Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Butt plug "Ameriški nogomet"

Ni nujno, da ste športni navdušenec, vendar morate biti vsaj dobro trenirani in ogreti, preden se odpravite na igrišče in uživate v ameriškem nogometu butt plug.

Več informacij

39,90 €


-65%

13,97 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ni nujno, da ste športni navdušenec, vendar morate biti vsaj dobro trenirani in ogreti, preden se odpravite na igrišče in uživate v ameriškem nogometu butt plug.

     

    Obsežna igra MEO butt plug bo od vas zahtevala veliko, vendar je zmaga zaradi tega še toliko bolj zadovoljujoča! Poznavalci bodo uživali v ekstremni, a prilagodljivi obliki, ki hitro postane voluminozna, nato pa se spet skrči. Odličen material omogoča, da butt plug prijetno drsi, nešteto debelih utorov in brazd pa masira vse erogene, analne cone.

     

    Zaradi oblike, ki spominja na ameriško nogometno žogo, lahko uživate v analni stimulaciji, ki je doslej ni mogel ponuditi noben drug butt plug.

     

    Igra se začne s tako imenovanim kick-offom in poteka po jasno določenem načrtu. Postavite butt plug na trdno površino, se počasi usedite nanj in se podajte na športno vožnjo proti orgazmičnemu touchdownu. Nato sledi dodatni udarec, ki vam lahko prinese še eno točko na igrišču ... Nogometni butt plug se precej dobro drži na gladkih površinah, kot so ploščice, in vam omogoča vožnjo brez uporabe rok.

     

    Kaj je tako posebnega pri tem čepu?

     

    Prepričljiva oblika in ravno pravšnja velikost. Poleg tega prepričljiv material, ki je dovolj stabilen in hkrati prožen, tako da lahko čutite butt plug na ravno pravih mestih!

     

    Katero lubrikantno sredstvo naj uporabim za ta butt plug?

     

    Za ta butt plug priporočamo naša hibridna lubrikanta MANCUNT ali FORMULA X. MANCUNT združuje prednosti dveh svetov: Drsi kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. Zaradi MANCUNT-a je uporaba ščipalke čudovit užitek. Razmažite dovolj lubrikanta na butt plug in ga nekaj vstavite v anus z našim "Lube Shooter" (kliknite tukaj ). Svetujemo vam tudi, da uporabite naš sprej Extremeo. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene ljubitelje velikih analnih čepov. Poseben učinek pršila Extremeo spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči neomejeno zabavo z velikim analnim čepom.

     

    Pomembni nasveti za uporabo in čiščenje analnega čepka:

     

    Ta butt plug je izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki ne vsebuje ftalatov. Material je čudovito prožen in spolzek. Poleg tega je material, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, zato bo vaš butt plug zdržal dolgo časa. Preden začnete uporabljati butt plug, pa ga morate temeljito očistiti. Običajno zadostujeta topla voda in blago milo. Temeljito ga lahko očistite tudi z našim razpršilom VERYCLEAN. Seveda je čiščenje po uporabi še posebej pomembno. Pred uporabo butt plug boste morda želeli tudi sami uporabiti analni tuš, da očistite svoje črevesje. V kategoriji naše trgovine "Analni tušji" (kliknite tukaj ) boste našli veliko izbiro.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vstavki za ameriški nogomet v štirih velikostih za začetnike na igrišču do profesionalnih igralcev.
    • Dimenzije: Velikost S: največji premer 4,2 cm, dolžina za vstavljanje približno 10 cm, velikost M: največji premer 5,4 cm, dolžina za vstavljanje približno 13,5 cm, velikost L: največji premer 6 cm, dolžina za vstavljanje približno 16 cm, velikost XL: največji premer 7,3 cm, dolžina za vstavljanje približno 18 cm.
    • S stabilno nogo za prostoročno vstavljanje.
    • Uporabljajte samo z lubrikanti, topnimi v vodi (npr. Aquameo), ali našimi hibridnimi lubrikanti (Mancunt ali Formula X)
    • Ti analni čepi so izdelani iz visokokakovostnega silikona brez ftalatov.
    • Navodila za nego: Pred in po vsaki uporabi jih umijte ter higiensko očistite z razpršilom VERYCLEAN.
    • Pomembno: Butt plug shranjujte ločeno in ne skupaj z drugimi silikonskimi spolnimi igračami.
    • Naši analni čepi so glede na velikost primerni tako za analne profesionalce kot za začetnike
    • Zahvaljujoč materialu se ta butt plug prilagodi vaši notranji anatomiji, vas napolni in masira mesta globoko v vas, za katera sploh niste vedeli, da obstajajo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Esattamente quel che cercavo

    Esattamente quel che cercavo... Taglia M consigliata se non è la prova volta. Materiale ottimo.

      Ocenjevanje 

      Buon prodotto

      Buon prodotto. Consegna puntuale.
      Anche per i principianti

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Gewöhnungsbedürftig aber geil

      Gewöhnungsbedürftig aber geil würde ich sagen! Die Form ist schon sehr außergewöhnlich aber beim Reiten trifft die Spitze des Plugs genau meine Prostata.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Butt plug "Ameriški nogomet"

      Butt plug "Ameriški nogomet"

      Ni nujno, da ste športni navdušenec, vendar morate biti vsaj dobro trenirani in ogreti, preden se odpravite na igrišče in uživate v ameriškem nogometu butt plug.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: