Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Prisilni orgazem CUMELOT

Glasilo

CUMELOT Magic Milking Stick

Spletna stran CUMELOT Magic Milking Stick zaradi svoje anatomske zasnove doseže prostato in jo izjemno močno stimulira, dokler se sperma ne iztisne ven. Trije vgrajeni, posebej močni motorji vzburjajo vse živce prostate CUMELOT Magic Milking Stick vse živce prostate. To močno stimulira prostato in pasivnemu moškemu zagotovi izjemen orgazem s prostato.

Več informacij

3073/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran CUMELOT Magic Milking Stick zaradi svoje anatomske zasnove doseže prostato in jo izjemno močno stimulira, dokler se sperma ne iztisne ven. Zahvaljujoč trem integriranim, izjemno močnim motorjem CUMELOT Magic Milking Stick vse živce v prostati. To močno stimulira prostato in pasivnemu moškemu zagotovi izjemen orgazem s prostato.

     

    Poudarki:

    • Vabilo za polnjenje: analni vibrator za prisilno masažo prostate.
    • Popolnoma primeren za prisilni orgazem ali prisilno sprostitev za podrejene moške.
    • Z CUMELOT Magic Milking Stick stimulira prostato, dokler ne iztisne sperme, ne da bi pri tem potreboval užitek ali vzburjenje.
    • Odlično za uporabnike pasov čistosti.
    • Ergonomski ročaj, ki udobno sedi v roki
    • Popolna zasnova: Gred CUMELEOT je prožna, da se prilagodi notranji anatomiji in posebej stimulira prostato.
    • Trojni motorji: Ustvarjajo 7 hitrosti vibriranja in številne ritme vibriranja.
    • S pritiskom na gumb jih lahko priročno upravljate neposredno na napravi CUMELEOT.
    • Široka podlaga z nadzorno ploščo Za varno uporabo brez zdrsa.
    • Vodoodporen: za zabavo v kopeli, bazenu in pod tušem.
    • Silikon z mehko teksturo na dotik: Za izjemno prijeten občutek na koži in telesu.

    Kako uporabljam CUMELOT Magic Milking Stick?

     

    Analno vstavljanje palice CUMELOT Magic Milking Stick je zaradi prožne in zaobljene konice še posebej enostaven. Ročaj zagotavlja optimalno rokovanje in varno uporabo, ne da bi palica zdrsnila pregloboko CUMELOT Magic Milking Stick zdrsne pregloboko. Vedno uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot je Aquameo, da bo gladek silikonski material še bolj spolzek. Zdaj vklopite želene načine vibriranja. Preprosto pritisnite ustrezne gumbe. Na spletni strani CUMELOT Magic Milking Stick lahko uporabljate tudi brez partnerja, npr. za vezanje ali samovarovanje.

     

    Kaj je tako posebnega pri CUMELOT Magic Milking Stick?

     

    CUMELOT Magic Milking Stick je fantastična kombinacija vibratorja in verižice z analnimi kroglicami. Zaradi svoje posebne zasnove in številnih različnih načinov vibriranja vas še posebej intenzivno razvaja. Široka podlaga z nadzorno ploščo zagotavlja varno rokovanje in preprečuje, da bi zdrsnila. Še posebej vznemirljivo je, če kroglični vibrator uporabite za prisilno sproščanje in ga izvlečete tik pred vrhuncem - orgazem ne bi mogel biti bolj eksploziven! Lahko celo vzamete CUMELOT Magic Milking Stick ga lahko vzamete s seboj tudi v kopel ali pod tuš, saj je CUMELOT Magic Milking Stick je vodoodporen. Tako boste imeli veliko prostora za svoje analne fantazije - sami ali v paru.

     

    Kako deluje prisilno oddajanje pri BDSM? Kaj je prisilni orgazem?

    Prisilna emisija je praksa BDSM, pri kateri aktivni partner, mojster ali dominatorka prisili pasivnega moškega k ejakulaciji ne glede na njegovo lastno voljo. Cilj je običajno preprečiti moškemu erekcijo, saj ne sme čutiti nobenega užitka ali vzburjenja. Prisilni izliv je zato pogosto del igre vlog BDSM z nekonsenzualnimi elementi. V igri vlog je prisilni izliv kazen za pasivnega moškega. Čeprav izraz "prisila" nakazuje nekonsenzualnost med aktivno in pasivno osebo, ima za Bottom prav ideja o skrajni izpostavljenosti pri tej praksi BDSM erotizirajoč učinek. Ker se moški običajno težko vzburijo neposredno po orgazmu, prisilno izločanje ali prisilni orgazem služi tudi kot priprava na igre vlog, v katerih bolečinska erotika poveča užitek vpletenih partnerjev. To prakso je mogoče izvajati na različne načine. V idealnem primeru se je treba izogibati refleksni ejakulaciji. Počasno masiranje sperme iz prostate s črpalnimi gibi dojenja (t. i. dojenje prostate) poveča moško erektilno funkcijo in vzdržljivost za čas po postopku, kar poveča njegovo vzdržljivost za nadaljnje igranje vlog. Optimalen položaj za pasivno osebo za prisilno izločanje ali prisilni orgazem je, da leži na boku in iztegne pokrčene noge ob telesu. To aktivni osebi olajša dostop do prostate prek anusa. Prisilno izločanje se lahko izvaja tudi kot samostojna praksa v seansi BDSM. Ena od vrst igranja, ki lahko udeležencem prinese še večje vznemirjenje, je tako imenovano "zunanje določeno dojenje". Pri tem moškega prisilno doji več oseb, kar po eni strani služi kot demonstracija moči za domino ali gospodarja, po drugi strani pa lahko še bolj razvname domišljijo pasivne osebe v smislu skrajne zapuščenosti in nemoči.

    Kako očistim CUMELOT Magic Milking Palico?

     

    Preprosto očistite CUMELOT Magic Milking Stick preprosto z vodo in blagim milom. Če bi radi uporabili dezinfekcijsko čistilo, uporabite naše razpršilo VERYCLEAN.

     

    Kaj moram CUMELOT Magic Milking Stick moram upoštevati?

     

    Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, kot je Aquameo, saj bi lubrikanti, ki vsebujejo silikon, poškodovali visokokakovostni material analnega vibratorja.

     

    Dodatne informacije:

     

    • CUMELOT Magic Milking Stick
    • Več informacij o podrobnostih: vibrator Bullet
    • S tremi zmogljivimi motorji
    • 7 hitrosti in funkcij vibriranja
    • Prilagodljiva gred
    • Nadzorna plošča z gumbi in osvetlitvijo LED
    • Ergonomski ročaj, ki se udobno prilega roki
    • Vodoodporen
    • Material: silikon + ABS, brez ftalatov
    • Polnjenje prek USB
    • Dimenzije: Celotna dolžina 24 cm, dolžina za vstavljanje 14,5 cm, širina 4 cm.
    • Kliknite tukaj in preberite podrobno poročilo o preskusu!

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Funktioniert super!

    Man kann das Teil sehr gut alleine aber auch mit einem aktiven Partner verwenden. Bei mir funktioniert es super und es ist sehr intensiv. Verarbeitung, Qualität und schneller Versand alles top.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Very satisfying

    It's a good size and with the 7 mode vibration is very satisfying. Generously lubing up it's shaft and working it in and out until fully in my anus. The vibration patterns were quite enjoyable, but I would love more intense vibrations.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    CUMELOT Magic Milking Stick

    CUMELOT Magic Milking Stick

    Spletna stran CUMELOT Magic Milking Stick zaradi svoje anatomske zasnove doseže prostato in jo izjemno močno stimulira, dokler se sperma ne iztisne ven. Trije vgrajeni, posebej močni motorji vzburjajo vse živce prostate CUMELOT Magic Milking Stick vse živce prostate. To močno stimulira prostato in pasivnemu moškemu zagotovi izjemen orgazem s prostato.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    24 drugi izdelki iz iste kategorije: