Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analno raztezanje

Glasilo

Analdilatacija - butt plug Extremeo - Pointer

S butt plug Pointer iz serije Extremeo čaka moškega vrhunski analni užitek! Posebnost analnega čepka "Pointer" je, da poleg razširitve anusa zagotavlja tudi intenzivno stimulacijo prostate. Njegova oblika in dolžina mu omogočata, da zadene ravno pravo mesto v telesu.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    S butt plug Pointer iz serije Extremeo čaka moškega vrhunski analni užitek! Posebnost analnega čepka "Pointer" je, da poleg razširitve anusa zagotavlja tudi intenzivno stimulacijo prostate. Zaradi svoje oblike in dolžine lahko zadene ravno pravo mesto v telesu.

     

    Na novo opredeljena analna dilatacija: Ne boste verjeli, kaj lahko naredi ta butt plug!

     

    Začenši s tanko konico, "kazalec" omogoča gladko in enostavno vstavljanje. To je še posebej pomembno za začetnike ali na začetku analne dilatacije, da počasi pripravite mišice zapiralke na raztezanje, ki bo sledilo. Ko je pripomoček butt plug vstavljen, se njegov premer nenehno povečuje, kar zagotavlja neprekinjeno analno razširitev. Intenzivnost in hitrost analne dilatacije lahko individualno prilagodite z nenehnim globljim vstavljanjem analnega čepka. Obsežna zasnova analnega čepka "Pointer" dosega intenzivno analno razširitev, ki je primerna tako za strokovnjake za analno razširitev kot za manj izkušene uporabnike. Takšna vrsta analne dilatacije lahko povzroči intenzivne občutke, saj so občutljivi živčni končiči v anusu izjemno stimulirani. Rezultat: Analna dilatacija z jasno vidnimi rezultati!

     

    Ste pripravljeni na najintenzivnejši prostatični orgazem v svojem življenju?

     

    In medtem ko uživate v občutku veličastne analne dilatacije, je tu še dodaten bonus: zaradi svoje dolžine in oblike butt plug prodre dovolj globoko, da neposredno doseže in masira prostato. Medtem ko neprekinjena analna dilatacija že zagotavlja močno stimulacijo, stimulacija prostate doda dodatno raven užitka. Med stimulacijo prostate s "kazalcem" se lahko valovi užitka razširijo po celotnem spodnjem delu trebuha do dna penisa. To lahko privede do orgazma prostate, intenzivnega občutka, ki se pretaka po vsem telesu in ga pogosto opisujejo kot pulziranje ali valovanje. Številne naše stranke poročajo, da jim stimulacija prostate omogoča doživljanje številnih orgazmov brez običajnega časa okrevanja med posameznimi orgazmi.

     

    S prostimi rokami do orgazma? Ta butt plug vam to omogoča!

     

    Močna sesalna osnova analnega čepka se prilepi na vse gladke površine in vam omogoča pustolovščine brez rok. Zahvaljujoč robustni konstrukciji in močnemu prisesku se lahko butt plug pritrdi na skoraj vsako gladko površino. Naj bo v kopalnici na ploščicah, na naši spletni strani Love Arc ali celo na steni - "Kazalec" se varno drži in vam omogoča odkrivanje novih položajev in možnosti. Tako se lahko osredotočite na seksi občutek in imate obe roki prosti za druge čutne dejavnosti ali spolne igrače, kot je masturbator. Še ena prednost sesalne podlage je, da služi kot stojalo, kar omogoča varno in udobno vstavljanje. Zato pustite domišljiji prosto pot in uživajte v številnih možnostih, ki vam jih ponuja "Pointer" butt plug!

     

    Dvojni učinek - razširitev analne odprtine in stimulacija prostate - vam zagotavlja neprimerljiv užitek, ki ga boste težko doživeli s katerim koli drugim analnim čepom.

     

    Zaradi visokokakovostnega materiala Liquid Silicone, ki popolnoma ne vsebuje ftalatov, je "Pointer" svilnato mehak in kakovosten.

     

    Veliki, srednji ali majhni - ti analni čepki imajo pravo velikost za vsakogar:

     

    • Velikost S: dolžina 20 cm, največji premer 6 cm
    • Velikost M: dolžina 26,5 cm, največji premer 8,5 cm
    • Velikost L: dolžina 32 cm, največji premer 10 cm

     

    Naj bo z velikostjo S, ki že z dolžino 20 cm in premerom 6 cm ponuja veliko, ali z impresivnimi dimenzijami velikosti L z dolžino 32 cm in premerom 10 cm - butt plug Pointer vas bo popeljal v novo dimenzijo analne ekstaze.

     

    Čiščenje in uporaba čepov Extremeo Butt Plugs:

     

    • Enostavna uporaba: vstavljanje čepka v anus je lahko čudovita in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako to storiti pravilno. Priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo, ki olajša vstavljanje čepka v anus. Kratko pršenje sprosti mišice zapiralke. Zaradi tega je vstavljanje čepka v zadnjično odprtino še posebej nežen užitek.

     

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in naš Lube Shooter: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naša Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator za lubrikant optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča, da se lubrikant globlje in enakomerneje porazdeli po analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka bolj udobno in varno. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in tveganje za poškodbe. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Po vsaki uporabi morate svoj analni čep Extremeo temeljito očistiti. S toplo vodo in blagim milom zlahka odstranite večino nečistoč. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Več podrobnosti:

     

    • butt plug Extremeo - Pointer - Za analno razširitev in stimulacijo prostate.
    • Extremeo Butt Plugs so analni čepi, ki so jih razvili strokovnjaki.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: Izdelani iz visokokakovostnega silikona, brez ftalatov.
    • Analne čepke uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo in naš Lube Shooter.
    • K temu analnemu čepu priporočamo naš Extremeo Anal Relax Spray: Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in vam pomaga doseči nebrzdano spolno ekstazo.
    • Z novimi analnima čepoma Extremeo vam zdaj ponujamo vsestransko brezskrben paket za vaše analne pustolovščine. MEO ni samo pionir, ko gre za svetovno znane izdelke, kot je Extremeo Anal Relax Spray, ampak tudi vedno išče najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov je uvedba inovativnih ritnih čepov serije Extremeo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij naših zvestih strank smo razvili analni čepke, ki postavljajo nove standarde na področju oblikovanja, udobja in delovanja.
    • Želite kupiti analni čep? Naše analne čepke lahko naročite po vsem svetu. V nemško govorečih državah lahko najdete seks shope MEO, kot so trgovina MEO v Nemčiji, trgovina MEO v Švici ali trgovina MEO Bondage v Avstriji. Nismo dejavni le po vsej Evropi, kot so Francija, Italija, Nizozemska, Irska, Islandija, Romunija, Norveška, Švedska itd. ampak po vsem svetu, kot so trgovina MEO Sex Shop v Španiji, trgovina z dildi na Danskem in tudi na Finskem - in če govorite češko, lahko naš celoten asortiman seks igrač najdete na spletu na Češkem. Če je vaš jezik estonščina, lahko naš izborbutt plug naročite na spletu v Estoniji. Na voljo smo tudi v Sloveniji, s seks šopom v Bolgariji in široko ponudbo BDSM in erotičnih izdelkov na Slovaškem. Druge trgovine MEO so na voljo v ZDA, Belgiji, Grčiji, na Madžarskem, Japonskem, v Veliki Britaniji, Srbiji, Luksemburgu, na Malti, Portugalskem, Islandiji, Poljskem, v Kanadi, Južni Afriki in na Kosovu.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Magnífico

    Un fantástico plug para principiantes o para quien necesite dilatar muy poco a poco. El material está en el adecuado equilibrio de dureza y flexibilidad, por lo que entra muy bien y se adapta sin hacer daño. Además, se puede usar con lubricantes de silicona.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    This feels so great

    This feels so great it it’s my p-spot just right.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Hits All The Right Spots

    This Extremeo Pointer is amazing. I wasn't sure about it at first but it hits all the right spots for him and her!

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Trifft gut die Prostata

    Habe den Dildo nun seit einer Woche und es ist wirklich eine Erfahrung wert. Habe ihn leider nie komplett anal rein bekommen weil er einfach ein anderes Kaliber ist. Super Gefühl, weiter zu empfehlen.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Analdilatacija - butt plug Extremeo - Pointer

    Analdilatacija - butt plug Extremeo - Pointer

    S butt plug Pointer iz serije Extremeo čaka moškega vrhunski analni užitek! Posebnost analnega čepka "Pointer" je, da poleg razširitve anusa zagotavlja tudi intenzivno stimulacijo prostate. Njegova oblika in dolžina mu omogočata, da zadene ravno pravo mesto v telesu.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: