Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM Bondage

Glasilo

Shibari bondage - Hogtie Komplet vrvi

S kompletom za vezanje Shibari Hogtie iz ročno pletene vrvi lahko hitro in učinkovito prevzamete nadzor nad svojim Sub. Medsebojno povezani oporniki za roke in noge so izdelani iz pletene vrvi in zagotavljajo visoko raven udobja v vsakem položaju.

Več informacij

3154/00

na voljo

    Več informacij

    S kompletom za vezanje Shibari Hogtie iz ročno pletene vrvi lahko hitro in učinkovito prevzamete nadzor nad svojim Sub. Med seboj povezane manšete za zapestja in gležnje so izdelane iz pletene vrvi in zagotavljajo visoko raven udobja v vsakem položaju. Obseg manšet za roke in gležnje je mogoče prilagoditi s pomočjo vozlov za zaklepanje, primerne pa so tako za moške kot za ženske. Komplet za vezanje Shibari Bondage Hogtie je mogoče uporabiti na več načinov, vaš Sub pa postavi v položaj brez obrambe v pasjem slogu ali v položaj hogtie. Zaradi enostavnega rokovanja in prilagodljivosti je komplet Shibari Bondage Hogtie posebej primeren tudi za začetnike. Obogatite svojo naslednjo seanso bondage s tem čudovitim omejitvenim sredstvom, ki vas bo na prav poseben način potopilo v očarljivost tradicionalne japonske bondage Shibari.

    Kaj je tako posebnega pri tem izdelku iz serije Shibari podjetja MEO?

     

    Shibari je tradicionalna japonska umetnost zavezovanja vrvi. Sliši se zapleteno, vendar je. Prav zato so se razvijalci izdelkov MEO® iz Nemčije povezali z vodilnimi strokovnjaki za BDSM v Tokiu in zasnovali serijo pripravljenih omejitev, ki temeljijo na vezanju Shibari. Ker so bila ta omejevanja že ročno izdelana na Japonskem, lahko začnete takoj, ne da bi vam bilo treba obvladati zapleteno vozlanje.

     

    Poleg zakusnega gaga za bondage, ovratnice za bondage Shibari z vrvnim povodcem serija vključuje tudi okove za roke Shibari, japonski bič in celo celoten komplet Hogtie. Vozlana sredstva za zadrževanje iz bombažne vrvi niso le videti šibarijevsko in elegantno, sredstva za zadrževanje in dodatki so tudi udobni za nošenje, so mehki na koži in se ne vrezujejo. Omejitve se hitro namestijo - kot nalašč za vse ljubitelje bondage in tudi za začetnike!

    Poudarki:

     

    • Vključujejo tudi ročno izdelan komplet za vezanje rok in nog v videzu shibari.
    • Zmanjšana, a elegantna oblika za estetsko erotično bondage.
    • Pletena naravna vrv, 100 % varna za telo in brez kemikalij
    • Visoko udobje pri nošenju/vezanju: bombažne vrvi so mehke in se ne vrezujejo.
    • Obvezen pripomoček za vse, ki so v razmerju Dom/sub.

     

    Kaj pomeni vezanje Shibari?

     

    Shibari prihaja iz Japonske in pomeni nekaj podobnega kot "zvezati". Zato ljudje pogosto govorijo o japonski bondage. Vendar pa je Shibari veliko bolj povezan s samo umetnostjo vezanja kot pa z izvajanjem moči in prevlade. Medtem ko gre pri čisti bondage BDSM za razjasnitev, kdo je Top in kdo Bottom, gre pri shibariju za umetnost bondage same. Za izvajalca vezanja je običajno zadovoljstvo, ko vidi vezano osebo ležati umetniško zvezano in negibno pred njim. Za to popolno vezanje obstaja veliko različnih tehnik. Nekatere se uporabljajo preprosto za imobilizacijo osebe Bottom. Druge se zgledujejo po zgodovini in so namenjene poudarjanju in poudarjanju estetike zvezanega telesa.

     

    Kako skrbeti za izdelek?

    Vrv očistite pod tekočo vodo z blagim milom. Če želite čistiti bolj temeljito, uporabite naš sprej VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Shibari Bondage Hogtie Komplet vrvi
    • Odprtine ročajev: 6 cm - 9 cm
    • Odprtina manšet za gležnje: 7 cm - 12 cm
    • Univerzalna velikost
    • Material: najboljši japonski bombaž, kovina
    • Z našimi izdelki iz serije Shibari boste na svoji koži občutili zelo čuten občutek vrvi. Vsi izdelki iz te serije so ročno tkani za MEO na Japonskem iz prožnega bombaža z gladkimi vlakni.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    wunderbar natürlich

    Als ich diese Serie bei meo.de entdeckte, war ich sofort von dem natürlichen Aussehen dieser tollen Bandage-Sets begeistert. An der Funktion hatte ich keine Zweifel, meine Gedanken gingen mehr in die Richtung ausgesprochen geiler Fotos der bandagierten Person, die gern mit dem Flogger gut durchgewärmt und gezeichnet sein darf.

    • 1 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Unglaublich gut

    Macht mir und meinem Freund unglaublich viel Spaß und ist inzwischen nicht mehr wegzudenken bei unseren Fesselspielchen. Das Material ist sehr stark und fühlt sich weich auf der Haut an, sodass es nicht zu Hautabreibungen kommt.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Restraint fun

    I was worried they wouldn't fit a partner as he is a little bigger. However, these work well for various wrist sizes.

      Ocenjevanje 

      completely delightful

      not a bad word to say about this rope restraint! it's soft and ties nicely and looks absolutely stuuunnning

        Ocenjevanje 

        Sehr angenehmes Seilmaterial

        Sehr weiches und angenehmes Seilmaterial das nicht scheuert oder auf der Haut stört. Lässt sich sehr einfach verwenden und der Effekt ist genial.

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Hogtie

        Auch sehr schön für Anfänger geeignet, nicht zu dünn oder zu dick (sogut ich das als Anfänger beurteilen kann), schneiden nicht ins Fleisch und haben eine angenehme Größe.

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Wow!

        Wow! X rendere piccante la serata! Lo consiglio

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Shibari bondage - Hogtie Komplet vrvi

        Shibari bondage - Hogtie Komplet vrvi

        S kompletom za vezanje Shibari Hogtie iz ročno pletene vrvi lahko hitro in učinkovito prevzamete nadzor nad svojim Sub. Medsebojno povezani oporniki za roke in noge so izdelani iz pletene vrvi in zagotavljajo visoko raven udobja v vsakem položaju.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: