Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Pohištvo BDSM in spolno pohištvo

Glasilo

Andrejev križ BDSM - BDSM pohištvo - BDSM križ - križ za vezanje

Kmalu bo na voljo  Ponudba

Razen osnovne oblike inovativni Andrejev križ 2. 0 nima več veliko skupnega z lesenimi križi za vezanje. Zaradi kovinskega okvirja je ta Andrejev križ izjemno stabilen, prožen in varen za uporabo pri vezanju. Zaradi uporabe visokokakovostnih materialov in premišljene konstrukcije je naš Andrejev križ varen in univerzalno uporaben kos pohištva BDSM.

Več informacij

3008/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Andrejev križ ali križ BDSM je popoln pripomoček za popolno suženjstvo! Razen osnovne oblike inovativni Andrejev križ 2.0 podjetja MEO nima več veliko skupnega z originalnimi lesenimi križi za bondage. Zaradi kovinskega okvirja je ta Andrejev križ izjemno stabilen, prožen in varen za uporabo pri vezanju. Zaradi uporabe visokokakovostnih materialov in premišljene zasnove je naš Andrejev križ varen in vsestransko uporaben kos pohištva BDSM. Naš križ svetega Andreja 2.0 je primeren za vse telesne velikosti in težnostne razrede ter je zasnovan tako za zasebno uporabo kot tudi v profesionalnih studiih BDSM.

     

    Užitek podrejanja:

     

    Andrejev križ je za uporabnika značilna predvsem popolna vezanost in posledična negibnost. Pasivni partner je popolnoma prepuščen na milost in nemilost Top in se skoraj ne more premakniti. Ko ste privezani na Andrejev križ, boste zelo hitro spoznali, da ste v tem položaju popolnoma prepuščeni na milost in nemilost svojemu partnerju. Tako glava kot celoten zgornji del telesa sta prosto dostopna Top in ju lahko stimulirate ali kaznujete. Podobno je z genitalijami. Razprtih nog ni mogoče zapreti, tako da je možna vsakršna manipulacija z genitalijami.

     

    Kaj je tako posebnega pri tem križu BDSM Andrew?

     

    Poleg pohištva BDSM, kot so kletke, pillori in še veliko več, izdelujemo tudi ta praktični Andrejev križ s stojalom. Naš andrejev križ BDSM je brezčasen kovinski andrejev križ, ki ga je mogoče razstaviti in je namenjen samostojni uporabi brez pritrditve na steno. Popoln Andrejev križ za vsako potrebo in vsako velikost prostora. V primerjavi s podobnimi izdelki ta Andrejev križ ne pušča ničesar zaželenega, ne glede na to, ali se Andrejev križ uporablja zasebno ali v profesionalnem studiu BDSM. Stabilna podlaga omogoča, da ta Andrejev križ postavite kamor koli v prostoru, tako da ga lahko uporabljate z vseh strani. Na križ lahko seveda pritrdite številne dodatke BDSM iz ponudbe MEO. Ker je naš Andrejev križ izdelan iz higienične kovine, ga je po seansi bondage (telesne tekočine, vosek sveč, lubrikanti, olja itd.) enostavno očistiti. Andrejev križ je dobavljen razstavljen, diskretno in varno zapakiran. Montaža je izjemno preprosta in naš Andrejev križ za bondage je pripravljen za uporabo v treh minutah. Po uporabi lahko Andrejev križ hitro razstavite in diskretno pospravite v omaro ali pod posteljo.

     

    Kako uporabim Andrejev križ za vezanje?

     

    Križ svetega Andreja ima vgrajene naprave za omejevanje podrejenega partnerja. To lahko storite z usnjenimi manšetami, ročnimi okovi ali vrvmi. Vaša domišljija ni omejena. Obstaja le ena omejitev: čas! Vsak suženj ima fizične omejitve, ki jih je mogoče med vezanjem na Andrejevem križu čudovito raziskati. Že stati z razkrečenimi nogami je izziv, razkrečiti roke navzgor pa je še bolj neprijetno. Poleg tega postanejo roke same od sebe težje in težje, saj se kri počasi pretaka nazaj v telo. Posledica tega je otrplost. Prav zato morate izbrati visokokakovostne manšete za roke in gležnje. Priporočamo vam naše posebne manšete 9885 - kliknite tukaj).

     

    Zdaj je suženj omejen - in kaj zdaj? No, zdaj se začne dejanska seansa BDSM. Neovirano lahko raziskujete telo in ustrezno stimulirate erogene cone. Če je suženj pritrjen proti Andrejevemu križu, lahko seveda vstavite tudi sejo s klofutanjem in/ali bičanjem. Pomembno je, da ste pozorni na sužnjeve signale. Zato ne pozabite na Safeword in po potrebi postavljajte vprašanja.

     

    Kaj je Andrejev križ BDSM?

     

    Vidimo ga lahko na vsakem železniškem prehodu, omenjen pa je tudi v Svetem pismu: Andrejev križ! Andrejev križ v kontekstu suženjstva je križ v obliki črke X v človeški velikosti (pogosto imenovan samo križ). Ime je dobil po apostolu Andreju, ki naj bi bil okoli leta 60 n. št. obsojen na smrt s križanjem na križu v obliki črke X. Andrejev križ v suženjstvu je običajno izdelan iz lesa ali kovine in se uporablja za omejevanje pasivnega partnerja (dna ali sužnja). Sprednji in zadnji del pasivnega partnerja sta prosto dostopna aktivnemu partnerju, Top, okončine pa so razprte in fiksirane.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Andrejev križ
    • S stojalom
    • Material
    • Vključen material za pritrditev
    • Ima več točk za pritrditev.
    • Višina je 2,30 m, površina podstavka je približno 1 m²
    • Ker so sužnjeve noge na tleh tudi med pritrjevanjem na Andrejev križ, pri tej vrsti pritrjevanja skoraj ni nevarnosti. Vendar morate biti pozorni na krvni obtok v rokah, ki se lahko ustavi, če je suženj predolgo vezan.
    • Andrejev križ je zdaj standardna oprema v vsakem dominatnem studiu. Tudi številni svingerski klubi imajo posebej opremljene sobe BDSM s križem svetega Andreja. Križ za bondage je vse pogosteje mogoče najti tudi v zasebnih spalnicah. Če je suženj privezan na križ, ne sme nikoli ostati sam. Tudi sicer nepomembne težave imajo lahko resne posledice, če so omejeni na ta način. Ljudje z astmo ali težavami s srcem se morajo na splošno vzdržati privezovanja na Andrejev križ.

     

     

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Wunderbar

    Schnell aufzubauen und auch wieder abzubauen, sehr gutes Stecksystem, komplett kippsicher, alles sicher und wunderbar verarbeitet. Hand- Fußfesseln und ein Bauchgurt lassen sich im Handumdrehen anbringen. Preis unschlagbar für diese Qualität.

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Una croce di Sant'Andrea che ho sempre sognato

    La croce di Sant'Andrea è molto ben fatta, estremamente stabile e sicura da usare. Consigliato!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Produit de qualité

    Très bonne finition, très stable et sûre. Envoi discret à Marseille.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Quality made in Germany

    Prompt delivery to Chicago. It came as it displayed. Happy with it.

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    großartig und universell

    Es gibt wahrlich keine bessere Möglichkeit als ein Andreaskreuz, die Sklavin bzw. den Sklaven ruhiggestellt zu präsentieren und dann nach Belieben zu betrachten, zu berühren, zu behandeln oder auch nur "zappelnd" warten zu lassen. Da muss man aufpassen, dass die Fantasie nicht durchgeht.

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Andrejev križ BDSM - BDSM pohištvo - BDSM križ - križ za vezanje

    Andrejev križ BDSM - BDSM pohištvo - BDSM križ - križ za vezanje

    Razen osnovne oblike inovativni Andrejev križ 2. 0 nima več veliko skupnega z lesenimi križi za vezanje. Zaradi kovinskega okvirja je ta Andrejev križ izjemno stabilen, prožen in varen za uporabo pri vezanju. Zaradi uporabe visokokakovostnih materialov in premišljene konstrukcije je naš Andrejev križ varen in univerzalno uporaben kos pohištva BDSM.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: