Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

Usnjena ovratnica BDSM z bodicami in D-obročki

Usnjena ovratnica BDSM z bodicami je bila izdelana z veliko natančnostjo in služi kot kazen za sužnje med sejami vezanja. Bodice so na notranji strani ovratnice. Ko na ovratnico pritrdite povodec, je dovolj že rahlo in kratko povlečenje za povodec, da lahko na spletni strani Bottom jasno začutite bodice ovratnice.

Več informacij

2460/00

na voljo

    Več informacij

    Usnjena ovratnica BDSM z bodicami je bila izdelana z veliko natančnostjo in služi kot kazen za sužnje med sejami vezanja. Bodice so na notranji strani ovratnice. Ko na ovratnico pritrdite povodec, je dovolj že rahlo in kratko potegniti povodec, pri čemer so bodice ovratnice jasno opazne za Bottom.

     

    Usnjena ovratnica BDSM z bodicami je izdelana iz oblazinjenega, prešitega usnja in ima tri D-obročke. Klasična, lepo izdelana ovratnica ima posebno mehko oblazinjenje, zaradi katerega je poleg bodic v notranjosti zelo udobna za nošenje. Robovi so skrbno zašiti, tako da tudi pri dolgotrajnem nošenju ni pritiskov. Obod ovratnika je mogoče prilagoditi in tako ustreza tako ženskam kot moškim.

     

    Zahvaljujoč trem D-obročem lahko ovratnico optimalno vključite v bondage seanso in s strogo fiksacijo občutljivo omejite svobodo gibanja bondage. Na obroče lahko pritrdite tudi vrv za vodenje ali vrvi za bondage - če želite, da je vaša bondage Bottom še posebej ubogljiva.

     

    Ali lahko usnjeno ovratnico BDSM z bodicami in D-obročki kombiniram z drugimi pripomočki za bondage?

     

    Da, vsekakor. Ovratnico BDSM lahko kombinirate s suženjskim povodcem, našimi okovi BDSM za roke ali gležnjarji in raztegovalnikom. Seveda lahko med seanso bondage uporabljate tudi ustni gag in/ali prevezo za oči. Seveda lahko uporabite tudi številne naše SM igračke, kot so sponke za bradavičke ali CBT igračke, kot so ball stretcher z bodicami ali brez njih.

     

    Kakšne so razlike v primerjavi z drugimi ovratnicami BDSM?

     

    Upoštevajte, da je ovratnica BDSM zaradi vgrajenih bodic primernejša za izkušene uporabnike in težje bondage igre. Če želite kupiti ovratnico BDSM, boste v trgovini MEO ® bondage našli široko paleto ovratnic BDSM iz usnja, neoprena, jekla in celo veganskega usnja.

     

    Kako uporabljam usnjeno ovratnico BDSM? Pomembna merila za izbiro!

     

    Ko na suženjsko ovratnico pritrdite povodec, zadostuje že lahek, kratek poteg za pritrjen povodec, pri čemer so bodice ovratnice jasno opazne. Seveda jo lahko uporabljate tudi kot strogo pasjo ovratnico na puppy Play in kot ovratnica BDSM za posebej kljubovalne zadnjike. Ovratnico BDSM lahko uporabite tudi za fiksiranje zgornjih ali spodnjih nog med bolj ekstravagantnimi bondage seansami in za dodatno fiksiranje zgornjih rok med strogimi položaji "spread eagle". Poleg tega lahko usnjeno ovratnico uporabite kot kazen za sužnje za strogo vzgojo prekrškov vašega zadka.

     

    Kako skrbim za usnjeno ovratnico BDSM in kako jo čistim?

     

    Špice morate higienično očistiti z našim razpršilom VERYCLEAN. Za intenzivnejšo nego usnjene ovratnice BDSM občasno uporabite dobro mast za gladko usnje. Naravna mast za usnje je sestavljena iz številnih naravnih snovi, kot so čebelji vosek, ricinusovo olje, olje oljne ogrščice, kokosovo olje in druge. Te naravne maščobe se počasi vpijejo v usnje. To ohranja usnje prožno. Le če so usnjeni izdelki za vezanje ustrezno negovani, bodo ostali v dobrem stanju ter bodo ustrezno trpežni in dolgotrajni.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Usnjena ovratnica BDSM s tremi D-obročki
    • Na notranji strani ima bodice.
    • Služi za kaznovanje sužnjev med seansami bondage.
    • Material: pravo usnje.
    • Širina približno 6,5 cm, dolžina približno 45 cm.
    • Kakovost: z ljubeznijo ročno izdelan, da se zagotovijo najvišji standardi kakovosti.
    • Naravni izdelek: Usnje je naravni material, ki je še posebej primeren za izdelavo sredstev za vezanje.
    • Edinstvenost: Naši izdelki za bondage, kot je ta ovratnik BDSM, so ročno izdelani unikati.
    • Diskretnost: Pošiljamo jih v neopazni škatli, iz katere ni razvidna vsebina.
    • MEO ® je vodilni proizvajalec izdelkov za bondage. Tukaj v spletni trgovini z izdelki za bondage boste našli vse, kar potrebujete za bondage seanse: BDSM usnjene manšete, manšete za gležnje, raztezalnike, žogice, prevezo za oči, vrvi za bondage in še veliko več.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr gutes Bondage Halsband für SM

    Ein sehr schönes Bondage Accessoire. Das Halsband mit innenliegenden Dornen ist sehr gut verarbeitet und die Ringe halten auch einem stärkerem Zug stand. Durch die Breite sieht und sitzt das Halsband unglaublich toll am Hals aus. Wenn man die Bewegungsfreiheit des Subs nicht nur einschränken will sondern gleichzeitig noch etwas Dominanz hinzufügen will, dann kann man es mit diesem Halsband auf alle Fälle tun.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Usnjena ovratnica BDSM z bodicami in D-obročki

    Usnjena ovratnica BDSM z bodicami in D-obročki

    Usnjena ovratnica BDSM z bodicami je bila izdelana z veliko natančnostjo in služi kot kazen za sužnje med sejami vezanja. Bodice so na notranji strani ovratnice. Ko na ovratnico pritrdite povodec, je dovolj že rahlo in kratko povlečenje za povodec, da lahko na spletni strani Bottom jasno začutite bodice ovratnice.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: