Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM paddle

Glasilo

Bad puppy ® Paw paddle BDSM

Ne le za prijatelje puppy Playampak tudi za ljubitelje spankinga, je naš Bad puppy ® Paw paddle iz usnja popolna izbira. Čudovit meč iz naše trgovine BDSM.

Več informacij

2165/00

na voljo

    Več informacij

    Ne le za prijatelje puppy Playampak tudi za ljubitelje spankinga, je naša Bad puppy ® Paw paddle iz usnja. Lep poudarek v naši trgovini BDSM.

     

    Angleški izraz paddle se ne uporablja le za opis istoimenskega pripomočka za veslanje, temveč tudi za razvpito kaznovalno sredstvo, ki se v šolah in družinah v ZDA uporablja za ploskanje.

     

    S tem grdim paddle pripomočkom lahko do konca uresničite svoje najbolj divje sanje o BDSM. Ne glede na to, ali gre za igranje vlog ali puppy Playpustite domišljiji prosto pot in svojega podrejenega partnerja navdušite z lahkimi ali močnimi klofutami po zadnjici.

     

    To je tudi vizualno paddle prava paša za oči. Izdelana je iz črnega lesa in ima površino za ploskanje iz usnja z videzom krokodila. Za popoln videz kužka smo izrez za kužkovo tačko obložili z rdečim usnjem.

     

    Spletna stran puppy paddle je idealna igrača za spankanje - z njo pokažite, kdo je glavni, in kaznujte partnerja..

     

    Več podrobnosti:

     

    • Bad puppy paddle
    • Šlepa za ploskanje iz usnja in lesa
    • Lesen ročaj in udarna površina iz dvoslojnega dvobarvnega usnja z videzom krokodila
    • Z usnjenim pasom za zapestje
    • Dolžina 33 cm Udarna površina 21 cm Dolžina ročaja 12 cm, širina 11,5 cm
    • Bad puppy ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Germany.
    • MEO je vaš specialist za BDSM z veliko izbiro za vaš fetiš. V naši trgovini BDSM boste našli številne vrste igrač SM, bodisi paddle ali udarce. Je vaš partner neposlušen? Z paddle ga lahko dobro prepleskate. Pri nas najdete prava lopatice tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje ploskanja. Ste še vedno ali pa še niste ljubitelj lopatic? Potem je naša zbirka bičev morda nekaj za vas! Naročite še par lisic, manšete za gležnje in masko za oči. Vzemite si čas za ogled in poiščite igračo SM ali sredstvo za vezanje, ki ga iščete..
    • Preberite celoten pregled (kliknite tukaj)

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Size is perfect!

    Light weight Size is perfect! Light weight glides through the air which gives a solid impact

      Ocenjevanje 

      Schlagkräftig

      Das schlagkräftige Paddle ist eine reizvolle Ergänzung für Dein Petplay-Equipment und sorgt garantiert dafür, dass Dein Welpe den gewünschten Gehorsam lernt. Die Oberfläche des Paddles aus strapazierfähigem Leder ist geprägt und auf der Innenseite ist das Paddle mit einer leuchtend roten Hundepfote versehen. Dank dem breiten Griff mit Handschlaufe hast Du das Schlagwerkzeug immer gut unter Kontrolle. Diese Erziehungslektionen wird Dein devoter Partner ganz sicher so schnell nicht wieder vergessen.

        Ocenjevanje 

        Train your pup with hard discipline that leaves a lasting impres

        The bright red paw of this puppy paddle will leave a bright red mark on your pet's hindquarters! Made with quality leather in a rich alligator skin texture, this impact instrument is a luxurious addition to your arsenal. Take hold of the sturdy wooden hilt and give that bad dog a swat that brands them as your bitch. Teach them to obey every command of their owner so that maybe they'll get a treat.

        At the end of the handle, a leather loop allows you to secure it around your wrist during use or hang it up for storage afterwards.

          Ocenjevanje 

          Super Paddel für mein Puppy

          Sehr schön und gut verarbeitetes Paddel für einen optimalen Preis. Qualität und Größe sind wirklich ideal, das "haut hin". Auf jeden Fall zu empfehlen für jedwede Art von BDSM

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

          Napišite svoj pregled

          Bad puppy ® Paw paddle BDSM

          Bad puppy ® Paw paddle BDSM

          Ne le za prijatelje puppy Playampak tudi za ljubitelje spankinga, je naš Bad puppy ® Paw paddle iz usnja popolna izbira. Čudovit meč iz naše trgovine BDSM.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: