Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Trak na dildo Trak na

Glasilo

Trak za moške

Razvajajte svojega partnerja ali svojo partnerico popolnoma brez zadržkov in vztrajno s tem čudovitim pasom za moške! To je tisto, na kar so moški v skupnosti pegginga čakali! Hlačke na traku MEO ® se popolnoma prilegajo oblinam vašega telesa in imajo vgrajen O-obroček.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Razvajajte svojega partnerja brez omejitev in trajno s tem čudovitim pasom za moške! To je tisto, na kar so moški v skupnosti pegginga čakali! Spodnjice s pasom MEO ® popolnoma objamejo obline vašega telesa in imajo vgrajen O-obroček. So dovolj diskretne, da jih lahko nosite ves dan, in vam omogočajo, da uživate v čudovito intenzivnem peggingu ali strap on seksu.

     

    Ta estetska evolucija običajnih strap on hlačk za moške je varna, zelo udobna za nošenje, ki so jo zasnovali strokovnjaki za pegging. Sodobne hlače s pasom za moške imajo podporen, zelo širok pas, izdelane so iz mehkega, raztegljivega materiala in imajo notranje najlonske trakove za najboljšo možno oporo med seksom z nožnimi opornicami.

     

    Trpežen, ojačan O-obroč se raztegne, da se vanj lahko namesti vaš najljubši dildo ali vibrator. Začetniki in izkušeni uporabniki bodo navdušeni nad tem enostavnim za uporabo trakom za moške.

     

    Preprosto vstavite dildo v eleganten trak za moške in že ste pripravljeni na delo. Boksarice ustvarjajo kul videz, ki ga dopolnjuje le udobje elastičnega traku.

     

     

    Pasek za moške lahkonosite kot običajno spodnje perilo v vsakdanjem življenju ali pa ga uporabite skupaj z vibratorjem, ki ga preprosto potisnete skozi O-obroček.

     

    Vendar upoštevajte, da dildo ni priložen. Veliko izbiro dildov na traku najdete tukaj (KLIKNI TUKAJ).

     

    Kaj je trak za moške?

     

     

    To je še vedno tabu tema: Pegging - vendar večina moških sploh ne ve, kaj zamuja... Ne zaman je pegging eden od najbolj vročih novih trendov v seksu. Strap on, imenovan tudi strap-on dildo, je spolna igrača, ki se lahko uporablja za različne namene. Mimogrede, seks s strap on dildom se imenuje pegging. Dildo je običajno pritrjen na nekakšen pas in je pripet okoli pasu. Na ta način dildo na traku postane nadomestek penisa. Strap on se lahko uporablja tudi za različne igre vlog . Ta trak za moške je kot nalašč za posebej pohotne in pokvarjene igre vlog! Samo nadenite si ga in začutite, kako se hlačke s trakom popolnoma prilegajo vašemu telesu.

     

    Kako uporabljam strap on za moške?

     

    Uporaba strap on za moške je zelo preprosta! Enostavno se obleci v hlačke na naramnice, skozi odprtino potisni izbrani dildo in ga prilagodi tako, da se udobno in varno prilega. Sedaj se lahko začne seks z oprsjem..

     

    Kaj je tako posebnega pri tem traku za moške?

     

    S tem pasom za moške si lahko privoščite veliko zabave! Iščete spremembo vodstva v postelji ali ste bolj razpoloženi za XL penetracijo? S tem pasom za moške boste zagotovo imeli občutek, da imate v rokah trd penis. Trak on za moške je izjemno kakovosten in ga lahko nosite udobno in varno. Preprosto ga preizkusite!

     

    Kako očistiti ta pas za moške?

     

    Dildo preprosto očistite z malo blagega mila in tople vode. Če vam je ljubše še posebej temeljito čiščenje, vam priporočamo uporabo našega pršila. Za hlačke na traku priporočamo nežno pranje v pralnem stroju pri 30 stopinjah z blagim detergentom.

     

    Kaj moram upoštevati pri tem straponu za moške?

     

    S tem pasom za moške uporabljajte samo lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo. Lubrikanti, ki vsebujejo silikon, lahko poškodujejo tkanino hlačk s trakom.

     

    Več podrobnosti:

     

    • V tem primeru se lahko uporabi tudi silikonski silikonski material
    • Unisex, strap on za moške in ženske
    • Sinonimi, besedne zveze in sorodne besede: strap on, strap on dildo, stimulacija prostate, feminizacija, feminizacija, pasivni anus, BOB, pegging, pasivni anus.
    • Material: 78 % najlon, 22 % spandex (hlačke) 48 % najlon, 35 % poliester, 17 % spandex (pas)
    • Pranje: prati v pralnem stroju z blagim detergentom pri 30 stopinjah. Ne sušite v sušilnem stroju.
    • Želite kupiti strap on, strap on ali strap-on dildo? Ali pa bi radi razširili svoje izkušnje na strap on, potem je MEO pravo mesto za vas.
    • Informacije o velikosti: S/M: 28-32 pas, L/XL: 32-36 pas, XXL/XXXL: 38-44 pas
    • Odprtina za dildo: notranji premer 3,8 cm in ga je mogoče razširiti do 4,5 cm.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Ocenjevanje 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Trak za moške

      Trak za moške

      Razvajajte svojega partnerja ali svojo partnerico popolnoma brez zadržkov in vztrajno s tem čudovitim pasom za moške! To je tisto, na kar so moški v skupnosti pegginga čakali! Hlačke na traku MEO ® se popolnoma prilegajo oblinam vašega telesa in imajo vgrajen O-obroček.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: