Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Suspenzijska vezava

Glasilo

BDSM usnjene okove za roke

Nasvet za bondage od MEO: Te ročne viseče manšete navdihujejo bondage s svojo odlično izdelavo, profesionalno kakovostjo in nepremagljivo ceno.

Več informacij

2161/00

na voljo

    Več informacij

    Nasvet za bondage od MEO: Te usnjene manšete za roke vas bodo med bondage navdušile s svojo odlično izdelavo, profesionalno kakovostjo in nepremagljivo ceno.

     

    Ta par oblazinjenih usnjenih manšet je ročno izdelan in vam omogoča, da med bondažo svojega podrejenega partnerja obesite za zapestja.

     

    Preprosto super, te nove manšete za obešanje rok iz podjetja MEO. Te dobro premišljene, odlično izdelane in prijetno oblazinjene manšete z vgrajenimi držali za roke vam med seansami visečega suženjstva dajo dodaten zagon.

    Držala za roke optimalno razporedijo težo in skupaj z mehkim usnjenim oblazinjenjem zagotavljajo, da so brez težav možne tako dolge kot zelo dolge viseče seanse.

     

    Naša cenovno ugodna sredstva za vezanje so ročno izdelana za našo trgovino za vezanje, vendar v velikih količinah. To nam omogoča doseganje ugodnih nabavnih cen, ki jih z veseljem prenesemo na svoje stranke kot cenovno prednost.

     

    Kombinacija posebne estetike in intenzivnega občutka ločuje bondage od drugih spolnih praks. Pri bondageu podrejeni partner prepusti nadzor aktivnemu partnerju. Ta popolna oblika podrejanja je za mnoge pare zelo erotična in naredi seks še bolj mravljincev. Povezani partner dotike in orgazme zaznava veliko bolj zavestno in intenzivno. Hkrati se dominantnemu partnerju zdi neverjetno vznemirljivo, da stimulira podrejenega partnerja, ga nadzoruje ali celo kaznuje.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vezalke za vezanje iz usnja za obešanje
    • Skupna dolžina: 45 cm
    • Manšete dolžine 26 cm x širine 12 cm z 12 cm dolgim jeklenim ročajem
    • Material: pravo usnje / jeklo

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Bequem in den Schmerz hängen

    Das Material ist unglaublich hochwertig und weich. Die Handgelenke können aufgrund der Breite und Material perfekt fixiert werden und sind somit hervorragend auch für längere Sessions. Wenn der Schmerz etwas intensiver wird kann man dank der Handgriffe sich auch wirklich in den Schmerz reinhängen.
    Ich liebe Sie!

      Ocenjevanje 

      Gut und sicher!

      Sehr gute Qualität und Verarbeitung: Als Handhängefesseln gut udn sicher zu gebrauchen

        Napišite svoj pregled

        BDSM usnjene okove za roke

        BDSM usnjene okove za roke

        Nasvet za bondage od MEO: Te ročne viseče manšete navdihujejo bondage s svojo odlično izdelavo, profesionalno kakovostjo in nepremagljivo ceno.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        11 drugi izdelki iz iste kategorije: