Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Mystim - Elektrostimulacija

Glasilo

Mystim Hop Hop Bob - Vibrator Estim

Predstavljajte si, da lahko doživite najbolj intenzivno in globoko spolno zadovoljstvo, ob katerem boste lebdeli na devetih oblakih in hkrati krepili mišice medeničnega dna. Z vibratorjem Rabbit "Hop Hop Bob" z E-Stimom iz Mystim, ki ga je mogoče ponovno napolniti, ta izkušnja postane resničnost!

Več informacij

3341/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Predstavljajte si, da lahko doživite najbolj intenzivno in globoko spolno zadovoljstvo, ob katerem boste lebdeli na devetih oblakih in hkrati krepili mišice medeničnega dna. Z vibratorjem Rabbit "Hop Hop Bob" z E-Stim iz Mystim, ki ga je mogoče ponovno napolniti, ta izkušnja postane resničnost!

     

    Poudarki:

     

    • Vibracijski zajček za polnjenje z e-stimulatorjem.
    • E-stimulator in vibrator: Vse v enem spolna igrača - ne potrebujete dodatne naprave za stimulacijo.
    • Idealno oblikovan: Intenzivno stimulira G-območje v nožnici in klitoris hkrati.
    • Prilagodljiv: doseže točno določene točke.
    • 8 načinov vibriranja: Za veliko raznolikosti.
    • Elektrostimulacija v 5 načinih: Za globoko, prijetno pulzirajoče mravljinčenje v nožnici.
    • Učinkovita vadba medeničnega dna: Krepi in tonizira intimne mišice.
    • Enostavna uporaba: Vse lahko udobno upravljate neposredno na vibratorju E-Stim s pritiskom na gumb.
    • Svilnato mehak silikon: Za enostavno vstavljanje in največje udobje pri razvajanju.
    • Vodoodporen: Za igranje/razvajanje v kopeli/bazenu ali pod tušem.

     

    Ta elegantna črna spolna igrača je popolnoma ukrivljena za stimulacijo točke G in klitorisa. Njegove prožne lastnosti zagotavljajo, da bo natančno zadel vaše erogene vroče točke. Z 8 načini vibriranja in 5 načini e-stimulacije ponuja "Hop Hop Bob" različna čutna doživetja. Ne glede na to, ali imate raje globoke, prijetno pulzirajoče mravljince globoko v sebi ali pa obožujete raznolikost, bo ta erotična igrača iz Mystim izpolnila vse vaše želje!

     

    A to še ni vse: "Hop Hop Bob" ponuja tudi učinkovit trening medeničnega dna! Medtem ko lovite čutne polete domišljije, "Hop Hop Bob" krepi in tonizira mišice medeničnega dna. To vam ne omogoča le večjega nadzora, temveč tudi poveča intenzivnost vaših orgazmov!

     

    Uporaba je zelo preprosta, vse funkcije lahko priročno upravljate s pritiskom na gumb neposredno na vibratorju E-Stim. "Hop Hop Bob" je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in največje udobje pri razvajanju. In najboljša stvar pri njem? Je vodoodporen! Zato ga lahko za mravljinčaste užitke naravnost pospravite pod tuš ali v kopalno kad.

     

    Čiščenje "Hop Hop Boba" je tako enostavno, kot je le mogoče. Naš razpršilnik VERYCLEAN zagotavlja temeljito čistočo in nego. Poskrbite le, da boste uporabljali le maziva na vodni osnovi, da ne poškodujete svilnate površine.

     

    Predstavljajte si: 16 cm dolg čudež tehnologije, ki je pripravljen, da vas popelje do najbolj vznemirljivih globin vašega užitka. Vaš Hop Hop Bob vas čaka! Pripravite se na doživetja, za katera si niste mislili, da so mogoča.

     

    Čiščenje in nega:

     

    E-Stim Sextoy je izdelan iz medicinskega platinastega silikona. Zaradi tega je zelo higieničen in ga je enostavno očistiti z vlažno krpo in blagim milom. V rednih časovnih presledkih uporabite tudi koži prijazno razkužilo, kot je VERYCLEAN (upoštevajte navodila za uporabo). Pred uporabo ali polnjenjem vibratorja počakajte, da se popolnoma posuši. Prepričajte se, da vibrator uporabljate le z lubrikanti na vodni osnovi, kot je naš gel ESHOCK, ki je bil posebej razvit za elektrostimulacijo.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Mystim Več informacij: vibrator "Hop Hop Bob" z elektrostimulacijo
    • Vibracija in elektrostimulacija v eni napravi
    • Posebej tih kljub dvema zmogljivima motorjema
    • 8 programov vibriranja
    • 5 programov E-Stim v 10 intenzivnostih
    • 1 program za spodbujanje krvnega obtoka
    • Litij-ionska baterija
    • Dimenzije: Dolžina (z ročajem) 16 cm, dolžina (brez ročaja) 11 cm, premer 3,6 do 6,6 cm.
    • Vodoodporen: za seks pod tušem ali v kopeli.
    • Obseg dobave: 1 x akumulatorski vibrator zajček Hop Hop Bob z E-Stim iz Mystim. Vključuje magnetni polnilni kabel USB.
    • Material: 100 % medicinski platinasti silikon
    • 12 mesecev garancije
    • Navodila za uporabo v nemškem, angleškem, francoskem, italijanskem, španskem, nizozemskem in ruskem jeziku.
    • E-stim ali električna stimulacija je v zadnjih letih vse bolj priljubljena. Nič čudnega: na področju genitalij je veliko živcev - veliko več kot na drugih mestih. S pravilno nastavljeno napravo za stimulacijski tok in ustreznim pripomočkom lahko vsakega od teh živcev stimulirate do ekstaze. Ta stimulacija je neškodljiva, če jo izvajate z visokokakovostnimi izdelki MEO in ne brezglavo.

    • Programi: Mystim E-Stim vibrator ima 8 programov vibriranja, 5 programov elektrostimulacije in poseben program za trening medeničnega dna. Imate nadzor nad tem, ali se želite stimulirati z neprekinjenim vibriranjem ali raje z energičnimi intervali. Spodaj je kratek pregled programov. Kot pogosto v življenju pa tudi tukaj velja enako: Dokaz, da je puding pravi, je v tem, da ga poješ! Mišice medeničnega dna imajo številne pomembne naloge: Ohranjajo organe na svojem mestu, stabilizirajo trebuh in hrbet, preprečujejo neprijetnosti, kot sta šibkost mehurja ali prolaps maternice, in prispevajo k boljši drži. Dobro trenirano medenično dno ima tudi druge prednosti: boljšo prekrvavitev tkiv in seveda sposobnost "stisniti" anus ali vagino z napenjanjem Dobro trenirano medenično dno poveča občutljivost za intimne dotike in dokazano poveča sposobnost doseganja orgazma!!!!

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    A Journey of Sensual Rediscovery

    I must confess, "Hop Hop Bob" Rabbit Vibrator with E-Stim by Mystim has been a transformative experience. As a mature woman, I thought I knew every nuance of my body. Yet, this marvelously designed black toy, with its promise of deep and intense sexual gratification, has awakened sensations I never thought possible.

    Bob's genius lies in its dual stimulation: the perfect curve for reaching my G-spot and the flexible, oh-so-responsive clitoral stimulator. It's an expert at hitting those sweet spots in ways that send me soaring into a realm of pleasure I had yet to explore.

    Then there's the E-Stim, a delightful surprise that adds a depth of sensation I'd been missing. The pulsating tingles are simply divine, and with 8 vibration modes and 5 E-Stim modes, there is always a new sensual journey to embark on. And to top it off, "Hop Hop Bob" has been a wonderful asset in strengthening my pelvic floor muscles.

    Controlling Bob is a breeze, thanks to the simple buttons. The silky-smooth silicone feels like a luxurious treat every time, and it's waterproof - so no location is off-limits!

    In a word, "Hop Hop Bob" has redefined what pleasure means to me. To any woman of a certain age out there, I'd say this: let "Hop Hop Bob" guide you on a journey of sensual rediscovery. It's never too late to experience new heights of pleasure!

      Napišite svoj pregled

      Mystim Hop Hop Bob - Vibrator Estim

      Mystim Hop Hop Bob - Vibrator Estim

      Predstavljajte si, da lahko doživite najbolj intenzivno in globoko spolno zadovoljstvo, ob katerem boste lebdeli na devetih oblakih in hkrati krepili mišice medeničnega dna. Z vibratorjem Rabbit "Hop Hop Bob" z E-Stimom iz Mystim, ki ga je mogoče ponovno napolniti, ta izkušnja postane resničnost!

      Napišite svoj pregled

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: