Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Trak za vezanje

Glasilo

Prozoren trak za vezanje

Naš prozoren trak za bondage na rolici je dolg 20 metrov in ima številne prednosti v primerjavi z raztegljivo folijo ali lepilno folijo, ki se pogosto uporabljata za bondage.

Več informacij

3696/00

na voljo

    Več informacij

    Naš prozoren trak za bondage na rolici je dolg 20 metrov in ima številne prednosti pred stretch folijo ali folijo za lepljenje, ki se pogosto uporablja za bondage.

    Ta visokokakovostni trak za bondage na rolici je nepogrešljiv pripomoček za BDSM tako za začetnike kot za profesionalce. Trak za bondage iz MEO ® je hitro pri roki in zagotavlja zanesljivo fiksiranje med seanso BDSM.

    Trak za bondage iz MEO ® lahko uporabite ne le za zavezovanje partnerjevih zapestij in gležnjev, da mu omejite svobodo gibanja, temveč je idealen tudi za zavezovanje oči partnerju, saj se lepi le nase in ne na kožo ali lase. Trak za vezanje je odličen pripomoček za BDSM, zlasti za seanse na prostem ali na potovanjih, saj ga je enostavno shranjevati in prenašati. To pomeni, da lahko partnerja na primer v gozdu privežete na drevo, ne da bi vam bilo treba skrbeti za vrvi, karabine ali kavlje. Trak za bondage odpira številne ustvarjalne možnosti pri vezanju. Prepustite se domišljiji!

    Kako uporabljam prozoren trak za bondage?

    Trak za bondage je hiter in enostaven za uporabo. Preprosto s škarjami odrežite potrebno količino traku za bondage iz zvitka in zabava z bondage se lahko začne!

    Kaj je posebnega pri prozornem traku za bondage?

    Trak za bondage je elastičen, prožen in se drži le samega sebe, ne pa tudi kože ali las. Bondage trak lahko uporabite za hitro in enostavno ovijanje in fiksiranje rok ali nog, ne da bi pri tem vlekla za lase ali kožo. Naš trak za bondage je idealen za erotične igre bondage vseh vrst. Po uporabi lahko trak za bondage v trenutku odstranite, ne da bi pustil kakršne koli sledi.

    Kaj moram upoštevati pri prozornem lepilnem traku za bondage?

    Lepilni trak za bondage je ob pazljivi uporabi primeren za večkratno uporabo. Po uporabi ga preprosto obrišite z vodo in blagim milom, pustite, da se posuši, in ga znova previdno zavijte.

    Barvni trak za bondage:

    Naš trak za bondage je na voljo v črni, rdeči, rožnati, rožnati, srebrni, vijolični in rumeni barvi ter tudi prozoren.

    Dodatne informacije:

    • Trak za bondage na 20-metrski roli.
    • Na voljo so različne barve
    • Trak za bondage MEO® omogoča enostavno izpolnjevanje fantazij o bondage brez zapletenih vozlov. Svetleča folija brez lepilne plasti se prilepi le sama nase - ne na kožo ali lase. Trak za bondage je primeren za zavezovanje ali erotično zakrivanje, kot preveza za oči in popolnoma za mumifikacijo. Po uporabi lahko trak za bondage ponovno zvijete in ga uporabljate tako pogosto, kot je potrebno.
    • Enostavno odstranjevanje: hitro se odvije in zvije, ne da bi pustil kakršne koli sledi.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Top

    Top Qualität

      Napišite svoj pregled

      Prozoren trak za vezanje

      Prozoren trak za vezanje

      Naš prozoren trak za bondage na rolici je dolg 20 metrov in ima številne prednosti v primerjavi z raztegljivo folijo ali lepilno folijo, ki se pogosto uporabljata za bondage.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      7 drugi izdelki iz iste kategorije: