Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

The Manhandler - Črni dildo z ročajem

Manhandler je spolna igrača, ki je zelo priljubljena. Gre za dolg dildo z ročajem na koncu, ki spominja na ročaj palice.

Več informacij

3399/00

na voljo

Več informacij

Manhandler je spolna igrača, ki je zelo priljubljena. Gre za dolg dildo z ročajem na koncu, ki spominja na ročaj palice. Zaradi te zasnove je Manhandler zelo priročen in enostaven za uporabo. Dildo z ročajem lahko uporabljajo tako moški kot ženske, da imajo večji nadzor in vzvod. To je še posebej uporabno, kadar je treba dildo vstaviti globlje ali z večjo silo.

 

Manhandler proizvajalca MEO odlikujejo realistične podrobnosti, kot so žile in izrazit spolovilo. Izdelan je iz telesu prijaznega vinila in ne vsebuje ftalatov. Zaradi svoje dolžine in oprijema se Manhandler pogosto uporablja za analni seks. Lahko pa se uporablja tudi za vaginalno penetracijo ali druge erotične igre, npr. kot trenažer za globoko grlo.

 

Dildo z ročajem vam ponuja več prednosti, zlasti za analno penetracijo:

 

Boljši nadzor: z ročajem imate vi ali vaš partner bolj stabilen in varen oprijem. To omogoča natančne gibe in usmerjeno stimulacijo. Bolje lahko nadzorujete kot, globino in hitrost penetracije.

 

Udobje: z ročajem lažje držite in premikate dildo. To je lahko še posebej koristno, ko ga uporabljate sami, saj lahko dildo lažje vstavljate in premikate. Ročaj tudi razbremeni vaše roke in zapestja, zlasti med dolgotrajno uporabo.

 

Varnost: Analne spolne igrače morajo imeti vedno ročaj ali široko podlago, da se prepreči, da bi jih vstavili pregloboko in jih ne bi mogli odstraniti. Ročaj zagotavlja dodatno varnost in vam daje samozavest, da se lahko osredotočite na užitek.

 

Vsestranskost: Dildo z ročajem se lahko uporablja tudi za vaginalno stimulacijo ali vadbo globokega fafanja. Razširi vaše možnosti za užitek in omogoča različne spolne igre.

 

Dildo z ročajem je odlična spolna igrača, ki vam zagotavlja nadzor in varnost, ki ju potrebujete za kar največji analni užitek. Ponuja vam novo dimenzijo stimulacije, ne glede na to, ali dildo uporabljate sami ali s partnerjem.

 

Kot vsak dildo je treba tudi našega Manhandlerja vedno uporabljati z ustreznim lubrikantom in ga po vsaki uporabi temeljito očistiti. Priporočamo naš nekoliko debelejši lubrikant na silikonski osnovi EZ2FUCK. Za čiščenje dilda potrebujete le toplo vodo in blago milo ali naš sprej VERYCLEAN.

 

Več podrobnosti:

 

  • Manhandler - Dildo z ročajem
  • Dimenzije: dolžina 38 cm, dolžina za vstavljanje približno 25 cm, premer 4,2 cm.
  • Material: vinil, brez ftalatov
  • Informacije: Ime "Manhandler" je bolj humorna referenca in je namenjeno poudarjanju občutka moči in nadzora, ki ga ima uporabnik pri rokovanju s tem dildom.

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

The Manhandler - Črni dildo z ročajem

The Manhandler - Črni dildo z ročajem

Manhandler je spolna igrača, ki je zelo priljubljena. Gre za dolg dildo z ročajem na koncu, ki spominja na ročaj palice.

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

30 drugi izdelki iz iste kategorije: