Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM žita in palice

Glasilo

BDSM jahalna žaga Dr. Sado - srednja dolžina

Prilagodljivi jahalni pripomočki so v skupnosti BDSM priljubljeni iz več razlogov. Ponujajo različna čutna doživetja, od nežnega božanja do intenzivnih udarcev, dominantnemu gospodarju ali strogi gospodinji pa omogočajo nadzor nad natančnostjo in intenzivnostjo udarcev.

Več informacij

3827/00

na voljo

    Več informacij

    BDSM jahalna žaga iz Dr. Sada je vsestranski pripomoček za ljubitelje discipline in nadzora, izdelan iz veganskega PU usnja. Izjemna prožnost BDSM jahalne žlice omogoča natančne udarce, ki lahko segajo od nežnega božanja do intenzivnega kaznovanja, odvisno od želja in dinamike udeležencev. Nedrseč ročaj zagotavlja varno in udobno rokovanje, vgrajen trak pa olajša uporabo in zagotavlja dodatno udobje.

    Na voljo v treh velikostih - 30 cm, 54 cm in 60 cm - ta jahalni pripomoček omogoča prilagajanje različnim scenarijem in željam. Različne dolžine omogočajo širok spekter uporabe, od neposredne in nadzorovane interakcije, ki jo omogoča 30 cm različica, do vsestranske 54 cm različice in 60 cm žita, namenjenega intenzivnejšim in daljnosežnejšim udarcem.

    Kombinacija PU usnja, kovine in akrila ne daje jahalnemu žitu le estetske elegance, temveč zagotavlja tudi vzdržljivost in preprosto nego. Črna barvna shema poudarja klasičen, a hkrati sodoben značaj tega pripomočka BDSM, ki je primeren tako za začetnike kot za napredne uporabnike. Skrbna izdelava in visokokakovostni materiali zagotavljajo prijeten občutek in zanesljivo delovanje ob vsaki uporabi.

    Gibljivi jahalni žičniki so v skupnosti BDSM priljubljeni iz več razlogov. Ponujajo različna čutna doživetja, od nežnega božanja do intenzivnih udarcev, dominantnemu Gospodarju ali strogi Gospodinji pa omogočajo nadzor nad natančnostjo in intenzivnostjo udarcev. Fleksibilnost žita prispeva k dinamični uporabi, pri kateri udarec ustvari edinstven zvok in izzove poseben odziv partnerja, ki ga prejema. Poleg tega žegen simbolizira moč in nadzor ter krepi psihološko dinamiko med partnerjema.

    Prednosti različnih dolžin žegen:

    Kratek jahalni žegen (30 cm):

    • Zaradi kratke dolžine omogoča kratek jahalni žegen veliko natančnost pri uporabi. Idealen je za usmerjene udarce po majhnih predelih, kot so genitalije ali bradavičke.
    • Bližina: Zaradi krajše dolžine se mora dominantni partner približati podrejenemu partnerju, kar lahko privede do intenzivnejše čustvene vezi.
    • Rokovanje: Enostaven za rokovanje in idealen za začetnike ali za scenarije, kjer je prostor omejen.


    Srednje dolg jahalni nož (54 cm):

    • Vsestranskost: srednje dolg jahalni nož ponuja dober kompromis med dosegom in nadzorom, zato je vsestranski pripomoček, primeren za različne dele telesa.
    • Dinamika: Srednje dolg jahalni nož omogoča tako natančne udarce kot tudi širše, raztegnjene udarce, kar spreminja čutno izkušnjo.
    • Ravnovesje: Zagotavlja dobro ravnovesje med prožnostjo in stabilnostjo, zato je priljubljena izbira za številne izvajalce BDSM.


    Dolg jahalni žegen (60 cm):

    • Dolg jahalni nož: dolg jahalni nož omogoča dominantnemu partnerju, da vzdržuje večjo razdaljo od podrejenega, kar je lahko koristno za psihološko dinamiko in fizično varnost.
    • Intenzivnost: zaradi daljšega vzvoda so lahko udarci z dolgim žitom intenzivnejši, zato je idealen za izkušene uporabnike, ki iščejo intenzivnejše občutke.
    • Impresivnost: Dolžina in videz dolgega žage sta lahko impresivna in izboljšata vzdušje nadvlade in podrejenosti.


    Vsaka dolžina ponuja edinstvene prednosti in jo lahko izberete glede na želje udeležencev, želeno stopnjo intenzivnosti in poseben scenarij BDSM. Izbira pravega jahalnega žita je odvisna od individualnih potreb in izkušenj partnerjev.

    Več podrobnosti:

    • Sado: BDSM jahalni žerjavica od Dr. Sada
    • Dolžina: 54 cm
    • BDSM jahalni pripomoček Dr. Sado je izdelan iz veganskega PU usnja.
    • Zelo prožen za natančne udarce
    • Ročaj je nedrseč za boljše rokovanje
    • Zankica na ročaju olajša rokovanje
    • Ta jahalni pripomoček BDSM je na voljo v treh dolžinah: 30 cm, 54 cm in 60 cm.
    • Material: PU usnje, kovina, akril
    • Barva: črna
    • SSC (Safe, Sane, and Consensual) je temeljno načelo v skupnosti BDSM, ki poudarja varnost, razsodnost in soglasje vseh udeležencev. Poudarja pomen odgovornih praks BDSM, saj zagotavlja, da so vsa dejanja varna (brez nepotrebne nevarnosti poškodb ali škode), zdrava (v skladu z zdravo pametjo in psihološkimi mejami udeležencev) in konsenzualna (z izrecnim soglasjem vseh udeležencev). SSC spodbuja kulturo odprte komunikacije, v kateri so meje in želje jasno opredeljene in spoštovane pred začetkom seanse, da se zagotovi pozitivna in izpolnjujoča izkušnja za vse udeležence.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Nice quality. Convenient to handle.

    Nice quality. Convenient to handle.

      Ocenjevanje 

      Bien

      Conforme à la description et livraison rapide

        Napišite svoj pregled

        BDSM jahalna žaga Dr. Sado - srednja dolžina

        BDSM jahalna žaga Dr. Sado - srednja dolžina

        Prilagodljivi jahalni pripomočki so v skupnosti BDSM priljubljeni iz več razlogov. Ponujajo različna čutna doživetja, od nežnega božanja do intenzivnih udarcev, dominantnemu gospodarju ali strogi gospodinji pa omogočajo nadzor nad natančnostjo in intenzivnostjo udarcev.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        20 drugi izdelki iz iste kategorije: