Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Elektrostimulacija - Penis in testisi

Glasilo

COCK SHOCK 2.0 - Obroček za penis z elektrostimulacijo - celoten komplet

KompletCOCK SHOCK 2.0 vam omogoča popoln in popolnoma prevladujoč nadzor nad penisom - zahvaljujoč elektrostimulaciji in vibracijam. Izbirate lahko med razvajanjem in prijetnim kaznovanjem, od mehkega do trdega. Vse to z daljinskim upravljalnikom, ki deluje povsod. Doma, v klubu, telovadnici ali med nakupovanjem.

Več informacij

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Komplet COCK SHOCK 2.0 vam omogoča popoln in popolnoma prevladujoč nadzor nad penisom - zahvaljujoč elektrostimulaciji in vibracijam. Izbirate lahko med razvajanjem in kaznovanjem, od mehkega do trdega. Vse to z daljinskim upravljalnikom, ki deluje povsod. Doma, v klubu, telovadnici ali med nakupovanjem.

     

    Kaj je tako posebnega pri COCK SHOCK 2.0?

     

    Z elektrostimulacijskim obročkom za penis COCK SHOCK 2.0 lahko svojemu Sub privoščite dobro zaušnico! Odličen je za igranje vlog BDSM, saj se v hipu COCK SHOCK 2.0 ovije okoli penisa in testisov; potem moraš le poskrbeti, da bo poslušal tvoje ukaze. Če tega ne želi, preprosto uporabite daljinski upravljalnik za aktiviranje in nadzor kaznovalnih "impulzov" na obročku za penis. Če se dobro obnaša, ga lahko razvajate z vibracijami! Lahko pa uporabite komplet COCK SHOCK 2.0 za večurne užitke edging in preklapljajte med vibracijami in elektrostimulacijo!

     

    Ta silikonski obroček za penis ni zasnovan le za izboljšanje njegove erekcije, temveč tudi za to, da vaš Sub s pritiskom na gumb poskrbi za vrtinčasto električno stimulacijo. Obroček za penis COCK SHOCK 2.0 E-Stimulation je kot nalašč za uživanje v vznemirljivem občutku bližajočega se električnega šoka, ne da bi za to potrebovali enoto TENS, kable ali elektrode. Vsa potrebna tehnologija je namreč že vgrajena v obroček za penis.

     

    Naš obroček za penis COCK SHOCK 2.0 je izdelan iz žametnega silikona, ki je čvrst, a rahlo prožen in se popolnoma prilagodi večini velikosti penisa. Rebrasta površina zagotavlja dodatno stimulacijo. V 3 stopnjah in 2 vzorcih električnih sunkov ter 3 hitrostih in 2 vzorcih vibracij lahko uživate hkrati ali neodvisno! Preklapljajte med različnimi kombinacijami šokov in vibracij, med razvajanjem in kaznovanjem. Ali pa COCK SHOCK 2.0 uporabite med seksom in ugotovite, kateri način naredi njegov penis najtrši, medtem ko dvojni motorji in elektrode v obročku med seksom stimulirajo tako vas kot vašega ljubimca.

     

    Komplet COCK SHOCK 2.0 ima brezžični daljinski upravljalnik z velikim, lahko berljivim zaslonom, ki natančno prikazuje, katera jakost vibracij in udarcev je trenutno aktivna. Odlično za iskanje idealne kombinacije vibracij in udarcev, ki bo vaše zadovoljstvo pripeljala do popolnega vrhunca!

     

    Komplet je mogoče polniti s priloženim polnilnim kablom USB in je izdelan iz žametno mehkega silikona, ki ne vsebuje ftalatov in lateksa, kar zagotavlja telesu prijazno izkušnjo. Vendar je visokokakovostni material združljiv le z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta E-SHOCK ali Aquameo.

     

    Kaj moram še upoštevati?

     

    Uporabite naš gel za elektrode E-SHOCK. Med elektroseksom so različna območja telesa intenzivno stimulirana s stimulacijskim tokom. Občutek mravljinčenja, ki je z našim gelom E-SHOCK izjemno okrepljen. Zaradi svoje električne prevodnosti naš elektrodni gel ESHOCK izboljša stik med COCK SHOCK 2.0 in kožo ter služi tudi kot "pripomoček za oblačenje" obročka za penis. Po uporabi lahko obroček za penis očistite z našim pršilom VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Dr. Sado COCK SHOCK 2.0 Estim Kit
    • Kategorija: E-Stim penisa
    • Dimenzije: zunanji premer 81 mm, notranji premer 45 mm ali 50 mm, debelina obročka 19 mm.
    • Material: silikon, plastika ABS
    • Opomba: domet je približno 7-8 metrov in zahteva baterijo CR2032 (priložena).
    • Elektrostimulacija in vibracija: Uživajte v 3 stopnjah in 2 vzorcih elektrostimulacije ter 3 hitrostih in 2 vzorcih vibracije, ki jih lahko uporabljate hkrati ali neodvisno.
    • Daljinski upravljalnik: Daljinski upravljalnik ima domet približno 7 do 8 metrov. Uporabljate ga lahko sami ali ga zaupate partnerju, da spreminja nastavitve med nošenjem obročka okoli vašega penisa. Na zaslonu LCD lahko enostavno preverite, katere nastavitve so bile izbrane, ali upravljate funkcije!
    • Ta obroček za penis je gladek in prožen, izdelan iz mehkega, raztegljivega silikona. Vsi materiali ne vsebujejo ftalatov in so varni za telo.
    • Uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi.
    • Polnilni in vodoodporen:
    • Za polnjenje obročka COCK SHOCK 2.0 Estim Cock Ring Kit uporabite polnilni kabel USB.
    • Vodoodporen in odporen na brizganje IPX5.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    von zart bis sehr hart

    stimulation oder bestrafung ganz so wie die herrin es wünscht. ich muss sagen, dass das die beste anschaffung der letzten jahre war. eine echte bereicherung für unsere beziehung

      Ocenjevanje 

      Geschmacksacke

      Ein Toy für Vanillas. Die Vibrationen sind ganz nett aber sehr laut und die Stromimpulse locken keinen richtigen SMler hinter dem Ofen hervor. Schade fürs Geld!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Beängstigender Vergnügen

      Meine Frau hat ihn mir gerade angelegt und ihn benutzt. Es ist wirklich beängstigend, aber es ist nicht extrem schmerzhaft. Der Ruck ist stark und schnell, aber dann verteilt sich der Schock in deinem Körper. Allerdings schreist du vor Lustschmerz auf. Gut für Teasing von zart bis hart mit den anderen Features.

      • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      This toy is amazing

      This toy is amazing, definitely keeps my husband on edge. Great toy for teasing .

      • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Awesome

      Vibration and estim are awesome

      • 3 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      COCK SHOCK 2.0 - Obroček za penis z elektrostimulacijo - celoten komplet

      COCK SHOCK 2.0 - Obroček za penis z elektrostimulacijo - celoten komplet

      KompletCOCK SHOCK 2.0 vam omogoča popoln in popolnoma prevladujoč nadzor nad penisom - zahvaljujoč elektrostimulaciji in vibracijam. Izbirate lahko med razvajanjem in prijetnim kaznovanjem, od mehkega do trdega. Vse to z daljinskim upravljalnikom, ki deluje povsod. Doma, v klubu, telovadnici ali med nakupovanjem.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: