Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM žita in palice

Glasilo

BDSM crop v roza barvi za začetnike in profesionalce

Novo

Potopite se v svet Impact Play s tem bičem BDSM v nežni roza barvi. Ta bič BDSM roza barve je idealen pripomoček za izkušene ljubitelje BDSM in začetnike, ki želijo raziskati vznemirljivi svet dominantne podrejenosti.

Več informacij

3504/00

na voljo

    Več informacij

    Potopite se v svet Impact Play s tem žitom BDSM v nežni roza barvi. Ta roza žegen BDSM je idealen pripomoček za izkušene ljubitelje BDSM in začetnike, ki želijo raziskati vznemirljivi svet dominantne podrejenosti.

    Vsaka podrobnost našega žegna BDSM je bila zasnovana z največjo skrbnostjo, da bi zagotovila intenzivno, a varno izkušnjo. Ročaj žita BDSM je spretno spleten in ne zagotavlja le optimalnega rokovanja med spankanjem, temveč navdušuje tudi s svojim elegantnim videzom. Na koncu žita je praktična usnjena zanka, ki zagotavlja dodatno varnost in nadzor med uporabo.

    Poudarki rožnatega žita BDSM:

    • Prilagodljiv: omogoča natančen nadzor nad intenzivnostjo udarcev žage BDSM.
    • Umetno pleten ročaj: zagotavlja optimalno rokovanje in eleganten videz.
    • Trpežen material: Vegansko usnje zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo.
    • Trak za roko: zagotavlja dodaten nadzor pri uporabi biča BDSM.
    • Vsestranska uporaba: Idealen za nežne udarce in močne udarce, kot nalašč za začetnike in napredne uporabnike.


    Elastična gred biča BDSM vam omogoča natančen nadzor intenzivnosti - od nežnih dotikov do močnih udarcev. Zaradi visokokakovostnega materiala in skrbne izdelave je BDSM crop trpežen in robusten - idealen za strastne seanse BDSM.

    S tem BDSM cropom rožnate barve lahko partnerju namenite nežne dotike ali intenzivne udarce in raziščete meje svojega poželenja. Mehko rožnata barva žita BDSM dodaja estetsko komponento, ki na nežen in privlačen način poudarja erotično napetost med prevlado in podrejenostjo.

    Žito BDSM je zelo vsestranski pripomoček za Impact Play, ki ne sme manjkati v nobeni opremi BDSM. Ne glede na to, ali ste izkušena domina ali radovedna Sub, bo ta žitek BDSM postal osrednji del vaše zbirke in vam zagotovil nepozabne trenutke.

    Izkusite vznemirljivo kombinacijo prefinjenosti, natančnosti in intenzivnosti z našim žitkom BDSM v roza barvi. Čas je, da uresničite svoje najbolj divje fantazije - z žitom BDSM, ki resnično izpolni vse vaše želje.

    Več podrobnosti:

    • Roza žitje za BDSM za Impact Play in klofute
    • Impact Play Pribor iz naše serije Mauvais Garçon
    • Barva: roza
    • Material: vegansko usnje, les, najlon
    • Dolžina: približno 70 cm
    • Pri uporabi našega biča BDSM je pomembno, da vedno ravnate odgovorno in previdno. Igre BDSM morajo vedno temeljiti na načelu SSC (Safe, Sane, Consensual), kar pomeni, da morajo biti vse dejavnosti varne, razumne in sporazumne. Komunikacija in vzajemno zaupanje sta ključna elementa, ki zagotavljata, da vsi vpleteni v izkušnji uživajo in se pri njej dobro počutijo.
    • Uporaba pripomočka za BDSM: Pred uporabo pripomočka za BDSM se je treba seznaniti s partnerjevimi mejami in signali. Vedno se je treba dogovoriti o varni besedi ali signalu, da se lahko prizor po potrebi takoj konča. Priporočamo, da si vnaprej preberete nekaj o tehnikah in varnostnih ukrepih, zlasti če ste v svetu BDSM novi. Tako se boste izognili neželenim poškodbam ter zagotovili varno in zadovoljujočo izkušnjo za oba partnerja.
    • Ne pozabite, da je BDSM več kot le fizična igra; gre tudi za psihološko dobro počutje. Poskrbite, da boste po intenzivnih prizorih pustili dovolj časa za nego in medsebojno izmenjavo, da zagotovite čustveno in fizično varnost vseh vpletenih. S takšnim odnosom bo uporaba našega pridelka BDSM obogatena in prijetna izkušnja za vse.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Top

    Meraviglioso per il divertimento di coppia, dimensioni perfette per il divertimento di Dom e slave!

      Napišite svoj pregled

      BDSM crop v roza barvi za začetnike in profesionalce

      BDSM crop v roza barvi za začetnike in profesionalce

      Potopite se v svet Impact Play s tem bičem BDSM v nežni roza barvi. Ta bič BDSM roza barve je idealen pripomoček za izkušene ljubitelje BDSM in začetnike, ki želijo raziskati vznemirljivi svet dominantne podrejenosti.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      20 drugi izdelki iz iste kategorije: