Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Bondage

Glasilo

BDSM križna manšeta - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

Križna opornica - tako imenovani vezni člen - iz kolekcije Noblesse je nepogrešljiv pripomoček za vezanje. Izdelan je iz japonske goveje kože in z njim lahko hitro in enostavno ustvarite različne oblike vezanja.

Več informacij

3168/00

na voljo

    Več informacij

    Križni omejevalni pripomoček - tako imenovani vezni člen - iz kolekcije Noblesse je nepogrešljiv pripomoček za vezanje. Izdelan je iz japonske goveje kože in z njim lahko hitro in enostavno ustvarite različne načine vezanja. Robustni trakovi križnega omejevalnega sredstva so premišljeno izdelani in trdno zakovičeni, tako da brez težav prenesejo tudi močno vlečenje nepokornih podrejencev.

     

    Ta kolekcija MEO® s svojo izrazito barvo, globoko bordo, ne simbolizira le elegance, ljubezni, strasti, romantike in topline; njen namen je tudi poudariti čustveno vez med Top in Sub med vezanjem. Kovinski elementi v barvi rožnatega zlata, ki se barvno popolnoma ujemajo z dizajnom, dajejo izdelkom čudovit kontrast.

     

    Poudarki:

     

    • Križna manšeta, znana tudi kot Hogtie konektor.
    • Hiter in enostaven način za vezanje. Kaveljčke se preprosto pritrdijo na D-obročke manšet za roke in gležnje.
    • Konektor za prevezovanje je križna vez, s katero lahko partnerja spravite v imobiliziran položaj. Pritrdite ga lahko spredaj ali zadaj, kakor želite, da se postavi na Sub. Idealen je za tiste, ki se ne morejo premikati. Idealen je za tiste, ki nimajo časa za bolj zapleteno vezanje.
    • Eleganten vezni člen je izdelan iz japonske goveje kože in ima fantastično mehko jagnječje usnje nappa v notranjosti. Štirje karabinčki z gladkim tekom vam omogočajo enostavno izvajanje številnih različic vezanja.
    • Bordo barva je tesno povezana s strastjo in plemenitostjo, simbolizira pa tudi temno plat erotike.
    • Japonska goveja koža z odličnimi lastnostmi materiala.
    • Visokokakovostna, trpežna, vendar lahka, čeprav je izdelana iz debele goveje kože.
    • Eleganten dizajn in najvišja kakovost izdelave.

     

    Kaj je posebnega pri križni manšeti Noblesse za Hogtie bondage?

     

    Plemenita kombinacija temno črne barve in elegantnega rožnatega zlata je videti še posebej razkošno in poskrbi, da bo vaša seansa bondage postala elegantna pustolovščina. Štiri karabinke križne manšete lahko pritrdite na manšete za roke in gležnje ter omejite svobodo gibanja. Vaš partner vam je popolnoma prepuščen na milost in nemilost - kaj boste počeli z njim, je odvisno od vaše domišljije. Vsi uporabljeni materiali so veganski in brez niklja.

     

    Za kolekcijo Noblesse by MEO® se uporablja samo japonska goveja koža in mehko jagnječje usnje nappa, ki izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in okoljske standarde. Vse izdelke izdelujejo izkušeni sedlarji in izdelovalci torb, ki imajo dolgoletne izkušnje z izdelavo. Naša prefinjena obdelava in rastlinsko strojenje dajeta kravji koži čudovito površino in prijeten občutek. Proizvodnja poteka z največjo skrbnostjo - od kroja do šivanja in popolnega rezultata.

     

    Kako uporabljam križno vez Noblesse v Hogtie bondage?

     

    Uživajte v Sub v klasičnem položaju hogtie, tako da na hrbtu povežete oprijemala za roke in noge ali pa Sub v stoječem položaju prisilite v naprej upognjen položaj. V ta namen je priključek Hogtie opremljen s štirimi gladko vodenimi zaskočnimi kavlji. Radi vidite svojega partnerja, kako je brez obrambe privezan na stol? Preprosto pritrdite križno vez za naslonjalo in dobili boste odlično podlago za čudovite, ustvarjalne možnosti bondage.

     

    Kaj je Hogtie bondage?

     

    Pri tej tehniki vezanja Sub leži na trebuhu, njegova zapestja in gležnji pa so zvezani za njegovim hrbtom. Povezana zapestja in gležnji so nato prav tako zvezani skupaj. Kolena so močno pokrčena, konice stopal pa so obrnjene navzgor. V BDSM je Hogtie zelo priljubljen kot posebna oblika vezanja, saj se Bottom popolnoma ne more premikati in je popolnoma prepuščen na milost in nemilost Top. Da bi to še povečali, lahko v vezanje vključimo tudi glavo, na primer s pomočjo naglavnega pasu. Zaradi nezmožnosti gibanja je Bottom prepuščen na milost in nemilost vsem nadaljnjim fantazijam vrha. Na primer neovirano manipuliranje s spodnjimi erogenimi conami. To se lahko uporablja kot nagrada, pa tudi kot kazen. Pri tem domišljija skoraj nima meja.

     

    Lastnosti in prednosti japonske kravje kože:

     

    Japonska kravja koža ima številne odlične lastnosti, saj je - tako kot druga koža - voljna, prožna, upogljiva, raztegljiva in elastična. Skoraj v nasprotju s tem je zaradi rastlinskega strojenja tudi močna in hkrati odporna na trganje. Vse naokoli popolne lastnosti, da iz njega lahko izdelamo visokokakovostna sredstva za zadrževanje in dodatke BDSM za MEO®.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Bordo rdeča križna manšeta s 4 karabini
    • Luksuzni pripomoček za bondage iz kolekcije MEO® Noblesse
    • Zbirka Noblesse vključuje okove za roke, manšete za gležnje, kroglični gag, raztegovalnik, vezni členek in ovratnico s povodcem. Izdelani so v najboljši kakovosti, ki izpolnjuje najvišje zahteve.
    • Material: japonska goveja koža, kovina, jagnječje usnje nappa
    • Barva: bordo rdeča, črna
    • Barva zaponk: Barva zaponk: rožnato zlata
    • Izjemno hiter in enostaven način zavezovanja. Zaponke se preprosto pritrdijo na D-obročke manšet za roke in gležnje.
    • Spojka za vezi je križna manšeta, s katero lahko partnerja spravite v imobiliziran položaj. Pritrdite ga lahko spredaj ali zadaj, kakor želite, da se postavi na Sub. Idealen je za tiste, ki se ne morejo premikati. Idealen je za tiste, ki ne le da ne želijo zapletenega vezanja, temveč želijo med bondažo uživati v vizualni privlačnosti in vzdržljivosti najboljšega usnja in jekla.
    • Material: goveja koža, jagnječje usnje nappa (podloga), kovina
    • trpežen in lahek
    • robustni kovinski elementi
    • Dolžina traku: 9,5 cm
    • Dolžina od karabina do karabina: 15 cm
    • Dolžina karabina: 5,5 cm
    • Premer obroča: 2 cm
    • Prikazano z manšetami za roke in noge iz kolekcije Noblesse. Niso vključene v dobavo. Naročite jih ločeno.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Ocenjevanje 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Ocenjevanje 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Ocenjevanje 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Napišite svoj pregled

            BDSM križna manšeta - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            BDSM križna manšeta - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            Križna opornica - tako imenovani vezni člen - iz kolekcije Noblesse je nepogrešljiv pripomoček za vezanje. Izdelan je iz japonske goveje kože in z njim lahko hitro in enostavno ustvarite različne oblike vezanja.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: