Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Varni pasovi čistosti

Glasilo

BDSM s pasom čistosti - NoPacha Captor

Uresniči vaše sanje o čistosti: Naš pas čistosti BDSM NoPacha Captor je kletka čistosti, izdelana iz ABS, rahlo prožne, a izjemno odporne plastike, ki je tudi zelo prijazna do kože. Nosite jo lahko več let!

Več informacij

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Uresniči vaše sanje o čistosti: Naš pas čistosti BDSM NoPacha Captor je kletka čistosti, izdelana iz ABS, rahlo prožne, a izjemno odporne plastike, ki je tudi zelo prijazna do kože. Nosite jo lahko več let!

     

    Vsi deli pasu čistosti NoPacha Captor se popolnoma prilegajo drug drugemu, tako da kože ne morejo stisniti in je zagotovljeno visoko 24-urno udobje pri nošenju. Prozoren pas čistosti je opremljen s številnimi obročki različnih velikosti in več distančniki, tako da se lahko pas čistosti optimalno prilagodi genitalijam uporabnika.

     

    Katera merila za izbiro so pomembna, ko želim kupiti pas čistosti? Kako pravilno uporabljati pas čistosti?

     

    Naš pas čistosti ima prezračevalne odprtine za higiensko zračenje in odprtino za uriniranje, tako da je mogoča trajna čistost spodnjega dela telesa. Pas čistosti NoPacha Captor by MEO ® je zaradi svojega materiala popolnoma primeren tudi za alergike.

     

    V pas čistosti je vgrajen mehanizem za zaklepanje KG, zato je uporabnik lahko prepričan, da ga ne bo ovirala nobena ključavnica, kot je to običajno pri drugih modelih. Dobava vključuje 2 ključa za ključavnico!

     

    Najboljši pas čistosti na našem testu izdelkov ni le videti odlično, temveč ponuja tudi številne prednosti. Visokokakovostna izdelava pasu čistosti iz plastike ABS na primer zagotavlja, da boste pas čistosti lahko uporabljali več let brez znakov obrabe.

     

    Čemu je pas čistosti namenjen ali kako uporabljam pas čistosti?

     

    Naš pas čistosti je zasnovan tako, da ohranja moškega dlje časa čistega in tako nadzoruje ali zatira njegovo poželenje. Pas čistosti zaradi tesnosti preprečuje erekcijo in tako moškega prisili k spolni vzdržnosti. Zato je naš pas čistosti priljubljen pripomoček v odnosih KG - BDSM.

     

    Ali je seks mogoč s pasom čistosti?

     

    Ne, seveda ne. Seks z našim pasom čistosti je popolnoma nemogoč! Pas čistosti je zasnovan tako, da moškega ohranja v spolni vzdržnosti dlje časa. Bottom pas čistosti pogosto nosi ves dan in ključ da svoji partnerici, s čimer jo ali ga "keyholder". Če pride do vzburjenja na Sub in dobi erekcijo, bo njegov penis trčil ob stene kletke. Občutek bo hitro pregnal kakršno koli vzburjenje v nič in ne bo več razmišljal o seksu

     

    Kako je s prisilno iznakaženostjo z uporabo pasu čistosti?

     

    Priljubljena je uporaba našega pasu čistosti pri igri "Draženje in zanikanje", kjer se vzburjenje poveča do neskončnosti, ne da bi bila omogočena erekcija ali orgazem. Pri moških je še posebej zanimivo to, da lahko nakopičeno semensko tekočino v telesu izločimo iz telesa, ne da bi imeli erekcijo, seks ali masturbacijo. V tem primeru prostato analno stimuliramo z enim od naših stimulatorjev CUMELOT ®, da bi jo podojili. Pri tem Sub ni treba odstraniti pasu čistosti.

     

    Želim kupiti pas čistosti, katere vrste pasov čistosti so na voljo?

     

    Če iščete pas čistosti, KG ali kletko za penis, boste v naši trgovini s pasovi čistosti www.meo.de našli široko paleto različnih modelov, izdelanih iz različnih materialov, kot so nerjavno jeklo KG, aluminij, PVC, silikon in polikarbonat, ter v številnih barvah, kot so rdeča, črna, roza, bela in tudi srebrna. Na voljo so pasovi čistosti za profesionalce in pasovi čistosti za začetnike. Zanimiva alternativa je tudi naš pas čistosti CELLMATE KG, ki ga lahko upravljate na daljavo z aplikacijo na mobilnem telefonu.

     

    Kaj moram upoštevati pri uporabi pasu čistosti?

     

    Pomembna tema, o kateri je treba govoriti, je higiena. Za nošenje pasu čistosti je priporočljivo, da se Bottom intimno obrijete. Za vsakodnevno higieno je treba pas čistosti po možnosti sneti. Od vas je odvisno, ali bo imetnik ključavnice ostal pod nadzorom ali ne. Če naj bi pas čistosti nosili ves dan, so priporočljive zelo oprijete boksarice, saj te preprečujejo, da bi se pas čistosti drgnil ob noge.

     

    Ali lahko pas čistosti kombiniram z drugimi pripomočki za vezanje?

     

    Seveda lahko pas čistosti kombinirate z drugimi izdelki za bondage iz MEO ®. Morda preprosto povečate ponižanje in pustite partnerju, da vas zveže z okovi za roke in gležnje. Lahko pa dodatno uporabite še bič SM, penisni gag, sponke za bradavičke SM ali neprozorno masko za bondage. Z bogato ponudbo dodatkov BDM od MEO ® imate na voljo široko izbiro kombinacij, s katerimi lahko izboljšate izkušnjo s pasom čistosti. Naj vas navdihnemo in poiščite najboljšo kombinacijo za svojo izkušnjo čistosti.

     

    Ne glede na to, ali iščete pas čistosti za majhen penis ali pas čistosti za velik penis, ta pripomoček za čistost bo končal vaše iskanje. Naš pas za trajno čistost ponujamo v različnih velikostih:

     

    • Kletka za penis velika: skupna dolžina 11,2 cm, največji premer 4,3 cm
    • KG Penis Cage Medium: skupna dolžina 10,0 cm, največji premer 4,3 cm
    • KG Kletka za penis majhna: skupna dolžina 9,9 cm, največji premer 3,8 cm
    • KG Notranji premer obročkov: S = 43 mm, M 46 mm, L 50 mm, XL 55 mm

     

    Dodatne informacije:

     

    • Pas čistosti za moške
    • KG z vgrajeno ključavnico in dvema ključema
    • Material: ABS
    • KG z visoko varnostjo in stabilnostjo
    • Prijetno udobje pri nošenju
    • več obročkov in distančnikov
    • Odprtine za zračenje in uriniranje
    • Barva: prozorna
    • Velikost: 1,5 cm, 2,5 cm, 3,5 cm: Notranji premer kletke približno 3,5 cm. Obročki: velikost: S = 4,6 cm; M = 4,8 cm; L = 5 cm in XL = 5,5 cm

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Es gibt bessere

    Es gibt bessere Keuschheitsgürtel (Preisklasse 800 bis 1200 Euro), das ist ganz sicher. Aber die Qualität für diesen Preis ist perfekt! Auch für dauerhafte Keuschhaltung durch meine Herrin ist dieser Keuschheitsgürtel sehr gut geeignet.

      Ocenjevanje 

      Buy one - you won't regret it!!

      Having bought a couple of other cages which were a lot less expensive I was looking for something which would actually fit.
      Although expensive, this is well made with smooth edges, so is suited for extended wear.
      Certainly surprised my gf who spent a frantic few minutes trying to find the key before my resolution crumbled.

        Ocenjevanje 

        Soddisfatta in ogni senso

        Ho comprato questa gabbia perché la mia precedente era troppo grande, la indosso da un giorno ormai e devo ammetterlo: è più comoda della mia gabbia precedente. L'interno della gabbia è piacevole e liscio e senza spigoli vivi sull'apertura. Ha molti anelli diversi da indossare intorno allo scroto, il che è un vantaggio. Questa gabbia si adatta a quasi tutti (purché il tuo pene abbia la giusta lunghezza).

          Ocenjevanje 

          Parfait et confortable

          Tres bien. Depuis la reception ma femme me demande de le porter.
          Tres cool

          • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          endlich gesperrt

          Die Vorstellung, durch einen Keuschheitsgürtel das tägliche Masturbieren ausschließen zu können, beschäftigt mich schon eine Weile. Durch die transparente Ausführung hätte man einen Blick auf das eingesperrte Teil. Preislich erscheint es mir sehr attraktiv zu sein,

          • 6 od 7 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          A Transparent, Locking Chastity Cage With Customizable Ball Ring

          Confine your sub in a cage designed for extended comfort! Made with forgiving plastic instead of metal, slightly flexible and softer so you can lock your sub's sexuality for longer scenes. The ventilation holes and cum-thru tip make it easy for your partner to do their necessaries during wear!

          Crafted for chastity enthusiasts who prefer a cage softer than metal but still need stiffness for a satisfying caged feel. The NoPacha Captor gives Doms and subs a clear view of their member, with plenty of holes for ventilation to prevent excess moisture buildup during wear.

          Each NoPacha Captor comes with 4 different sizes of rings to secure their ball sack during wear. Whether his sack is high and tight or low and loose, there is a ring to fit his comfort level. The secure locking mechanism includes two keys and locks the cage in place without the need for a padlock to get in your way during wear.

          • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

          Napišite svoj pregled

          BDSM s pasom čistosti - NoPacha Captor

          BDSM s pasom čistosti - NoPacha Captor

          Uresniči vaše sanje o čistosti: Naš pas čistosti BDSM NoPacha Captor je kletka čistosti, izdelana iz ABS, rahlo prožne, a izjemno odporne plastike, ki je tudi zelo prijazna do kože. Nosite jo lahko več let!

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: