Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Pohištvo BDSM in spolno pohištvo

Glasilo

Ginekološki stol "Ekstremna poslušnost" za BDSM seje

Profesionalni ginekološki stol BDSM vam ponuja vse, kar potrebujete za vznemirljiv seks BDSM s partnerjem. Odličen je za vezanje, kaznovanje, razvajanje, pregledovanje ali pa za to, da ga eden od naših spolnih strojev trdo vzame v roke.

Več informacij

3114/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Profesionalni ginekološki stol BDSM vam ponuja vse, kar potrebujete za vznemirljiv seks BDSM s svojim partnerjem. Odličen je za vezanje, kaznovanje, razvajanje, pregledovanje ali za to, da ga eden od naših spolnih strojev trdo prime. Ta vsestranski, nastavljiv ginekološki stol BDSM je vzdržljiv, stabilen, udoben in izjemno seksi. Kot nalašč za vaš play room, vašo spalnico ali ječo!

     

    Kaj je tako posebnega pri ginekološkem stolu BDSM "Extreme Obedience"?

     

    Želite kupiti ginekološki stol? Navdihnite se z našim vrhunskim ginekološkim stolom in uresničite svojo željo po ginekološkem stolu BDSM profesionalne kakovosti, ki ga je enostavno postaviti in ga lahko uporabljate tudi v najmanjših prostorih. Robustna konstrukcija vsestransko uporabnega pohištva BDSM je izdelana iz prašno lakirane kovine in opremljena z oblazinjenimi blazinami iz vinil usnja, ki jih je enostavno čistiti, za stegna, zadnjico in hrbet.

     

    Extreme Obedience je angleška beseda in pomeni skrajno poslušnost - in naš ginekološki stol nosi to ime z razlogom! Na straneh in vrhu ginekološkega stola BDSM "Extreme Obedience" so D-obročki, na katere lahko pritrdite okove za roke, gleženjske manšete, verige ali vrvi. D-obročki so odlična priložnost, da na ginekološki stol BDSM povežete svojega partnerja ali nanj pritrdite svoje najljubše spolne igrače in pripomočke za preiskave, tako da jih boste imeli na dosegu roke. Ginekološki stol je opremljen tudi z najlonskimi trakovi za prsi, boke in stegna z ABS zaponkami. Z njimi lahko podrejenega partnerja brez večjega napora fiksiraš za prisilni pregled ali bondage seanso. Trakovi in zaponke so zasnovani tako, da jih je mogoče hitro sprostiti, če je treba partnerja po seansi brez večjega napora osvoboditi spon.

     

    Naslonjalo je mogoče prilagodljivo nastaviti, tako da ga lahko udobno uporabljate pod popolnim kotom za vas ali za vse, kar ste načrtovali s svojim Sub! Več ur ga/jo (ali sebe pri samovarovanju) držite zvezanega in v podrejenem položaju!

     

    Vse opore so udobno oblazinjene in udobne. Tudi če profesionalnega ginekološkega stola BDSM "Extreme Obedience" ne uporabljate s partnerjem, ga lahko še vedno uporabljate za samovarovanje z našimi elektronskimi časovnimi ključavnicami MEOBond ali z enim od naših seks strojev.

     

    Poudarki:

     

    • Nastavljivo naslonjalo: Z nastavljivim naslonjalom lahko partnerja uporabljate, ko sedi ali leži. Pritrdite ga ali jo in premaknite naslonjalo navzgor ali navzdol ter izberite popoln kot, da boste imeli optimalen dostop do odprtin!
    • Udobno, mehko oblazinjenje: kot nalašč za dolge seanse! Oblazinjenje je izjemno udobno in absorbira tudi najhujše udarce ali sunkovite gibe.
    • Optimalna opora za noge: Zaradi odlično nameščenih, dobro oblazinjenih in po višini nastavljivih opor za noge je ginekološki stol profesionalen ginekološki stol za prisilne preglede in analno ali vaginalno penetracijo.
    • Trdna konstrukcija: Profesionalni ginekološki stol BDSM "Extreme Obedience" lahko resnično zdrži tudi, če se med seanso stvari zares zaostrijo. Robustno ogrodje je izdelano iz visokokakovostne kovine in jekla, zato je trpežen kos pohištva BDSM.
    • Zaponke za hitro sprostitev: Zaponke trakov za vezanje so izdelane iz plastike ABS in jih je mogoče enostavno sprostiti, če mora vaš partner spremeniti položaj, če želite ponovno prilagoditi pritrditev ali prekiniti seanso.
    • D-obročki za pritrditev pripomočkov za bondage: Na D-obročke pritrdite okove za roke ali druge pripomočke za bondage in tako seansi ali prisilnemu pregledu dodajte še en element!
    • Združljiv s stroji za seks: Stroj za seks ni priložen, vendar se stol odlično prilega našim strojem za seks(glejte tudi držalo za stroje za seks - kliknite tukaj)!

     

    Kako uporabljam ginekološki stol BDSM "Extreme Obedience"?

    Takoj ko ste ginekološki stol BDSM "Extreme Obedience" nastavili, se lahko sami usedete vanj, da boste dobili občutek za višino, stabilnost in udobje. Če ga želite uporabljati skupaj s partnerjem, mu pred prvo seanso omogočite, da se usede na ginekološki stol BDSM in ga temeljito razišče. Prilagodite nagib naslonjala in ga postavite v položaj, ki se vam obema zdi najbolj udoben za seanso kinky! Ko opravite prilagoditve, partnerja pritrdite s trakovi in jih tesno in udobno povlecite. Vzburjajte in mučite svojega podrejenega partnerja, kot želite, dokler ne bo popolnoma nemočen in prepuščen vašemu usmiljenju ter se bo zvijal v užitku in ekstazi ter prosil za sprostitev! Uporabite spekulum, analni razpršilec, floggersponke za bradavičke, ščegetavček, dildo in še veliko več, medtem ko je vaš partner zvezan in prepuščen na milost in nemilost vašim fantazijam. Če želite ginekološki stol BDSM "Extreme Obedience" uporabljati sami, brez partnerja, se udobno namestite na ginekološkem stolu, se pripnite s pasovi, jih močno zategnite in uživajte v podpori, ki vam jo nudijo opore za noge, medtem ko so vaše noge široko razkrečene. Ginekološki stol BDSM "Extreme Obedience" združite z enim od naših daljinsko vodenih seks strojev in se pustite močno zajebavati v položaju razkrečenega orla!

     

    Po uporabi lahko ginekološki stol BDSM "Extreme Obedience" očistite z našim razpršilom INSTACLEAN in mehko krpo.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Pohištvo za bondage in ginekološki preiskovalni stol
    • Dimenzije: Skupna dolžina 102 cm x skupna širina 55 cm x skupna višina 145 cm. Blazina za zgornji del telesa: dolžina 79 cm x širina 24 cm, sedežna blazina: dolžina 56 cm x širina 24 cm, opore za noge: dolžina 18 cm x širina 20 cm.
    • Teža: približno 40 kg
    • Največja teža: 200 kg
    • Materiali: železo, les, pena, PVC usnje, najlon, ABS plastika.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Unbelievable

    This thing is a must!!!!!!!!!!!!!! She absolutely loved this thing and so did I!!! HIGHLY, HIGHLY, HIGHLY RECOMMEND!! TRUST ME :)

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Profi Qualität

    Der Gyn Stuhl lässt wirklich keine Wünschen offen. Ich gehöre zu den Glücklichen die den Prototypen ausgiebig testen durften und ich kann nichts anderes sagen, dass ich vollkommen von der Qualität und von der Gestaltung begeistert bin. Super sind die vielen Verstellmöglichkeiten und das man den Gyn Stuhl für alles mögliche benutzen kann. Sobald er lieferbar ist, werde ich ihn sofort bestellen!

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Ginekološki stol "Ekstremna poslušnost" za BDSM seje

    Ginekološki stol "Ekstremna poslušnost" za BDSM seje

    Profesionalni ginekološki stol BDSM vam ponuja vse, kar potrebujete za vznemirljiv seks BDSM s partnerjem. Odličen je za vezanje, kaznovanje, razvajanje, pregledovanje ali pa za to, da ga eden od naših spolnih strojev trdo vzame v roke.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: