Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Okovi za roke

Glasilo

Usnjene zapestnice, oblazinjene - črna / rdeča - AMSTERDAM

Manšete v izrazitih barvah, ki niso le dobro videti in so zelo udobne za nošenje, temveč prepričajo tudi z dobro ceno. Okovi za bondage so opremljeni z D-obročki, na katere lahko pritrdite verige ali vrvi.

Več informacij

2555/00

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Največja funkcionalnost v kombinaciji s klasično lepim dizajnom! Rezultat: zapestnice v izrazitih barvah, ki niso le videti dobro in so zelo udobne za nošenje, temveč navdušujejo tudi z ugodno ceno. Okovi za bondage so opremljeni z D-obročki, na katere lahko pritrdite verige ali vrvi.

     

    Pri teh dvobarvnih okovih iz pravega usnja lahko izbirate med različnimi barvami, kot so črna, zelena, rdeča, modra in bela. Te barve so analogne kodi za ročnike, ki je znana po vsem svetu. Ta barvna koda ne pušča neodgovorjenih vprašanj in omogoča, da Sub potencialnim partnerjem vnaprej povedo, kaj jim je všeč ali kakšen je njihov fetiš.

     

    Vgrajeni jekleni obročki omogočajo popolno vključitev okovov v seanso bondage, na primer za pritrditev verig z zaskočnimi kavlji ali bondage vrvi. Velikost usnjenih lisic je nastavljiva s pomočjo zaponk za pasove in jih je mogoče prilagoditi skoraj vsaki velikosti zapestja.

     

    Kaj je posebnega pri teh usnjenih okovih?

     

    Zaročno izdelane ročne okove iz kolekcije Amsterdam Bondage podjetja MEO ® se uporablja samo izbrano goveje usnje, zaradi česar so okovi še posebej trpežni in zelo udobni za nošenje med vezanjem.

     

    Okovi za bondage se tesno prilegajo zapestju. Okove se lahko zapnejo in prilagodijo po velikosti s kovinsko zaponko. Vsakim okovom je pritrjen obroček, tako da lahko oba okova povežete z verigo, vrvjo ali z našimi povezovalnimi dvojnimi trnki. Seveda lahko te obročke uporabite tudi za privezovanje osebe na posteljo.

     

    Zaradi visokokakovostnih zaponk in zakovic z logotipom MEO® so naše okove ne le odporne proti poškodbam, temveč tudi tako trpežne, da so kot nalašč za daljše in tudi težje seanse BDSM.

     

    Ali lahko te okove kombiniram z drugimi pripomočki za bondage?

     

    Naša serija "Amsterdam" poleg teh usnjenih lisic vključuje tudi manšete za gležnje in ovratnico za BDSM. Izbirate lahko med različnimi barvami. Še posebej, če združite okove z našimi manšetami za gležnje, gagom ali morda prevezo za oči, se vam ponuja nekaj odličnih možnosti. Lahko pa uporabite neoprensko masko, ki poskrbi za erotično okrepitev zaznavanja in naredi vznemirljivo igro moči in zaupanja pri vezanju še bolj impresivno. Želite iti še malo dlje? Potem morda v seanso vključite tudi pas čistosti, kot je CELLMATE. Koristni dodatki za naše okove so vsekakor naše vrvi za bondage ali naše posebne kavlje za pritrditev verig.

     

    Naslednji nasveti vam bodo pomagali, da boste med bondažo z okovi ostali varni in se preprosto prepustili:

     

    Če se dogovorite za tako imenovano varno besedo, to pomaga zagotoviti varnost med bondažo. To pomeni, da lahko seanso bondage kadar koli prekličete. A Safeword je del načela BDSM "SSC" (Safe, Sane & Consensual). To pomeni varno, odgovorno in konsenzualno, saj ima varnost podrejene osebe pri bondage seansah najvišjo prednost. Oba partnerja v bondageu prevzameta odgovornost s predhodnimi dogovori o Safeword in tabujih, tako da seansa lahko poteka varno in sporazumno.

     

    Kako skrbeti za usnjene okove in jih čistiti?

     

    Enostavno jih očistite z vlažno krpo. Za nego usnjenih okovov se včasih uporablja dobra mast za gladko usnje. S tem ohranite usnje okovov še posebej prožno. Le ob pravilni negi usnjenih manšet bodo te ostale v optimalnem stanju ter ustrezno vzdržljive in trpežne.

     

    Na kaj moram biti pozoren pri nakupu okovov za vezanje?

     

    Z okovi za roko iz MEO ® niste le na varni strani, ampak lahko v bondageu s svojim partnerjem tudi 100-odstotno uživate. Pri nakupu okovov za vez anje se prepričajte, da se izbrani okovi prilegajo in so individualno nastavljivi po velikosti! To poveča udobje pri nošenju in vam zagotavlja dolgoletne užitke. Material, iz katerega so izdelane ročaji, mora biti trpežen in vzdržljiv, kot je kakovostno usnje, ki ga uporabljamo mi. Da boste dobro razpoloženi tudi po vezanju, upoštevajte tudi naša navodila za nego, ki jih seveda priložimo vsakemu paru okovov.

     

    Najboljše manšete pri MEO ®:

     

    Vezanje in SM naredita vaše spolno življenje bolj vznemirljivo in erotično. Se tudi vam ljubi biti zvezani in podrejeni? Ali pa bi radi sami zvezali svojega partnerja in ga tako obvladovali? Potem je MEO ® pravo mesto za vas! Pri MEO ® ne boste našli le široke ponudbe usnjenih in neoprenskih lisic, policijskih lis ic in jeklenih manšet, temveč tudi gleženjske manšete, usnjene maske in druge dodatke BDSM, ki bodo vaše spolno življenje naredili bolj vznemirljivo. Z lisicami za roke in ustreznimi manšetami za gležnje bo vaš partner v nekaj korakih imobiliziran in podvržen vašim spolnim željam in ukazom. Pobrskajte po naši trgovini z izdelki za bondage in odkrijte široko paleto naših izdelkov za bondage - bodisi iz usnja, jekla ali neoprena, ovratnic BDSM, manšet za gležnje ali ročnih okovov: Pri MEO boste našli prava sredstva za zadrževanje in SM igračke za vas.

     

    Več podrobnosti:

     

    • 1 par usnjenih lisic za bondage, vsaka z jeklenim obročem.
    • Če iščete poceni, a trpežne in dolgotrajne okove za roko za svojo osnovno opremo BDSM, so okovi za roke iz naše serije "Amsterdam" odlična izbira.
    • Dimenzije: širina približno 6,5 cm in dolžina približno 23 cm
    • Nastavljiva velikost, zapenjanje z zaponko
    • Reliefne zakovice in zaponke z blagovno znamko MEO®
    • Oblikovanje izdelano v Nemčiji
    • Material: pravo usnje, kovinske zaponke in zakovice
    • Kakovost: Izvrstna izdelava zagotavlja najvišjo kakovost.
    • Naravni izdelek: Usnje je naravni material, ki je še posebej primeren za izdelavo zapestnic.
    • Edinstvenost: Naše bondage manšete so edinstvene in ročno izdelane.
    • Diskretnost: Odposlane so v nevtralni embalaži.
    • Velika izbira: V naši spletni trgovini z izdelki za bondage boste našli vse: bič SM, pas čistosti, masko iz spandeksa, usnjeno masko, okove, manšete za gležnje, ovratnico BDSM, omejevalno sredstvoHogtie , gag, usnjeno oprsje za glavo, izdelke za samozadovoljevanje in še veliko več.
    • MEO ® združuje estetiko klasičnega oblikovanja z močjo in stabilnostjo izbranega usnja. Rezultat so osupljivo lepi pari usnjenih okovov, ki so popolnoma prepričljivi in vsako seanso spremenijo v vrhunsko bondage izkušnjo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Worth it!

    These wrist restraints are absolutely fabulous! Love them!

      Napišite svoj pregled

      Usnjene zapestnice, oblazinjene - črna / rdeča - AMSTERDAM

      Usnjene zapestnice, oblazinjene - črna / rdeča - AMSTERDAM

      Manšete v izrazitih barvah, ki niso le dobro videti in so zelo udobne za nošenje, temveč prepričajo tudi z dobro ceno. Okovi za bondage so opremljeni z D-obročki, na katere lahko pritrdite verige ali vrvi.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: