Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analne kroglice

Glasilo

Analne kroglice Analgeddon ® Black Baller

Zdaj je konec običajnih analnih kroglic: Prihaja nadgradnja, ki so jo vsi čakali! Medtem ko veliko velikih analnih kroglic naredi le to, kar od njih pričakujete, ali še veliko manj, velike analne kroglice Analgeddon postavljajo nove standarde na področju analnih užitkov. Ne glede na to, ali ste začetnik ali strokovnjak, prihajajo analne kroglice v 6 velikih velikostih, ki bodo zadovoljile

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Nič več navadnih analnih kroglic: Prihaja nadgradnja, na katero so vsi čakali! Medtem ko veliko velikih analnih kroglic naredi le to, kar od njih pričakujete, ali še veliko manj, velike analne kroglice Black Baller analgeddon postavljajo nove standarde na področju analnih užitkov. Ne glede na to, ali gre za začetnika ali strokovnjaka, tukaj so analne kroglice v 6 velikih velikostih, ki bodo zadovoljile vsakogar!

     

    Zakaj so te velike analne kroglice prva izbira za toliko naših strank? Odgovor se skriva v materialu in dizajnu:

     

    Tekoči silikon! Ta revolucionarni material je svilnato mehak, hipoalergeni in izjemno prožen, zato se prilagodi vsaki krivini vašega telesa. Je prijazen do kože in zagotavlja izjemno prijeten občutek.

     

    Ali imate vse, kar potrebujete, da postanete analni profesionalec? Preizkusite to z Black Baller Analnimi kroglicami iz Analgeddona!

     

    Prava velikost za vsakogar! Ne glede na to, ali gre za začetnika, naprednega ali popolnega analnega profesionalca - ponujamo različne velikosti, tako da lahko vsakdo najde popolno velikost za svoje potrebe.

     

    • S: 9 kroglic - premer 4 cm, dolžina 45 cm
    • M: 9 kroglic - premer 5 cm, dolžina 55 cm
    • L: 9 kroglic - premer 6 cm, dolžina 66 cm
    • XL: 6 žogic - premer 6 cm, dolžina 46 cm
    • XXL: 5 žogic - premer 8 cm, dolžina 49 cm
    • XXXL: 4 žoge - premer 9 cm, dolžina 45 cm

     

    Zakaj so te analne kroglice nenehno razprodane - izveste zdaj!

     

    Inovativna zasnova! Močno sesalno podlago lahko pritrdite na katero koli gladko površino, kar omogoča prostoročno uporabo analnih kroglic. Sesalna baza služi tudi kot praktičen ročaj za pobiranje, s katerim lahko izvlečete kroglico za kroglico s točno takšno hitrostjo, kot vam najbolj ustreza. To počasno ali hitro umikanje med orgazmom lahko večkratno poveča intenzivnost orgazma!

     

    Veliko več kot le analna igrača: vsestranskost pripomočka Analgeddon Black Baller Analnih kroglic iz Analgeddona se ne konča z analno uporabo. Primerne so tudi za vaginalno igranje in so zato nujna oprema za vsakega ljubitelja posebnih doživetij.

     

    Velikost ni vse - a naredi veliko razliko! Ne glede na to, kako daleč ste na svoji analni poti odkrivanja, imamo popolno velikost za vas. Od radovednega začetnika do izkušenega poznavalca - naša raznolikost velikosti zagotavlja osebno izkušnjo.

     

    Od 0 do 100: kako v nekaj sekundah okrepiti orgazem!

     

    Učinek orgazma! Številni moški poročajo, da jim analne kroglice dajejo občutek stimulacije in intenzivnosti, ki ga je sicer težko doseči. Razlog za to je prostata, znana tudi kot "točka P", ki lahko ob ustrezni stimulaciji z analnimi kroglicami privede do osupljivih orgazmov. In prav tu Black Baller Analnih kroglic: poseben občutek počasnega ali hitrega izvleka analnih kroglic med orgazmom izjemno okrepi občutke. Zdi se, kot da valovi užitka v neskončnih zankah preplavljajo telo in stopnjujejo orgazem tako po trajanju kot po intenzivnosti.

     

    Zakaj strokovnjaki pri uporabi velikih analnih kroglic dajejo prednost modeloma Aquameo in Extremeo!

     

    Za optimalno izkušnjo priporočamo, da pred tem uporabite analni tuš. To zagotavlja čist in brezskrben užitek. Pri izbiri lubrikanta priporočamo lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, ki zaščiti visokokakovostni material in poskrbi za še bolj udobno vstavljanje analnih kroglic. Naš sprej Extremeo Spray sprosti sfinkter in vam olajša vstavljanje analnih kroglic.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Velike analne kroglice Analgeddon ® Black Baller
    • Analgeddon® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija. Analgeddon pomeni kakovost, strast in neprekosljive trenutke ekstaze.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona, brez ftalatov.
    • Primeren za začetnike in profesionalce.
    • Za analno in vaginalno uporabo.
    • Uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi. Izdelki, ki vsebujejo silikon, lahko poškodujejo visokokakovostni material. Naš sprej Extremeo Spray sprosti sfinkter in vam olajša vstavljanje analnih kroglic.
    • Trajnost: Spolne igrače iz Liquid Silicone so trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo. S pravilno nego lahko trajajo več let.
    • Ne zaman je Liquid Silicone eden najbolj priljubljenih materialov za intimne igrače. Zlasti za analne kroglice ima Liquid Silicone številne prednosti.
    • Varnost: Liquid Silicone je hipoalergeni, kar pomeni, da je zelo malo verjetno, da bi povzročil alergijske reakcije. Je tudi neporozen, kar pomeni, da je odporen proti bakterijam in drugim mikroorganizmom, ki se lahko kopičijo v poroznih materialih.
    • Prilagodljivost: Liquid Silicone je hkrati čvrst in prilagodljiv, zato je odličen material za analne kroglice. Ta prožnost omogoča, da se analne kroglice prilagajajo telesu in zagotavljajo udobno vstavljanje v anus in odstranjevanje iz njega.
    • Odkrijte MEO, vodilno trgovino z analnimi kroglicami, silikonskimi analnimi kroglicami, velikimi analnimi kroglicami in še veliko več! Naj gre za analno verižico, analno igračko, butt plug ali analni dildo - MEO vam ponuja najboljše med najboljšimi. Od analnih kroglic za začetnike do kompletov za analno urjenje za napredne uporabnike, vključno s fleksibilnimi analnimi igračkami, vodoodpornimi analnimi kroglicami in žametno mehkimi analnimi kroglicami. Ponujamo samo visokokakovostne izdelke, od analnih kroglic brez ftalatov do koži prijaznih analnih kroglic. Naročite analne kroglice pri MEO zdaj in odkrijte vrhunski užitek.

    Big Anal Beads

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Perfecto

    Ya las he probado y genial, recomiendo el producto

      Ocenjevanje 

      Muy placenteras

      El tacto es muy suave y la sensación al usarlas es muy buena. Los 49 cm son el largo total, siendo el insertable algo menor, pero de todas maneras es un tamaño bastante aceptable.

        Ocenjevanje 

        This thing is the Everest of anal toys!

        These beads live up to the name of the company; they are extreme! I cannot wait to get the 4th bead in. But be careful if you're used to soft big toys, because although it's flexible overall, the beads are firmer than a fist. You definitely need depth experience along with girth to get these in all the way :') .

          Ocenjevanje 

          Tolle Verarbeitung

          Tolle Verarbeitung! Fühlt sich gut an! Größen Auswahl ist der Wahnsinn. Kompliment.

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Jederzeit wieder. Top Qualität.

          Gute Verarbeitung. Aber wirklich etwas schwer die Größe XXL komplett aus nutzen zu können. Mit etwas Übung und ausreichend Entspannung klappte es aber dann doch!

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Perfect for both of us!

          My girlfriend and I are absolutely thrilled with these anal beads. The workmanship is excellent and the silicone feels really comfortable on the skin. The size and length are just right - it fits perfectly. We would recommend this product to anyone. It really lived up to our expectations and is a great upgrade for our bedroom. We are completely satisfied!

            Napišite svoj pregled

            Analne kroglice Analgeddon ® Black Baller

            Analne kroglice Analgeddon ® Black Baller

            Zdaj je konec običajnih analnih kroglic: Prihaja nadgradnja, ki so jo vsi čakali! Medtem ko veliko velikih analnih kroglic naredi le to, kar od njih pričakujete, ali še veliko manj, velike analne kroglice Analgeddon postavljajo nove standarde na področju analnih užitkov. Ne glede na to, ali ste začetnik ali strokovnjak, prihajajo analne kroglice v 6 velikih velikostih, ki bodo zadovoljile

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            28 drugi izdelki iz iste kategorije: