good long hard pounding.

      • 7 od 7 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Awesome machine

      Awesome machine, plenty of power , very fast and adjustable. Spent two hours straight using it the day it arrived. Never had so much fun with a toy.

      • 7 od 7 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Fuck Machine Gigolo

      Fuck Machine Gigolo

      Stroj za seks Gigolo je eden od absolutno najboljših izdelkov med seks stroji! Če iščete zmogljiv, prilagodljiv stroj za seks z neskončno združljivostjo z dildi, je Gigolo Fucking Machine popolna izbira.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: