Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

BDSM žita in palice

Glasilo

BDSM žita in palice 

Kadar je potrebna stroga disciplina, so naše žičnice in palice BDSM prava izbira. Naša kaznovalna orodja cenijo tako profesionalci kot začetniki, saj takoj, ko v rokah držite žito ali palico, takoj vzbudita občutek prevlade, moči in nadzora. Od preprostejših žit BDSM do dresurnih žit in ročno izdelanih orodij za sunki, ki so priljubljena tako za...

Kadar je potrebna stroga disciplina, so naše žičnice in palice BDSM prava izbira. Naša kaznovalna orodja cenijo tako profesionalci kot začetniki, saj takoj, ko v rokah držite žito ali palico, takoj vzbudita občutek prevlade, moči in nadzora. Od preprostejših žit BDSM do dresurnih žit in ročno izdelanih orodij za sunki, ki so priljubljena tako zaradi svoje simbolike kot učinka, so pogosto prvo orodje za sunki, v katerega investira začetnik BDSM.

Več
12
na stran
Prikaži 1 - 12 od 21 predmetov
Prikaži 1 - 12 od 21 predmetov

Strah pred palicami in hkrati njihova fascinacija kot kaznovalnega sredstva sta dobro dokumentirana v popularni kulturi in erotični literaturi. Palica kot pripomoček za napredne igralce nudi intenziven, žgečkljiv občutek, ki hitro pusti svoj pečat, ne glede na to, ali je palica izdelana iz ratana, lesa, kovine, plastike, usnja, najlona ali drugega materiala. Trst je tudi material za številne druge fetišistične fantazije, od discipliniranja v šoli do kaznovanja v gozdu in javnega kaznovanja.

MEO izdelki za ploskanje omogočajo različne fizične in čustvene občutke ter reakcije.

Zakaj se pri BDSM uporabljajo palice in žita?

Palica in žito sta dve vrsti pripomočkov, ki se pri dejavnostih BDSM (Bondage, Discipline, Sadism and Masochism) pogosto uporabljata za sporazumno fizično stimulacijo ali kaznovanje.

Ploskanje s palicami je lahko različica BDSM ("Bondage, Discipline, Submission, and Masochism"). Rdeče palice lahko povzročijo ostrejši in intenzivnejši občutek kot paddle ter ustvarjajo občutek ranljivosti in podrejenosti. Uporaba palic velja za napredno različico BDSM, saj prinaša večje tveganje za poškodbe, zato je pomembno, da se zavedate tveganj in uporabljate varno besedo.

Kaj so palice in palice BDSM?

Obstajajo različne vrste palic: Bambusove, ratanske in akrilne palice. Bambusove palice so lahke in prožne, medtem ko so ratanove palice debelejše in bolj toge. Druga možnost so palice iz akrila, ki so prav tako prožne, vendar je manj verjetno, da se bodo razcepile ali zlomile. Obstajajo tudi različne velikosti in debeline palic ter različne vrste konic, npr. zaobljene ali koničaste. Tudi v tem primeru je izbira palice odvisna od osebnih preferenc. Najbolje je eksperimentirati in ugotoviti, kaj vam je všeč.

Trst je dolga, tanka in prožna palica, običajno izdelana iz materialov, kot so bambus, ratan ali steklena vlakna. Pogosto se uporablja za ustvarjanje ostrega in žgečkljivega občutka na koži. Občutek je lahko od blagega do zelo močnega, odvisno od tega, kako močno je palica uporabljena. Trst se pogosto uporablja pri ploskanju, pri katerem se lahko uporablja na različnih delih telesa, kot so zadnjica, stegna in hrbet.

Obstajajo različne vrste palic, med njimi

  • Tradicionalna palica iz ratana: Ta vrsta palice je izdelana iz ratana, vrste palmove rastline. Je prožen in trpežen ter se lahko uporablja za lahke in močne udarce.
  • Bambusova palica: Ta palica je izdelana iz bambusa, trdega in trpežnega materiala. Običajno je trši od palic iz ratana in omogoča močnejše udarce.
  • Trst iz steklenih vlaken: to je trst iz steklenih vlaken, ki je izredno močan in vzdržljiv. Pogosto se uporablja za močne udarce in lahko zagotavlja zelo intenziven občutek.
  • Palica za BDSM, znana tudi kot jahalna palica, je kratka, robustna palica s prožnim koncem, izdelana iz usnja ali sintetičnih materialov. Običajno se uporabljajo za udarjanje po občutljivih predelih, kot so zadnjica, notranja stran stegen in genitalije. Uporabljajo se lahko tudi za nežno stimulacijo z vodenjem gibljivega konca po koži.

 

Obstajajo tudi različne vrste bičev BDSM, med njimi

 

  • Klasični bič: Ta vrsta biča BDSM ima dolgo, ravno gred z ravnim in širokim koncem. Konec je pogosto izdelan iz usnja ali sintetičnega materiala, kot je guma.
  • Dresurni bič: Ta vrsta b iča je podobna klasičnemu jahalnemu biču, vendar ima daljšo gred in tanjši, prožnejši konec. Pogosto se uporablja za natančnejše in finejše udarce.
  • flogger Crop: Gibljivi konecflogger je sestavljen iz več pramenov iz usnja ali sintetičnih materialov. En flogger Crop se lahko uporablja za kaznovanje in nežno stimulacijo.


Biči in palice BDSM so običajno ročno izdelani iz materialov, kot so ratan, bambus, usnje in sintetični materiali. Diskretno jih lahko naročite v naši spletni trgovini BDSM.

Varnostna navodila: Pomembno je, da te pripomočke vedno uporabljate previdno in s soglasjem pasivnega partnerja ter da uporabljate pravilne tehnike, da se izognete poškodbam.