Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Maske za oči in preveze za oči

Glasilo

Preveza za oči BDSM De Luxe iz usnja, bordo, oblazinjena - NOBLESSE

Bordo rdeča preveza za oči iz japonskega usnja je tako udobna za nošenje, da se bodo tudi začetniki hitro počutili kot pri vezanju. Najvišja kakovost in popolna nepreglednost sta značilni za to obvezno opremo za BDSM iz elegantne kolekcije Noblesse blagovne znamke MEO®.

Več informacij

3163/00

na voljo

    Več informacij

    Bordo rdeča preveza za oči iz japonskega usnja je tako udobna za nošenje, da se bodo tudi začetniki hitro počutili kot sužnji. Najvišja kakovost in popolna nepreglednost sta značilni za to obvezno opremo za BDSM iz elegantne kolekcije Noblesse blagovne znamke MEO®.

     

    S svojo izrazito barvo, temno bordo rdečo, ta kolekcija MEO® ne simbolizira le elegance, ljubezni, strasti, romantike in topline; njen namen je tudi poudariti čustveno vez med Top in Sub med vezanjem. Kovinski elementi v barvi rožnatega zlata, ki se barvno popolnoma ujemajo z dizajnom, dajejo izdelkom čudovit kontrast.

     

    Poudarki:

     

    • Z nošenjem te preveze za oči boste dotik občutili veliko intenzivneje, saj "izklop" oči senzibilizira vse druge čute!
    • Prevezo za oči si z zaponko prilagodite po želji.
    • Bordo barva je tesno povezana s strastjo in plemenitostjo, simbolizira pa tudi temno plat erotike.
    • Japonska goveja koža z odličnimi lastnostmi materiala.
    • Visokokakovostna, trpežna in lahka, čeprav je izdelana iz debele goveje kože.
    • Eleganten dizajn in najvišja kakovost izdelave.

     

    Kaj je posebnega pri prevezi za BDSM?

     

    Elegantna preveza za oči je nepregledna, saj se zaradi anatomskega prileganja tesno prilega in tako obljublja popolno izolacijo in temo. Ker je preveza za oči za bondage izdelana iz visokokakovostne goveje kože, na notranji strani pa je tudi oblazinjena z mehkim jagnječjim usnjem nappa, zagotavlja fantastično udobje pri nošenju. Zapenjanje z zaponko omogoča prilagajanje preveze za oči za bondage, da se prilega vsem velikostim glave. Je popoln pripomoček za bondage, saj "izklop" oči poveča občutljivost vseh drugih čutov! Ko je vaš partner zvezan in vam popolnoma prepuščen na milost in nemilost brez kakršnega koli očesnega stika, si zagotovo lahko zamislite veliko domiselnih stvari, ki bi mu jih lahko počeli.

     

    Kolekcija Noblesse podjetja MEO® je izdelana izključno iz japonske goveje kože in mehkega jagnječjega usnja nappa, ki izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in okoljske standarde. Vse izdelke izdelujejo izkušeni sedlarji in izdelovalci torb, ki imajo dolgoletne izkušnje z izdelavo. Naša prefinjena obdelava in rastlinsko strojenje dajeta kravji koži lepo površino in prijeten občutek. Proizvodnja poteka z največjo skrbnostjo - od kroja do šivanja in popolnega rezultata.

     

    Lastnosti in prednosti japonske goveje kože:

     

    Japonsko goveje usnje ima številne odlične lastnosti, saj je - tako kot druga koža - voljno, prožno, upogljivo, raztegljivo in elastično. Skoraj v nasprotju s tem je zaradi rastlinskega strojenja tudi močno in hkrati odporno na trganje. Vse to so popolne lastnosti za izdelavo visokokakovostnih sredstev za zadrževanje in pripomočkov BDSM za MEO®.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vezilo za oči BDSM iz usnja
    • Luksuzni pripomoček za bondage iz kolekcije MEO® Noblesse
    • Zbirka Noblesse vključuje okove za roke, manšete za gležnje, kroglični gag, raztegovalnik, vezni členek in ovratnico s povodcem. Izdelani so v najboljši kakovosti, ki izpolnjuje najvišje zahteve.
    • Material: japonska goveja koža, kovina, jagnječje usnje nappa
    • Barva: bordo rdeča, črna
    • Barva zaponk: Barva zaponk: rožnato zlata
    • Širina preveze za oči: 8,8 cm
    • Nastavljiv od 52,5 cm do 64 cm
    • 8 lukenj za trak, da lahko prevezo prilagodite svojemu obsegu glave.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Pitchblack

    Verdunkelt die Sicht zuverlässig und ist sehr gut geschnitten.
    Zu schade das man sich mit dem schönen Teil nicht selbst sehen kann. Die Augenbinde sieht toll aus und fühlt sich dank der Materialien und Qualität hervorragend an

      Ocenjevanje 

      Totaler Luxus

      Perfekt und bequem. Ist jeden Euro wert.

        Ocenjevanje 

        Absolutely Fantastic

        I don’t often leave a review so soon after receiving an item but this blindfold is brilliant. Barely feels like you’ve got it on, no light is let in or visible through, adjusts and fits really well. Super impressed so bought also the ball gag.

          Ocenjevanje 

          In völliger Dunkelheit

          Angenehm zu tragen und mit dem Verschluß zu schließen. Dadurch ist die Augenbinde sehr gut zu variieren. Sie ist dann völlig blickdicht. Sehr positiv überrascht von der Qualität! Handschuhweich.

            Ocenjevanje 

            Amazing

            My boyfriend and I have spent money on numerous blindfolds and they were either disappointing or uncomfortable or just didnt work but despite the low price and kinda silly look we tried because of the one good review and I'm so glad we did cause it is super comfortable easy to put on and it blocks everything a definite must buy for any bondage users

              Ocenjevanje 

              Beautiful color and stays in place well

              Beautiful color and stays in place well

                Ocenjevanje 

                Top Qualität

                Ist nicht mit billigen sexshop Produkten zu vergleichen. Ganz eine andere Liga, absolute Top Qualität in jedem Detail. Wer etwas sucht was edel ist und ewig hält für den ist dass genau das richtige.

                  Napišite svoj pregled

                  Preveza za oči BDSM De Luxe iz usnja, bordo, oblazinjena - NOBLESSE

                  Preveza za oči BDSM De Luxe iz usnja, bordo, oblazinjena - NOBLESSE

                  Bordo rdeča preveza za oči iz japonskega usnja je tako udobna za nošenje, da se bodo tudi začetniki hitro počutili kot pri vezanju. Najvišja kakovost in popolna nepreglednost sta značilni za to obvezno opremo za BDSM iz elegantne kolekcije Noblesse blagovne znamke MEO®.

                  Napišite svoj pregled

                  Kupci so kupili tudi:

                  12 drugi izdelki iz iste kategorije: