Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Ovratnice BDSM

Glasilo

BDSM Posture Collar usnje - črno/rdeče

Izkusite popolno kombinacijo sloga in moči z našim visokokakovostnim zaklepnim črno-rdečim usnjem Posture Collar. Ta ovratnica BDSM je bila ročno izdelana iz visokokakovostnega usnja in nudi tesno prileganje, ki varuje uporabnikovo glavo in vrat.

Več informacij

3331/00

na voljo

    Več informacij

    Izkusite popolno kombinacijo sloga in moči z našim visokokakovostnim zaklepnim črno-rdečim usnjem Posture Collar. Ta ovratnica BDSM je bila ročno izdelana iz visokokakovostnega usnja in se tesno prilega glavi in vratu uporabnika. Barvna kombinacija črne in rdeče daje našemu usnjenemu Posture Collar posebno privlačno estetiko in je prava paša za oči. Ta Posture Collar vam omogoča edinstvena doživetja BDSM z izvajanjem moči in nadzora nad partnerjem. Odkrijte novo raven podrejenosti in dominacije z našim usnjenim Posture Collar!

     

    Kaj je tako posebnega pri tem usnjenem Posture Collar?

     

    Za ročno izdelan Posture Collar by MEO® je uporabljeno le izvrstno goveje usnje, zaradi česar je ovratnica še posebej trpežna in zagotavlja zelo dobro udobje pri nošenju med vezanjem. Posture Collar se tesno in udobno prilega vratu. S kovinskimi zaponkami, podobnimi pasovom, lahko Posture Collar zapnete in prilagodite poljubnemu obsegu vratu. Trije vgrajeni D-obročki iz nerjavečega jekla ponujajo možnost optimalne vključitve Posture Collar v bondage seanso. Tako lahko na primer pritrdite vrv za vodenje, verige z zaskočnimi kavlji, ročne okove ali vrv za bondage. Zaradi visokokakovostnih zaponk in zakovic z vtisnjenim logotipom MEO®, ki jih uporabljamo, naš Posture Collar ni le odporen proti poškodbam, temveč je tudi tako trpežen, da je idealno primeren tudi za daljše in intenzivnejše seanse BDSM. Posebne zaponke na hrbtni strani omogočajo zaklepanje Posture Collar z majhnimi ključavnicami. Priložena sta dve viseči ključavnici z istim ključem in 4 ključi. Posture Collar lahko zaklenete tudi z našo elektronsko časovno ključavnico MEOBOND. V naši trgovini BDSM lahko najdete tudi ustrezne usnjene manšete za roke in noge.

     

    Posture Collar - Pravega položaja se je treba naučiti!

     

    Posture Collar je usnjena ovratnica, ki se uporablja posebej za prakse BDSM. Je bolj anatomsko oblikovana, višja in trša od običajne ovratnice ter prisili uporabnika, da glavo dvigne navzgor, kar povzroči bolj pokončno držo. Prav tako je tesnejša in se zelo tesno prilega vratu, da omeji gibanje glave in doseže določeno držo. V razmerju BDSM lahko Posture Collar služi kot simbol podrejenosti in prevlade. Poleg tega se lahko uporablja kot vzgojno sredstvo, ki uporabnika prisili k bolj pokončni drži in večji poslušnosti. V jeziku BDSM se Posture Collar pogosto imenuje "ovratnica za držo" ali "ovratnica za prevlado". Nošenje usnjenega Posture Collar lahko ustvari globljo vez med vpletenimi osebami, Top in Sub.

     

    Zakaj je Posture Collar tako priljubljen pri bondageu?

     

    Usnjeni Posture Collar je še posebej priljubljen na sceni BDSM, saj omogoča izražanje dominacije in popolne podrejenosti. Nošenje ovratnice je lahko za uporabnika čutno doživetje, saj se zelo tesno prilega in močno omejuje glavo in vrat, kar daje občutek omejitve in nadzora. Ovratnica BDSM je lahko tudi jasen simbol dominantnega partnerja, ki pomaga vzpostaviti nadzor in prevlado v odnosu.

     

    Kako skrbim za usnje in ga čistim Posture Collar?

     

    Posture Collar preprosto očistite z vlažno krpo. Za nego usnja Posture Collar lahko občasno uporabite dobro maščobo za gladko usnje. Tako bo usnje Posture Collar ostalo še posebej prožno. Le s pravilno nego bo usnje Posture Collar ostalo v optimalnem stanju ter bo vzdržljivo in dolgo obstojno.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Obratna ovratnica za BDSM
    • Material: usnje, nerjaveče jeklo
    • Izjemno visoka, oblazinjena ovratnica iz trpežnega usnja, ki močno pozicionira in fiksira glavo.
    • Z dvojno zaponko na hrbtni strani in tremi trdno pritrjenimi D-obročki.
    • Priložena sta dve podobni ključavnici in 4 ključi.
    • Največja višina približno 17,5 cm, širina 42 cm
    • Pomembno je opozoriti, da se ovratnice za držo uporabljajo le s soglasjem in varnostnimi ukrepi, da se izognete morebitnim poškodbam ali čustveni škodi. Pred uporabo ovratnice za držo je vedno pomembno, da se jasno sporazumevate in zagotovite, da se vsi vpleteni strinjajo in poznajo svoje omejitve.
    • Posturalna ovratnica ali ovratnica za držo: Posturalna ovratnica je dobesedni prevod angleškega izraza "posture collar". Postavna ovratnica je lahko različnih oblik, vendar je običajno opisana kot ovratnica, ki prisili uporabnika, da dvigne glavo in prisili k bolj pokončni drži.
    • Ovratnica za prevlado: Ta izraz se v sceni BDSM pogosto uporablja za opis ovratnice, ki se uporablja v scenarijih prevlade in podrejanja. Ovratnica za prevlado je lahko različnih oblik, vendar je pogosto višja in trša od običajne ovratnice, da bi uporabnika prisilila k dvigu glave.
    • Ovratnica za sužnja: Ta izraz se uporablja za opis ovratnice, ki jo nosi suženj, ki služi dominantnemu partnerju v sceni BDSM. Ovratnica za sužnja ima lahko različne oblike, vendar je običajno opisana kot ovratnica, ki simbolizira podrejanje uporabnika.
    • Ovratnica BDSM: Ta izraz se uporablja za opis ovratnice, ki se v BDSM uporablja kot pripomoček za suženjstvo. Ovratnica za bondage je lahko v različnih oblikah, vendar je običajno opisana kot ovratnica, ki prisili uporabnika, da dvigne glavo in omeji gibanje glave.
    • Ovratnica za bondage: Ta izraz se uporablja za opis ovratnice, ki se uporablja pri bondage. Bondage ovratnik je lahko različnih oblik, vendar je običajno opisan kot ovratnik, ki omejuje uporabnikovo glavo in omejuje gibanje glave.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Great Collar. Highly Recommended

    The collar is extremely well made. It is comfortable to wear for extended periods, whilst seriously limiting movement.
    I really enjoyed being led around by my Mistress when wearing in, and having no choice but to look Her in the eye when she slapped my face.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    OMG! This German-made, lockable leather Posture Collar is a game

    Guys, I can't even! This black and red leather Posture Collar I got from MEO is seriously next level!
    It arrived super-fast!!!
    What sets this collar apart is that it's German-made, which screams quality and durability. Trust me, it's built to last!
    The leather is super soft yet sturdy, and it feels ah-mazing on your skin.Now, let's talk about the design. The black and red combo is so fresh!
    And guess what? It's lockable, so you can play securely, knowing there's no escape. How cool is that?
    In short, if you're looking for a stylish, high-quality, and lockable Posture Collar, this German-made masterpiece from MEO is your go-to choice!

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    BDSM Posture Collar usnje - črno/rdeče

    BDSM Posture Collar usnje - črno/rdeče

    Izkusite popolno kombinacijo sloga in moči z našim visokokakovostnim zaklepnim črno-rdečim usnjem Posture Collar. Ta ovratnica BDSM je bila ročno izdelana iz visokokakovostnega usnja in nudi tesno prileganje, ki varuje uporabnikovo glavo in vrat.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: