Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

Butt Slider - Analni čep

  • Butt Slider - Analni čep

Pozabite na vse, kar veste o analnih čepih: Butt Slider bo zaradi svojih inovativnih funkcij spremenil vse! Butt Slider je opremljen z močnimi motorji, ki zagotavljajo globoko in intenzivno masažo globoko v vas. Naj vas zdaj prepriča naš videoposnetek izdelka!

Več informacij

3426/00

na voljo

Več informacij

Pozabite na vse, kar veste o analnih čepih: Butt Slider bo zaradi svojih inovativnih funkcij spremenil vse! Butt Slider je opremljen z močnimi motorji, ki zagotavljajo globoko in intenzivno masažo globoko v vas. Moški, ki še niso imeli izkušenj z analno stimulacijo, bodo presenečeni, kako intenziven je lahko orgazem s Butt Slider. Naj vas zdaj prepriča naš videoposnetek izdelka!

 

Se lahko uprete skušnjavi? Odkrijte novo raven analne stimulacije z inovativnim ritnim drsnikom!

 

Butt Slider odpira prej zaprta vrata intenzivnejšim in globljim občutkom, saj ta čudoviti butt plug ni le prava paša za oči, temveč navdušuje tudi s svojimi tehničnimi prefinjenostmi. Doživite, kako vas obroč drsnika masira od znotraj, medtem ko vas močne vibracije popeljejo v svet analne ekstaze. Z daljinskim upravljalnikom lahko preprosto preklapljate med različnimi načini - ali pa prepustite partnerju, da prevzame nadzor in vas preseneti. Z napravo Butt Slider bodo vaši najbolj intimni trenutki postali osupljivo čutno doživetje.

 

In to so poudarki, ki navdušujejo naše stranke:

 

Edinstvena funkcija drsnika: Inovativni drsni obroč omogoča intenzivno notranjo masažo, ne da bi bilo treba spremeniti položaj čepka. Izkusite tri vznemirljive hitrosti, ki vas bodo zares navdušile.

 

Impresivne dimenzije: Z dolžino skoraj 13 cm in impresivnim premerom 5 cm ta butt plug obljublja izpolnjujočo izkušnjo. Široka, sploščena podlaga čepka zagotavlja varnost in užitek hkrati. Kot nalašč za izkušene poznavalce!

 

Globoke in močne vibracije: Tri pulzirajoče hitrosti v kombinaciji s sedmimi čutnimi vzorci vibracij zagotavljajo nebeški užitek globoko v vas.

 

Visokokakovosten silikon, odporen na brizganje: izdelan iz svilnato mehkega vrhunskega silikona, ki ne vsebuje ftalatov. Dimenzijsko stabilen in prijazen do kože. IPX5 je idealen za brezskrbne, žgečkljive trenutke pod tušem, vendar ni primeren za uporabo pod vodo v kopeli.

 

Varčno z energijo in daljinsko upravljanje: S priloženim polnilnikom USB je Butt Slider vedno pripravljen za uporabo. S priročnim daljinskim upravljalnikom imate vedno popoln nadzor - ali pa ga lahko predate za razburljive igre v dvoje.

 

butt plug je izdelan iz visokokakovostnih, telesu prijaznih materialov brez ftalatov! Uporabljajte le lubrikante na vodni osnovi, npr. Aquameo. Za čiščenje uporabite toplo vodo in blago milo ali naš sprej VERYCLEAN. Po čiščenju ga shranite v hladnem in temnem prostoru.

 

Ste pripravljeni na globinsko masažo zadnjice? Butt Slider vas ne bo razočaral!

 

Več podrobnosti:

 

  • Analni čep Butt Slider
  • Dimenzije: skupna dolžina: 15,7 cm, dolžina za vstavljanje: 12,2 cm, največji premer za vstavljanje: 4,8 cm, premer vratu: 3 cm.
  • Material: visokokakovostni silikon, ABS plastika
  • Opomba: Daljinski upravljalnik ima impresiven doseg do 10 metrov - kot nalašč za skrivno igranje v javnosti.
  • MEO Suomi

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

Butt Slider - Analni čep

Butt Slider - Analni čep

Pozabite na vse, kar veste o analnih čepih: Butt Slider bo zaradi svojih inovativnih funkcij spremenil vse! Butt Slider je opremljen z močnimi motorji, ki zagotavljajo globoko in intenzivno masažo globoko v vas. Naj vas zdaj prepriča naš videoposnetek izdelka!

Napišite svoj pregled

Kupci so kupili tudi:

30 drugi izdelki iz iste kategorije: