Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Watersports Kink

Glasilo

Watersports Kink System RECYCLER z analnim čepom, pasom čistosti, čepom za penis in cevjo

Naš sistem BDSM Watersports Kink System RECYCLER je sestavljen iz analnega čepka, čepka za penis, pasu čistosti in vašega telesa, ki tvorijo samostojen sistem, ki popolnoma "reciklira" vaš lastni urin.

Več informacij

2426/00

169,90 €


-50,00 €

119,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Naš BDSM Watersports Kink System RECYCLER združuje analni čep, penisni čep, pas čistosti in vaše telo v samostojen sistem, ki je kot nalašč za "recikliranje" lastnega urina.

     

    Kazen, ponižanje, objektivizacija ali nagrada? Izrazi "igra s sečkom", "zlati tuš" ali "vodni športi" opisujejo erotiko v zvezi s tematiko urina.

     

    Watersports Kink System RECYCLER: pas čistosti s čepom za penis ponuja čudovito učinkovit način, kako spraviti partnerjevo poželenje pod popoln nadzor in hkrati izpolniti svoje ali njegove fantazije. Zaradi svoje posebne zasnove čep za penis med penetracijo sproži intenzivne občutke, ki jih je mogoče jasno čutiti. Ko sta čep za penis in pas čistosti nameščena, se pritrdi ključavnica, tako da čepa za penis ni več mogoče odstraniti brez dovoljenja. Bolj ko se vzburjenje povečuje, bolj prijetno, predvsem pa mučno postaja za Bottom. Pri sistemu Watersports Kink System RECYCLER prožna cev povezuje čep za penis z analnim čepom. Spletna stran butt plug je izdelana iz higienskega nerjavečega jekla in ima sijočo, polirano površino brez dražečih robov. Zaradi nežno zaobljene konice in stožčaste oblike je analni čep prijetno enostavno vstaviti.

     

    Kako uporabljam pas čistosti z analnim čepom in čepom za penis?

     

    Watersports Kink System RECYCLER je SM igrača in popoln pripomoček za poznavalce in ljubitelje uretralnih in analnih užitkov! Votel dilatator ali čep za penis se vstavi v penis in zagotavlja posebno intenzivno stimulacijo, medtem ko so genitalije popolnoma zaprte s pasom čistosti. Čep za penis je povezan z votlim analnim čepom prek cevke, ki jo lahko vstavite v anus. Na ta način se lahko urin odvaja neposredno iz penisa v anus, skoraj kot klistir, ne da bi pri tem zapravili dragoceno kapljico. Za vstavljanje penisnega čepka je treba uporabiti naš lubrikant VERYDEEP, za butt plug pa naš hibridni lubrikant MANCUNT. Čep za penis nežno vstavite v sečnico, cevko speljite med noge, nato pa čep vstavite v anus. Zadnjico lahko seveda vstavite tudi v anus svojega partnerja in mu tako omogočite prijetno, toplo izkušnjo klistirja.

     

    Kako lahko očistim sistem Watersports Kink System iz MEO®?

     

    Čep za penis, analni čep in pas čistosti lahko po uporabi higiensko očistite, razkužite in celo sterilizirate. Za temeljito čiščenje sistema Watersports Kink System RECYCLER priporočamo naš sprej INSTACLEAN.

     

    Watersports zlati tuš: tveganje za zdravje?

     

    Ali napravo Watersports Kink System RECYCLER uporabljate samostojno? Pri zaužitju zlatega tuša velja, da je tveganje za zdravje precej majhno. Čeprav je urin odpadni produkt telesa, velja za sterilnega, če je izločevalec zdrav, tj. če na primer ne trpi za okužbo mehurja. Če sistem Watersports Kink System RECYCLER uporabljate s partnerjem: zlatih tušev ni mogoče šteti za varen seks.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Watersports Kink System RECYCLER
    • Fetiš Watersports
    • Pas čistosti z urofilnimi dodatki
    • Analni čep s cevko, priključeno na čep za penis
    • Penisni čep z odprtino
    • Analni čep z odprtino
    • Zamaški so natančno izdelani in fino polirani
    • Urofilija je spolna naklonjenost urinu. Postopek uriniranja ali sam urin se doživlja kot erotičen in spolno stimulativen.
    • Zadnjica: dolžina za vstavljanje 6,6 cm, premer 3,8 cm
    • Dolžina cevi: 90 cm
    • Kletka čistosti: notranji premer 35 mm, notranja dolžina 66 mm
    • Čep za penis: dolžina za vstavljanje 55 mm, premer 8 mm
    • Velikost obroča 45 mm
    • Pogosto kupljeni dodatki: The Spanking BDSM paddle iz MEO (kliknite tukaj)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Bin vollkommen begeistert

    Top Produkt, einfach anzuwenden und der Saft läuft dahin wo er hin soll

    • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Fast perfekt

    Für mich könnte der Butt Plug etwas größer dimensioniert sein, aber vom Prinzip her gut durchdacht und funktioniert ohne jeden Mangel.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Bin sehr begeistert

    Funktioniert einwandfrei und erfüllt mir viele meiner ultimativen Fantasien wenn ich das "System" beim Bondage tragen muss. So erniedrigt zu werden und sich nicht währen zu können ist wirklich toll.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Vraiment décevant !

    A l'usage, l'objet ne m'apporte pas satisfaction.
    La cage pénienne est assez courte, le plug urétral pas assez long, si bien que l'urine refoule le diamètre intérieur n'accorde pas suffisamment de débit pour remplir l'ampoule rectale, fermée par un plug anal de dimension trop réduite pour assurer l'étanchéité, ce qui occasionne des fuites tant au niveau anal que du pénis. Compte tenu du prix de 100 € au lieu d'un prix initial de 150, cela me déçoit beaucoup, cela ne vaut le prix dépensé.
    Le concept était vraiment intéressant, cependant quelle déconvenue...

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Watersports Kink System RECYCLER z analnim čepom, pasom čistosti, čepom za penis in cevjo

    Watersports Kink System RECYCLER z analnim čepom, pasom čistosti, čepom za penis in cevjo

    Naš sistem BDSM Watersports Kink System RECYCLER je sestavljen iz analnega čepka, čepka za penis, pasu čistosti in vašega telesa, ki tvorijo samostojen sistem, ki popolnoma "reciklira" vaš lastni urin.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: