Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

Ovratnica BDSM Amsterdam iz črnega usnja

Popolnoma črna ovratnica BDSM je izdelana iz trpežne goveje kože in ima 3 obročke za pritrditev pripomočkov za bondage. Podrejeni partner lahko ovratnico BDSM med bondažo brez zadržkov nosi dlje časa in uživa v največjem udobju pri nošenju.

Več informacij

2554/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Črna ovratnica BDSM je izdelana iz močne goveje kože in ima 3 obročke za pritrditev pripomočkov za bondage. Sub lahko ovratnico BDSM med bondažo dolgo časa brezskrbno nosite in uživate v največjem udobju.

     

    Ovratnica BDSM nima le praktične uporabe med bondažo, temveč ima vedno tudi velik simbolni pomen. Vendar gre MEO® še dlje in ta jasen znak scene BDSM dopolnjuje z barvitim dizajnom, ki razkriva veliko več kot to, da je nekdo le podrejen ali suženj.

     

    Pri tej dvobarvni ovratnici BDSM lahko izbirate med različnimi barvami, kot so črna, zelena, rdeča, modra in bela. Te barve so analogne kodi Hanky, ki je znana po vsem svetu. Ta kodeks ne pušča neodgovorjenih vprašanj, zato lahko Sub svojemu potencialnemu partnerju celo pove, kaj mu je všeč ali kakšen je njegov fetiš, ko je med bondageom zvezan in zamašen. Usnjeno ovratnico BDSM lahko nosite tudi kot modni dodatek.

     

    Trije jekleni obročki, eden spredaj in dva ob straneh, vam omogočajo, da ovratnico BDSM odlično vključite v seanso bondage, na primer za pritrditev verig z zaskočnimi kavlji, bondage vrvi ali suženjskega povodca. Velikost ovratnice BDSM lahko prilagodite s kovinsko zaponko in jo lahko prilagodite skoraj vsaki velikosti vratu.

     

    Kaj je tako posebnega pri tej usnjeni ovratnici BDSM?

     

    Za izdelavo ovratnice BDSM uporabljamo posebno usnje, zato je izjemno udobna za nošenje. Zaradi odlične izdelave je ovratnica BDSM zelo udobna za nošenje, tudi čez noč, ne da bi postala neprijetna. Popolna izdelava in strast do bondage sta združeni v tej ovratnici BDSM, za katere kakovost jamči MEO® s svojim imenom. Zahvaljujoč svoji klasični zasnovi s sodobnim pridihom bo ta čudovita ovratnica BDSM zagotovo navdušila vse.

     

    Ali lahko ovratnico BDSM kombiniram z drugimi pripomočki za bondage?

     

    Naša serija "Amsterdam" poleg te ovratnice BDSM vključuje tudi usnjene ročne okove in pripadajoče manšete za gležnje. Izbirate lahko med različnimi barvami. Zlasti če ta ovratnik BDSM kombinirate z okovi za roke ali morda uporabite tudi prevezo za oči, se vam ponujajo čudovite možnosti. Lahko pa uporabite tudi masko za bondage, ki poskrbi za erotično okrepitev zaznavanja in naredi vznemirljivo igro moči in zaupanja v bondageu še bolj impresivno. Želite iti še dlje? Potem morda v seanso bondagea vključite celo priljubljeni pas čistosti NoPacha. Uporabni dodatki za to ovratnico BDSM so vsekakor naš povodec za sužnje, ki ga ponujamo v številnih izvedbah, vrv za bondage ali naša posebna trnka za bondage za pritrditev verig.

     

    Kako skrbim za usnjeno ovratnico BDSM in kako jo čistim?

     

    Ovratnico BDSM preprosto očistite z vlažno krpo. Za nego usnjene ovratnice BDSM občasno uporabite dobro maščobo za gladko usnje. Tako bo usnje ostalo prožno. Le če je usnjena ovratnica BDSM pravilno negovana, bo ostala v dobrem stanju ter bo vzdržljiva in trpežna.

     

    Na kaj moram biti pozoren pri nakupu ovratnice BDSM?

     

    Z izdelki za bondage iz MEO® niste le na varni strani, ampak lahko v bondageu s partnerjem tudi 100-odstotno uživate. Pri nakupu sredstev za bondage morate poskrbeti, da se izbrani izdelki prilegajo in so individualno nastavljivi po velikosti! To poveča udobje pri nošenju in vam zagotavlja dolgoletne užitke. Material mora biti trpežen in vzdržljiv, kot je visokokakovostno usnje, ki ga uporabljamo mi. Da boste tudi po bondageu ostali dobro razpoloženi, upoštevajte tudi naša navodila za nego, ki jih seveda priložimo vsakemu izdelku.

     

    Nasveti in triki za bondage:

     

    Pred vezanjem pomaga opredeliti t. i Safeword set. S tem preprečite, da bi tako hitro nehote presegli osebne meje. Ta Safeword je signalna beseda, ki se uporablja v praksah BDSM in s katero lahko zvezani, podrejeni partner pokaže, da ne želi nadaljevati dejanja. V kontekstu sporazumno izvajanih praks je izrazita Safeword pomeni brezpogojno obveznost, da je treba takoj prenehati. Učinkovita in zaupanja vredna uporaba varnih besed je eden od nujno potrebnih pogojev za konsenzualni BDSM.

     

    Več podrobnosti:

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Raffinato e molto sensuale

    Raffinato e molto sensuale, ottimo per i giochi di ruolo col proprio lui...o la propria lei

      Ocenjevanje 

      This collar is brilliant! I

      This collar is brilliant! I received it yesterday and I haven't taken it off yet! It's really comfortable and great to attach to anything. With a lot of rope and some thought you can make some great bondage. For those trying to find a collar, this is prefect, there is no need to buy a more comfortable one, its so great.

        Napišite svoj pregled

        Ovratnica BDSM Amsterdam iz črnega usnja

        Ovratnica BDSM Amsterdam iz črnega usnja

        Popolnoma črna ovratnica BDSM je izdelana iz trpežne goveje kože in ima 3 obročke za pritrditev pripomočkov za bondage. Podrejeni partner lahko ovratnico BDSM med bondažo brez zadržkov nosi dlje časa in uživa v največjem udobju pri nošenju.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: