Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Trak za vezanje

Glasilo

Rumeni trak za vezanje

Rumeni trak za bondage na roli je nepogrešljiv pripomoček BDSM za začetnike in profesionalce bondage ter ljubitelje kink Watersports Ljubitelje kink. Bondage trak MEO® je hitro pri roki in zagotavlja zanesljivo fiksacijo med seanso BDSM.

Več informacij

2766/00

9,99 €

0,67 €/M

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ta visokokakovostni rumeni trak za vezanje za Watersports Kink iz zvitka je nepogrešljiv pripomoček BDSM za začetnike ali profesionalce. Trak za bondage MEO® je hitro pri roki in zagotavlja zanesljivo pritrditev med seanso BDSM.

     

    Z bondage trakom MEO ® lahko ne le zvežete partnerjeve roke in noge ter mu tako omejite svobodo gibanja, ampak je odličen tudi za zavezovanje oči, saj se lepi le nase, ne pa tudi na kožo ali lase. Zlasti za seanse na prostem ali na poti je trak za vezanje popoln pripomoček BDSM, saj ga je enostavno shranjevati in prenašati. Partnerja lahko na primer privežete na drevo v gozdu, ne da bi vam bilo treba skrbeti za vrvi, karabine ali kavlje. Trak za bondage odpira številne ustvarjalne možnosti za zvezanje partnerja. Prepustite se domišljiji!

     

    Kako uporabljam rumeni trak za bondage?

     

    Trak za bondage je hiter in enostaven za uporabo ter preprost za uporabo. S škarjami preprosto odrežite potrebno količino traku za bondage iz zvitka in zabava z vezanjem se lahko začne!

     

    Kaj je tako posebnega pri rumenem lepilnem traku?

     

    Trak za bondage je elastičen, prijeten in se drži le samega sebe, ne pa tudi kože ali las. S tem trakom lahko hitro in enostavno ovijete in pritrdite roke ali noge, ne da bi pri tem potegnili za lase ali kožo. Naš trak za bondage je kot nalašč za vse vrste erotičnega vezanja. Po uporabi lahko trak za bondage hitro odstranite, ne da bi pri tem pustil kakršne koli sledi.

     

    Na kaj moram biti pozoren pri uporabi rumenega lepilnega traku?

     

    Trak za bondage je ob pazljivi uporabi primeren za večkratno uporabo. Po uporabi ga preprosto obrišite z vodo in blagim milom, počakajte, da se posuši, in ga znova previdno zvijete.

     

    Barvni trak za bondage:

     

    Naš trak za bondage je na voljo v črni, rdeči, roza, srebrni, vijolični in rumeni barvi.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Watersports Trak za bondage Kink v rumeni barvi na 15-metrskem zvitku.
    • Na voljo so različne barve
    • Trak za bondage iz ME O® omogoča enostavno uresničevanje fantazij o bondage brez zapletenih vozlov. Ta svetleča folija brez lepilne plasti se prilepi samo nase - ne pa tudi na kožo ali lase. Trak je primeren za zavezovanje ali erotično zakrivanje, kot preveza za oči in popolnoma za mumifikacijo. Po uporabi lahko trak za bondage ponovno zvijete in ga po želji ponovno uporabite.
    • Enostavno odstranjevanje: brez ostankov in hitro odvijanje ali ponovno odvijanje.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Es más últil de lo que pensaba

    Es muy práctico, atas de forma rápida y sin las rozaduras de las cuerdas, se pega muy bien sobre sí misma y además si la doblas bien al recogerla la puedes volver a utilizar.

      Ocenjevanje 

      Intensives Gelb

      Das Tape kommt in einem intensiven gelb und ist perfekt, um ungehorsame Subs zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Ocenjevanje 

        Bondage tape

        Perfect product for a fun night in the bedroom. Much quicker to get kinky if you aren't in the mood to use sex rope. If you want some quick kinky play this is perfect for you. It only sticks to itself so you don't have to worry about it hurting your skin when removing it.

          Ocenjevanje 

          Super Qualität

          Super praktisch, auch für Einsteiger leicht und vielfältig verwendbar. Dieses hier riecht nicht so unangenehm wie manch andere Marken. Schon oft bestellt.

            Ocenjevanje 

            Ottimo

            Kinky ed ecologico, non irrita la pelle ed è facile da smaltire.

              Napišite svoj pregled

              Rumeni trak za vezanje

              Rumeni trak za vezanje

              Rumeni trak za bondage na roli je nepogrešljiv pripomoček BDSM za začetnike in profesionalce bondage ter ljubitelje kink Watersports Ljubitelje kink. Bondage trak MEO® je hitro pri roki in zagotavlja zanesljivo fiksacijo med seanso BDSM.

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              7 drugi izdelki iz iste kategorije: