Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Pohištvo BDSM in spolno pohištvo

Glasilo

BDSM Pohištvo The Seat

Kmalu bo na voljo  Ponudba

Ta fantastični kos pohištva BDSM, ki ne le rimmingampak tudi omogoča, da so igre BDSM, kot so sedenje na obrazu, kraljičkanje, lizanje riti, igra s pissom in toaletne igre, udobnejše in s tem trajnejše, zagotavlja, da boste svoje delo sužnja užitka vzeli nekoliko bolj resno, vašemu gospodarju pa nudi udobje, ki si ga zasluži!

Več informacij

2448/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Ta fantastični kos pohištva BDSM, ki ne le rimmingampak tudi omogoča, da so igre BDSM, kot so sedenje na obrazu, kraljičkanje, lizanje riti, igra s pissom in toaletne igre, udobnejše in s tem trajnejše, zagotavlja, da boste svoje delo sužnja užitka vzeli nekoliko bolj resno in svojemu gospodarju zagotovili udobje, ki si ga zasluži!

     

    Vsestranski in visokokakovostni pripomoček BDSM po zelo ugodni ceni!

     

    To vsestransko pohištvo BDSM je bilo posebej zasnovano za rimmingsedenje na obrazu, kraljevanje, lizanje riti, igro s sikanjem, igro s straniščem, poniževanje in še več, lahko pa se uporablja tudi kot spolno pohištvo. Zaradi trdne konstrukcije in vzdržljivega kovinskega okvirja to ergonomsko oblikovano seks pohištvo z lahkoto podpira vašo težo, udoben sedež iz umetnega usnja, ki ga je enostavno očistiti, pa zagotavlja dolge seanse BDSM. Naše večnamensko spolno pohištvo je edinstveno oblikovano in ima naslon za glavo, ki zagotavlja, da je sužnjeva glava optimalno podprta, zato lahko še dlje uživa v svojih podrejenih nalogah. Naše spolno pohištvo, ki je ročno izdelano z veliko pozornostjo do podrobnosti, ni le čudovito videti, temveč je tudi profesionalen dodatek k številnim vrstam igre BDSM.

     

    Poudarki:

     

    • Toaletni stol BDSM, rimming Stol, SM pohištvo in pohištvo za seks v enem!
    • Profesionalno oblikovano rimming Stol, odličen za BDSM, sedenje na obrazu, kraljičkanje, lizanje riti, igro s pissom, toaletno igro, poniževanje in še več!
    • Edinstvena zasnova z naslonom za glavo in gumiranimi ročaji
    • Robustna konstrukcija s težkim kovinskim okvirjem, nastavljivim naslonom, višino sedeža in višino naslona za glavo.
    • Enostavna montaža, opremljena z gumiranimi ročaji za stabilnost in optimalen položaj.
    • V nekaj preprostih korakih ga lahko spremenite v fotelj za seksanje, tako da odstranite naslon za glavo in s priloženo pritrdilno palico pritrdite naš stroj za seksanje Xtreme Power 2.0!

     

    Kako uporabljam ta stol BDSM?

     

    Ta vznemirljivi kos pohištva BDSM je izjemno enostaven za sestavljanje, zelo stabilen in s težo le 8,5 kg resnično lahek. Naslonjalo za glavo in višina sedeža sta enostavno nastavljiva s pomočjo zatičev, medtem ko ima nastavljivo naslonjalo prijetno oblazinjenje za dodatno udobje. Ta stol BDSM je opremljen z gumiranimi ročaji in vam omogoča, da imate pri uporabi svojega sužnja zares trden oprijem. Dva ročaja služita kot oprijemali, ki ju suženj ali gospodar lahko potisneta navzdol ali potegneta navzgor. Stol BDSM vam zagotavlja stabilnost in popoln položaj za tistega, ki je pod njim. Za še intenzivnejše užitke lahko straniščni sedež celo premikate navzgor in navzdol.

     

    Zakaj je to pohištvo BDSM tako posebno v primerjavi z drugim pohištvom za seks?

     

    Naš stol BDSM je resnično vsestranski! Želite svoj stol za rimming spremeniti v fantastičen fotelj za seks? Nič ni lažjega! Preprosto odstranite naslon za glavo našega pohištva BDSM in s priloženo pritrdilno palico pritrdite naš stroj za seksanje Xtreme Power 2.0 (ni priložen)!

     

    Naj liže!

     

    Za rimming Ljubitelje je naš gel AMOREMEO z okusom slane karamele slastno doživetje. Poseben izdelek, ki sužnja spremeni v popolna, požrešna sesalna usta.

     

    Čiščenje in nega pohištva BDSM:

     

    To pohištvo BDSM je izdelano iz visokokakovostnih materialov. Spolni stol lahko očistite z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo naših sprejev VERYCLEAN.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Pohištvo BDSM - The Seat
    • Tukaj lahko najdete podrobno poročilo o preskusu (kliknite)
    • Material: kovina, PU-usnje, guma
    • Teža: 8,5 kg
    • Barva: črna
    • Material: usnje, kovina, poliuretan, guma
    • Stol je enostavno razstaviti in sestaviti. Dobavljen je ravno pakiran v diskretni kartonski škatli.
    • Nosilnost do 100 kg

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Expertly engineered rim seat

    The Seat from MEO is incredibly simple to assemble and, at just 8.5 kg in weight, is super-lightweight. The head rest and seat height are easily adjustable with pinch screws, while the adjustable back rest has an outer foam layer for added comfort. Complete with rubber handles, this rimming seat enables you to really get a grip when it comes to your ass eating experience. It offers stability and perfect positioning for those underneath, whilst allowing those that are seated the ability to maintain their pose or push downwards. In addition, the toilet seat moves up and down, for added authenticity and humiliation where required!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Domina Sklaventoilette

    Auf dieser Sklaventoilette thront meine Herrin mit standesgemäßem Komfort, während ich als Sklave meinen Dienst verrichte. Stabil, funktionell und perfekt designt. The Seat von MEO liess mir meine Fantasien wahr werden. Dieses Möbel eignet sich für den Einsatz im professionellen Dominastudio oder für das privates Vergnügen Zuhause . Der Seat bietet wirklich höchste Materialqualität und maximale Stabilität, damit ich meine Toilettenfantasien sicher und lustvoll umsetzen kann.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    BDSM Pohištvo The Seat

    BDSM Pohištvo The Seat

    Ta fantastični kos pohištva BDSM, ki ne le rimmingampak tudi omogoča, da so igre BDSM, kot so sedenje na obrazu, kraljičkanje, lizanje riti, igra s pissom in toaletne igre, udobnejše in s tem trajnejše, zagotavlja, da boste svoje delo sužnja užitka vzeli nekoliko bolj resno, vašemu gospodarju pa nudi udobje, ki si ga zasluži!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: