Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Bondage

Glasilo

Ultimate Hogtie Komplet za bondage iz trpežnega usnja

S težkim, oblazinjenim usnjenim kompletom manšet MEO® hitro postavite Sub v popoln položaj za vezanje. Popolnoma negiben in brez obrambe izpostavljen vašim dominantnim fantazijam!

Več informacij

1886/00

249,90 €


-50,00 €

199,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Težka, oblazinjena usnjena manšeta MEO® hitro postavi vaš Sub v popoln položaj za vezanje. Popolnoma negiben in brez obrambe izpostavljen vašim dominantnim fantazijam!

     

    Ta pripomoček za bondage od MEO® je resnično genialen, saj zaradi kombinacije manšet za stegna s trdno pritrjenimi manšetami za gležnje prisilite Sub, da pokrči noge, v položaj klečanja. Ko leži na hrbtu, je"easy fuckable ", ko pa leži na trebuhu v klasičnem položaju hogtie, vam je nemočno prepuščen na milost in nemilost. Ko imaš nekaj časa, da uživaš v svojem Sub, je čas, da v igro vključiš tudi okove. Te so pritrjene s plosko zanko, da se čim bolj zmanjša zračnost. Zapestja so pritrjena na stran stegenskih manšet, kar pomeni, da je položaj udoben, tudi ko je Sub na hrbtu.

     

    Manšete za stegna, gležnje in roke so zelo robustne in bogato oblazinjene. Poleg tega jih je mogoče zakleniti, saj smo nastavljive zgornje trakove posameznih manšet opremili s posebno zaponko iz ponikljanega jekla z luknjo v trnu, ki omogoča pritrditev ključavnice.

     

    Ko zaklenete vse manšete, lahko svojega sužnja namestite v želeni položaj. Bil bo popolnoma neškodljiv.

     

    Priložene so dodatne ključavnice, ki preprečujejo, da bi se Sub osvobodil, in močno oblazinjenje na vsaki posamezni manšeti, da so popolnoma varne pred pobegom. Ključavnice so opremljene s podobnimi ključi, kar pomeni, da lahko vseh sedem ključavnic odprete z istim ključem.

     

    Ni brez razloga, da material usnje navdušuje ljubitelje bondage po vsem svetu. Vonj in občutek pravega usnja sta preprosto neprimerljiva. Da bi v izdelkih lahko dolgo uživali, je treba paziti na visoko kakovost in skrbno izdelavo. MEO® zato pripisuje velik pomen izbiri ustreznih vrst usnja in s sodelovanjem z najboljšimi sedlarji v državi zagotavlja posebno visoko kakovost, ki izpolnjuje vse zahteve.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Močni usnjeni podbradniki
    • Mehka ovčja koža za oblazinjenje
    • Vse je mogoče zakleniti
    • S 7 ključavnicami
    • Oblazinjene manšete od stegen do gležnjev
    • Odstranljive manšete na zapestju

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Die wahrscheinlich besten Fesseln die es gibt

    Habe die Fesseln für meinen Freund bestellt. Er liebt solche Bondage-Spielchen (ich natürlich auch) und wir haben schon ein kleine Sammlung an BDSM-Spielzeugen die wir ständig erweitern. Die Verarbeitung dieser Hogtie-Fesseln hier ist echt klasse, vorallem für diesen Preis. Das Leder ist angenehm weich und schön gepolstert; mehr geht nicht.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Ultimate Hogtie Komplet za bondage iz trpežnega usnja

    Ultimate Hogtie Komplet za bondage iz trpežnega usnja

    S težkim, oblazinjenim usnjenim kompletom manšet MEO® hitro postavite Sub v popoln položaj za vezanje. Popolnoma negiben in brez obrambe izpostavljen vašim dominantnim fantazijam!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: