Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM žita in palice

Glasilo

BDSM crop v črni barvi za začetnike in profesionalce

Ta impresivni BDSM žitje je lahko prvi korak k uresničevanju vaših skrivnih fantazij ali širjenju vaših izkušenj BDSM. Žitje BDSM ima vse, kar potrebujete za fascinantno igro dominacije in podrejanja: enostavno rokovanje, nadzor in vsestranskost.

Več informacij

3502/00

na voljo

    Več informacij

    Ta impresivni BDSM žitje je lahko prvi korak k uresničevanju vaših skrivnih fantazij ali širjenju vaših izkušenj BDSM. Žitje BDSM ima vse, kar potrebujete za fascinantno igro dominacije in podrejanja: enostavno rokovanje, nadzor in vsestranskost. Poleg tega je BDSM crop privlačen in eleganten, kar lahko vaše seanse BDSM dvigne na povsem novo raven.

    Poudarki črnega BDSM crop-a:

    • Elastična gred: omogoča natančen nadzor nad intenzivnostjo udarcev pripomočka BDSM.
    • Prefinjeno pleten ročaj: Zagotavlja optimalno rokovanje in eleganten videz.
    • Trpežen material: visokokakovostno usnje zagotavlja stabilnost in dolgo življenjsko dobo.
    • Trak za roko: Za dodaten nadzor pri uporabi biča BDSM.
    • Vsestranski: Idealen za nežne dotike in močne udarce, kot nalašč za začetnike in napredne uporabnike.


    Prilagodljiv bič BDSM omogoča tako nežne dotike kot natančne in močne udarce, odvisno od vaših in partnerjevih želja. Zapestni trak na koncu ročaja žage BDSM zagotavlja dodatno stabilnost med uporabo.

    Naša črna žaga BDSM je izdelana iz veganskega usnja in je izjemno trpežna. Ponuja vam priložnost, da na prav poseben način izkusite igro dominacije in podrejenosti, med bolečino in užitkom, ne da bi pri tem ogrozili kakovost in varnost.

    S svojo temno črno barvo in skrbno spletenim ročajem ima ta BDSM crop prefinjen in skrivnosten videz, ki še poveča celotno izkušnjo. Ni le odličen pripomoček za raziskovanje BDSM, temveč je tudi estetski vrhunec, ki bo dopolnil vašo zbirko.

    Ne glede na to, ali šele začenjate v fascinantnem svetu BDSM ali ste že izkušeni, je ta žitek BDSM pravi pripomoček za vas. Z njim lahko uresničite svoje najbolj divje fantazije ter odkrijete novo raven intimnosti in užitka.

    Pustite se očarati vznemirljivi mešanici elegance, natančnosti in moči. Doživite nepozabne trenutke poželenja in prevlade s tem čudovitim pripomočkom za BDSM. Čas je, da izživite svoje najtemnejše fantazije in žitje BDSM bo vaš zvesti zaveznik.

    Več podrobnosti:

    • Črni žitek BDSM za Impact Play in klofute
    • Impact Play Pripomoček iz naše serije Mauvais Garçon
    • Barva: črna
    • Material: vegansko usnje, les, najlon
    • Dolžina: približno 70 cm
    • Žitje BDSM v uporabi: Pri uporabi našega žita BDSM je pomembno, da vedno ravnate odgovorno in previdno. Igre BDSM morajo vedno temeljiti na načelu SSC (Safe, Sane, Consensual), kar pomeni, da morajo biti vse dejavnosti varne, razumne in sporazumne. Komunikacija in vzajemno zaupanje sta ključna elementa, ki zagotavljata, da vsi vpleteni uživajo v izkušnji in se pri tem dobro počutijo.
    • Pomembno je, da se pred uporabo pripomočkov BDSM seznanite s partnerjevimi mejami in signali. Vedno se je treba dogovoriti o varni besedi ali znaku, da se lahko prizor po potrebi takoj konča. Priporočamo, da si vnaprej preberete nekaj o tehnikah in varnostnih ukrepih, zlasti če ste v svetu BDSM novi. Tako se boste izognili neželenim poškodbam ter zagotovili varno in zadovoljujočo izkušnjo za oba partnerja.
    • Ne pozabite, da je BDSM več kot le fizična igra; gre tudi za psihološko dobro počutje. Poskrbite, da boste po intenzivnih prizorih pustili dovolj časa za nego in medsebojno izmenjavo, da zagotovite čustveno in fizično varnost vseh vpletenih. S takšnim odnosom bo uporaba našega pridelka BDSM obogatena in prijetna izkušnja za vse.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Prodotto di ottima fattura

    Prodotto di ottima fattura

      Napišite svoj pregled

      BDSM crop v črni barvi za začetnike in profesionalce

      BDSM crop v črni barvi za začetnike in profesionalce

      Ta impresivni BDSM žitje je lahko prvi korak k uresničevanju vaših skrivnih fantazij ali širjenju vaših izkušenj BDSM. Žitje BDSM ima vse, kar potrebujete za fascinantno igro dominacije in podrejanja: enostavno rokovanje, nadzor in vsestranskost.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      20 drugi izdelki iz iste kategorije: