Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Bondage spreader bar

Glasilo

BDSM raztegovalnik, prekrit z usnjem - Noblesse Collection

Eleganten raztegovalnik za bondage, ki so ga razvili strokovnjaki, je izdelan iz izjemno trdega evkaliptusovega lesa in nato prekrit z japonsko kravjo kožo. Kovinska končna dela v barvi rožnatega zlata sta opremljena s karabinom, s katerim lahko na raztezalni drog priključite manšete za roke ali noge. Raztegovalna palica BDSM, ki se uporablja tudi v najboljših svetovnih studiih

Več informacij

3169/00

na voljo

    Več informacij

    Eleganten raztegovalnik za bondage, ki so ga razvili strokovnjaki, je izdelan iz izjemno trdega evkaliptusovega lesa in nato prekrit z japonsko kravjo kožo. Kovinska končna dela v barvi rožnatega zlata sta opremljena s karabinom, s katerim lahko na raztezalni drog priključite manšete za roke ali noge. Profesionalna luksuzna raztegovalna palica MEO®, ki se uporablja tudi v najboljših svetovnih studiih BDSM.

     

    S svojo izrazito barvo, temno bordo rdečo, ta kolekcija MEO® ne simbolizira le elegance, ljubezni, strasti, romantike in topline; njen namen je tudi poudariti čustveno vez med Top in Sub med vezanjem. Kovinski elementi v barvi rožnatega zlata, ki se barvno popolnoma ujemajo z dizajnom, dajejo izdelkom čudovit kontrast.

    Poudarki:

     

    • Uživajte v tem, da vas vaš gospodar ali gospodarica zveže ali raztegne s tem plemenitim luksuznim raztegovalnikom iz kolekcije Noblesse.
    • Profesionalna kakovost za studie BDSM, domine itd.
    • dolg 50 cm, premer 2 cm.
    • Za učinkovito vezanje: v kombinaciji z oprijemali hitro in enostavno povežete roke ali noge.
    • Eleganten videz: Raztezalna palica je prekrita z japonsko kravjo kožo in opremljena z 2 vrtljivima karabinoma ter z nastavki v videzu rožnatega zlata na vsakem koncu.
    • Bordo barva je tesno povezana s strastjo in plemenitostjo, simbolizira pa tudi temno plat erotike.
    • Japonska goveja koža z odličnimi lastnostmi materiala.
    • Evkaliptusov les z visoko trdoto, poleg tega trajnosten in okoljsko ozaveščen.
    • Visokokakovostna, trpežna, vendar lahka, čeprav je izdelana iz debele goveje kože.
    • Eleganten dizajn in najvišja kakovost izdelave.

     

    Kaj je posebnega pri raztegovalniku iz kolekcije Noblesse?

     

    Naša raztegovalna palica omejuje svobodo gibanja med vezanjem! Z raztegovalno palico lahko v hipu pritrdite svojega podrejenega partnerja in brez večjih težav uživate v ekstremnih položajih vezanja. Raztegovalnik iz kolekcije Noblesse podjetja MEO® sodeluje pri vsaki pustolovščini, ne glede na to, ali imate raje erotično ali trdo bondažo. Ta luksuzni raztegovalnik bo navdušil tako začetnike kot poznavalce. Pritrditev z raztegovalno palico lahko izvedete na rokah ali nogah in ni le zelo učinkovita - tudi videti je zelo erotično! Robustna raztegovalna palica, izdelana iz evkaliptusovega lesa in prevlečena z japonsko govejo kožo, se uporablja za pripenjanje gleženjskih manšet ali ročnih okovov na karabine. Ni hitrejšega in učinkovitejšega načina za tako elegantno vezanje!

     

    Za kolekcijo Noblesse by MEO® se uporablja samo japonska goveja koža in mehko jagnječje usnje nappa, ki izpolnjujeta najvišje standarde kakovosti in okoljske standarde. Vse izdelke izdelujejo izkušeni sedlarji in izdelovalci torb, ki imajo dolgoletne izkušnje z izdelavo. Naša prefinjena obdelava in rastlinsko strojenje dajeta kravji koži čudovito površino in prijeten občutek. Proizvodnja poteka z največjo skrbnostjo - od kroja do šivanja in popolnega rezultata.

     

    Lastnosti in prednosti japonske goveje kože:

     

    Japonsko goveje usnje ima številne odlične lastnosti, saj je - tako kot druga koža - voljno, prožno, upogljivo, raztegljivo in elastično. Skoraj v nasprotju s tem je zaradi rastlinskega strojenja tudi močno in hkrati odporno na trganje. Vse to so popolne lastnosti za izdelavo visokokakovostnih sredstev za zadrževanje in pripomočkov BDSM za MEO®.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vrhunska raztegovalna palica za bondage, prevlečena z usnjem
    • Luksuzni pripomoček za bondage iz kolekcije MEO® Noblesse
    • Zbirka Noblesse vključuje okove za roke, manšete za gležnje, kroglični gag, raztegovalno palico, vezni členek in ovratnico s povodcem. Izdelani so v najboljši kakovosti, ki izpolnjuje najvišje zahteve.
    • Material: japonska govedina, kovina, jagnječje usnje nappa
    • Barva: bordo rdeča, črna
    • Barva zaponk: Barva zaponk: rožnata zlata
    • Material: evkaliptusov les (visoka trdota, trajnosten in okolju prijazen), japonska kravja koža, kovina
    • Dolžina: 50 cm, premer: 2 cm
    • Jedro iz trpežnega evkaliptusovega lesa
    • karabin z gladkim tekom
    • sijajni polirani kovinski elementi
    • Barva: bordo rdeča in rožnato zlata
    • Prikazano z manšetami za gležnje iz kolekcije Noblesse. Manšete za gležnje niso vključene v dobavo. Prosimo, naročite jih posebej.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Elegante spreizstange

    Super elegant und hochwertig. Abmessungen sind perfekt zum spreizen aber dennoch gut zu transportieren. Rosegoldene hochwertige metalldetails machen die spreizstange perfekt

      Ocenjevanje 

      Quality BDSM gear

      Great Product, Quality Product, very versatile as well. My Sub loves when I use this on him.

        Ocenjevanje 

        Absolutes high end

        Absolutes high end und nur zu empfehlen. Klasse verarbeitet

          Napišite svoj pregled

          BDSM raztegovalnik, prekrit z usnjem - Noblesse Collection

          BDSM raztegovalnik, prekrit z usnjem - Noblesse Collection

          Eleganten raztegovalnik za bondage, ki so ga razvili strokovnjaki, je izdelan iz izjemno trdega evkaliptusovega lesa in nato prekrit z japonsko kravjo kožo. Kovinska končna dela v barvi rožnatega zlata sta opremljena s karabinom, s katerim lahko na raztezalni drog priključite manšete za roke ali noge. Raztegovalna palica BDSM, ki se uporablja tudi v najboljših svetovnih studiih

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          10 drugi izdelki iz iste kategorije: