Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Zdravstveni omejevalni ukrepi

Glasilo

Zapiralne usnjene manšete za gležnje - Edition Dr Sado

Manšete za gležnje Dr. Sado Edition dodajajo še en izvrsten izdelek v edinstveno zbirko medicinsko navdihnjene opreme BDSM. Manšete za gležnje so dolge 37 cm in široke 8 cm ter so zasnovane tako, da zagotavljajo varno, a udobno omejitev gibanja.

Več informacij

1888/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Manšete za gležnje Dr. Sado Edition dodajajo še en izvrsten izdelek v edinstveno zbirko medicinsko navdihnjene opreme BDSM. Z dolžino 37 cm in širino 8 cm so te manšete za gležnje zasnovane tako, da zagotavljajo varno in hkrati udobno omejevanje.

    Manšete za gležnje so izdelane iz visokokakovostnega usnja, odlikujeta pa jih robustnost in vzdržljivost. Niso le funkcionalne opornice za imobilizacijo gležnjev, temveč tudi estetski dodatek, ki odlično ponazarja strogo in prefinjeno vzdušje medicinsko navdihnjenega sveta doktorja Sada. Dvobarvna zasnova in kontrastni šivi dajejo manšetam na gležnje pristen in profesionalen videz, ki spodbuja domišljijo in širi možnosti za ustvarjalne scenarije v Medical Play

    Uporaba manšet za gležnje je dobro premišljena in uporabniku prijazna. Enostavno jih je natakniti, varno pa se zapnejo s kovinsko sponko. Za dodatno varnost lahko manšete zaklenete z običajno ključavnico, vezalko ali inovativno digitalno časovno ključavnico MEOBOND, ki omogoča časovno nadzorovano omejevanje in izkušnjo bondagea dvigne na novo raven.

    Nega usnjenih manšet:

    Za dolgoročno ohranjanje kakovosti in lepote manšet za gležnje Dr. Sado je nujna določena mera nege. Pravo usnje je živ material, ki z ustrezno nego pridobi na značaju in prožnosti. Priporočamo, da manšete za gležnje po vsaki uporabi očistite z mehko, rahlo vlažno krpo, da odstranite znoj in druge ostanke. Za temeljitejše čiščenje uporabite posebno sredstvo za čiščenje usnja. Kasnejša obdelava s sredstvom za nego usnja zagotavlja, da bo usnje manšet za gležnje ostalo mehko in prožno. Sčasoma bo usnje dobilo edinstveno patino, zaradi česar bodo manšete za gležnje postale prepoznavni in osebno dragoceni kosi.

    Edition Dr. Sado je mojster v združevanju zgodovinskega bistva omejevanja medicinskih pacientov z zahtevami in estetiko sodobne bondage. Te manšete za gležnje niso le pripomoček za bondage, temveč tudi izraz strasti, predanosti in globoke povezanosti med partnerjema.

    MEOBOND - digitalni časovnik za bondage:

    Digitalni časovnik MEOBOND je inovativen pripomoček za samoodvajanje in časovno omejeno čistost, ki ga je mogoče sprogramirati za do 100 ur. Vzdrži natezno silo 130 kilogramov in je kot nalašč za različne pripomočke BDSM, kot so okovi, pasovi čistosti, kletke in gagi. MEOBOND je enostaven za uporabo in vam omogoča, da uživate v personaliziranih in varnih izkušnjah BDSM, tudi ko ste sami. Z njim za določen čas zvežite sebe ali partnerja in odkrijte vrhunsko razsežnost bondage. Časovna ključavnica MEOBOND je odporna na pobeg in ne razume "prosim, odveži me, dragi", kar zagotavlja resnično podrejenost in popolno izgubo nadzora.

    Več podrobnosti:

    • Zapiralne usnjene manšete za gležnje.
    • Zapiralne usnjene manšete za gležnje iz izdaje Dr. Sado so poklon zgodovinskim medicinskim pripomočkom za omejevanje bolnikov.
    • Vključuje dve podobni ključavnici s 4 ključi - pripravljeni za takojšnjo uporabo (digitalne časovne ključavnice MEOBOND so na voljo ločeno).
    • Dimenzije: 37 cm dolgi in 8 cm široki, nastavljivi za popolno prileganje.
    • Zasnovan tako, da zagotavlja popoln nadzor in omejevanje med seansami BDSM, hkrati pa nudi veliko udobja.
    • Z manšetami za gležnje Dr. Sado Edition ne boste le oživili fascinantne zgodovine medicinske bondage, temveč boste ustvarili tudi edinstvene in nepozabne trenutke predanosti in zaupanja.
    • Medicinska igra: Medical Play je vrsta igre vlog, pri kateri spolna partnerja prevzameta vlogi zdravnika in pacienta. Običajno dominantni partner prevzame vlogo zdravnika, ki zdravi svojega podrejenega pacienta. Medicinska igra je lahko vidik medicinskega fetišizma ali preprosto način, kako par popestri svoje spolno življenje z zanimivo igro vlog. Medicinska igra se lahko imenuje tudi medicinska sprevrženost. Pri tej vrsti igranja je jasno in očitno neravnovesje moči. V medicinskem okolju je zdravnik oseba, ki ima znanje, orodja in dovoljenje za izvajanje določenih postopkov. Če nam zdravnik reče, da potrebujemo rektalni pregled, se s tem ne moremo ne strinjati, kajne? To razmerje moči je primerno za igre D/s, kjer se eden od partnerjev (pacient) prepusti na milost in nemilost drugemu (zdravniku).

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Enjoy keeping your partner bound and ready with these hospital s

    Are you prepping for a medical-style fantasy? Make sure to use these restraints with a more hospital design. They have extra-wide adjustment slots and are constructed out of high-quality leather. There are six adjustment slits and the cuffs can be secured using a lock.

      Napišite svoj pregled

      Zapiralne usnjene manšete za gležnje - Edition Dr Sado

      Zapiralne usnjene manšete za gležnje - Edition Dr Sado

      Manšete za gležnje Dr. Sado Edition dodajajo še en izvrsten izdelek v edinstveno zbirko medicinsko navdihnjene opreme BDSM. Manšete za gležnje so dolge 37 cm in široke 8 cm ter so zasnovane tako, da zagotavljajo varno, a udobno omejitev gibanja.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      8 drugi izdelki iz iste kategorije: