Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM žita in palice

Glasilo

Klasična trsna palica "Andiamo

Ko je gospa učiteljica zamahnila s palico ... Naša palica ANDIAMAO je klasično kaznovalno sredstvo, kot so ga uporabljali v šolah, in danes ne sme manjkati v nobenem odnosu BDSM.

Več informacij

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ko je gospa učiteljica zamahnila s palico ... Naša palica ANDIAMAO je klasično kaznovalno sredstvo, kot so ga v preteklosti uporabljali v šolah, danes pa ne sme manjkati v nobenem odnosu BDSM.

     

     

    Iz naše uspešne serije HURTME palica ANDIAMO prepriča s svojo preprosto, a učinkovito zasnovo.

     

    Kdor pomisli na palico, se verjetno najprej spomni njenega intenzivnega bolečega učinka, morda pa tudi erotičnega ščemenja, ki pogosto spremlja njeno uporabo, zaradi česar je to orodje, ki je tako priljubljeno, kot se ga bojijo. Vendar naj bi imela naša palica tudi druge neverjetne učinke, na primer, veliko naših strank se po ploskanju z ANDIAMO sprva počuti občutljivo kaznovanih, nato pa tudi notranje osvobojenih, razbremenjenih, osveženih - in seveda vzburjenih.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Več informacij o palicah iz serije HURTME
    • 3 palice iz ratana z usnjenim ročajem
    • Ratan premera približno 6 mm, olupljen, zelo prožen, vendar ne mehak
    • Dolžina približno 60 cm
    • Z odprtimi konci, tako da je možno zalivanje
    • Zaradi tankega materiala in njegovih posebnih lastnosti je palica zelo prožna in ne povzroča tako močnih udarcev, kot jih poznate pri običajnih palicah. Vendar je prav zaradi tega trst tako privlačen, saj se uporablja za ploskanje.
    • Cilj ploskanja je ustvariti užitek. Mnogi ljudje menijo, da je še posebej mravljinčenje in vznemirjenje, če je seks kombiniran z malo bolečine. Bolečina namreč v telesu sprošča endorfine, ki zagotavljajo občutke sreče. Pri spankanju vam ni treba svojega ljubimca divje pretepati s palico, vendar tudi rahli udarci s palico vnesejo v posteljo nov zagon.

     

    Pravilno zalivanje trstike / nega trstike:

     

    • Zalita palica ima popolnoma drugačen učinek kot suha palica. Voda daje trsju več zagona in prožnosti, zato je manj nagnjeno k lomljenju. Poleg tega je bolečina, ki jo povzroča, veliko bolj prijetna.
    • MEO®-ove palice je treba vsaj en dan pred seansami redno postavljati v visoko ozko steklenico z vodo. Ko so palice dobro navlažene, jih vzemite ven in preizkusite, kako prožne so. Pogosto se zgodi, da so nabrali nekoliko preveč vode, tako da se nato nenadzorovano zibljejo. Nato jih preprosto pustite, da se nekoliko posušijo (vsaj dokler na zunanji strani niso več popolnoma mokri).
    • Nato paličice za zaključno obdelavo namažite z malo olja. V roki preprosto nanesite malo otroškega olja ali česa podobnega in palice povlecite. Odprti konci dobijo malo več, tako rekoč kot pečat, tako da voda dlje časa ostane v trsju.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Ocenjevanje 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Napišite svoj pregled

        Klasična trsna palica "Andiamo

        Klasična trsna palica "Andiamo

        Ko je gospa učiteljica zamahnila s palico ... Naša palica ANDIAMAO je klasično kaznovalno sredstvo, kot so ga uporabljali v šolah, in danes ne sme manjkati v nobenem odnosu BDSM.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        19 drugi izdelki iz iste kategorije: