Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Trak za vezanje

Glasilo

Roza trak za bondage

Ta visokokakovostni rožnati trak za bondage na zvitku je nepogrešljiv pripomoček BDSM za začetnike ali profesionalce. Trak za bondage MEO® je hitro pri roki in zagotavlja zanesljivo fiksacijo med seanso BDSM.

Več informacij

2764/00

9,99 €

0,67 €/M

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ta visokokakovostni trak za bondage na zvitku je nepogrešljiv pripomoček BDSM za začetnike ali profesionalce. Trak za bondage MEO® je hitro pri roki in zagotavlja zanesljivo fiksacijo med seanso BDSM.

     

    Z bondage trakom MEO ® lahko ne le zvežete partnerjeve roke in noge ter mu tako omejite svobodo gibanja, ampak je odličen tudi za zavezovanje oči, saj se lepi le nase, ne pa tudi na kožo ali lase. Zlasti za seanse na prostem ali na poti je trak za vezanje popoln pripomoček BDSM, saj ga je enostavno shranjevati in prenašati. Partnerja lahko na primer privežete na drevo v gozdu, ne da bi vam bilo treba skrbeti za vrvi, karabine ali kavlje. Trak za bondage odpira številne ustvarjalne možnosti za zvezanje partnerja. Prepustite se domišljiji!

     

    Kako uporabljam roza trak za bondage?

     

    Trak za bondage je hiter in enostaven za uporabo ter preprost za uporabo. S škarjami preprosto odrežite zahtevano količino traku za bondage z zvitka in zabava z bondage se lahko začne!

     

    Kaj je tako posebnega pri rožnatem lepilnem traku?

     

    Trak za bondage je elastičen, prijeten in se drži le samega sebe, ne pa tudi kože ali las. Trak za bondage lahko hitro in enostavno ovijete in pritrdite roke ali noge, pri tem pa ne vlečete za lase ali kožo. Naš trak za bondage je kot nalašč za vse vrste erotičnega vezanja. Po uporabi lahko trak za bondage hitro odstranite, ne da bi pri tem pustil kakršne koli sledi.

     

    Kaj moram upoštevati pri rožnatem lepilnem traku?

     

    Trak za bondage je ob skrbni uporabi primeren za večkratno uporabo. Po uporabi ga preprosto obrišite z vodo in blagim milom, pustite, da se posuši, in ga znova previdno zvijete.

     

    Barvni trak za bondage:

     

    Naš trak za bondage je na voljo v črni, rdeči, roza, srebrni, vijolični in rumeni barvi.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Japonski trak za bondage v roza barvi na 15-metrski roli.
    • Na voljo so različne barve
    • Trak za bondage ME O® omogoča enostavno uresničevanje fantazij o bondage brez zapletenih vozlov. Ta svetleča folija brez lepilne plasti se prilepi samo nase - ne pa tudi na kožo ali lase. Trak je primeren za zavezovanje ali erotično zakrivanje, kot preveza za oči in popolnoma za mumifikacijo. Po uporabi lahko trak za bondage ponovno zvijete in ga po želji ponovno uporabite.
    • Enostavno odstranjevanje: brez ostankov in hitro odvijanje ali ponovno odvijanje.




    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Está bien

    No son las típicas cintas, no se adhieren al cuerpo, no tienen pegamento, sino que se pegan por rozamiento. Son prácticas y además si lo haces bien puedes llegar a volver a utilizarlas.
    Son muy prácticas

      Ocenjevanje 

      Zartes Rosa

      Das Tape kommt in einem schönen zarten rosa und ist perfekt, um ungehorsame Sissys zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Ocenjevanje 

        Geiles Zeug

        Bondagetape ist eine wunderbare Sache. Das in vernünftiger Qualität zu finden oftmals eine andere. Manchmal klebt es gar nicht, manchmal zu stark – dieses hier ist genau richtig. Geschälte Zitrone in den Mund, Bondagetape drüber – fertig ist ein netter Knebel..regt also sehr die Kreativität and und fällt auch nicht so auf, wenn es mal herumliegt (ist für Menschen mit neugieriger Verwandschaft durchaus interessant), kann somit prima beim Besuch bei der Schwiegermutter übers Wochenende eingepackt werden ohne verdächtig zu sein und hinterlässt weder beim Knebeln, noch beim fesseln spuren, weswegen der Spaß zu zweit auch an solchen Wochenenden nicht zu kurz kommen muss...:-)

          Ocenjevanje 

          kaufempfehlung

          verarbeitung, qualität und klebeverhalten sind top, auch lässt es sich gut wieder voneinander trennen. es tut also genau das, wofür es erworben wurde.

            Ocenjevanje 

            Ottima qualità.

            Vai a per bei momenti stravaganti. Incredibile per legare la mia ragazza senza problemi.

              Ocenjevanje 

              Funziona perfettamente!

              Si dovrebbe avere un paio di forbici a portata di mano, comunque, perché non si strappano facilmente. Ciò dimostra ancora una volta la qualità del prodotto. Molto carino come alternativa alla corda o alle manette. Questo è molto divertente, soprattutto se si è appassionati di prede/cacciatori. Non fa neanche male.

                Napišite svoj pregled

                Roza trak za bondage

                Roza trak za bondage

                Ta visokokakovostni rožnati trak za bondage na zvitku je nepogrešljiv pripomoček BDSM za začetnike ali profesionalce. Trak za bondage MEO® je hitro pri roki in zagotavlja zanesljivo fiksacijo med seanso BDSM.

                Napišite svoj pregled

                Kupci so kupili tudi:

                7 drugi izdelki iz iste kategorije: