Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Pohištvo BDSM in spolno pohištvo

Glasilo

Spolno pohištvo - ležalnik - kinky BDSM Couch

S tem udobnim, čudovitim in kompaktnim seks ležiščem MEO se bodo vaše najbolj divje fantazije uresničile! Naše pohištvo za seks ni le posebej udobno za skoraj vse spolne položaje, temveč s svojim visokokakovostnim videzom in estetiko izboljša vsak prostor.

Več informacij

2941/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    S tem udobnim, čudovitim in kompaktnim seks ležiščem MEO se bodo vaše najbolj divje fantazije uresničile! Naš ležalnik za seks ni le izjemno udoben za skoraj vse spolne položaje, temveč s svojim visokokakovostnim videzom in estetiko izboljša tudi vsak prostor.

     

    Pohištvo za seks, ki prepriča vsakogar, saj ima anatomsko popolno oblikovan seks ležalnik celo odstranljive in nastavljive opornice, zaradi česar je idealen za bondage seanse. Poleg tega dve položajni blazini omogočata udoben položaj za ležanje in vas podpirata, da med seksom končno povsem sproščeno uživate v skoraj nemogočih položajih. Prepustite se drug drugemu s tem seksi kosom pohištva, ki bo vaše ljubezensko življenje zagotovo popeljal v nove višave - všeč vam bo!

     

    Poudarki:

     

    • Elegantna, seksi zasnova: Sex chaise longue ima robustno kovinsko in leseno podkonstrukcijo, je čudovito oblazinjen in prekrit z gladkim, seksi PU usnjem, ki ga je še posebej enostavno čistiti in na katerem je zabavno drseti in seksati.
    • Trpežna in popolna za seks v troje je Sex Chaise Longue izdelana tako, da lahko v njej v različnih položajih uživata več kot le dve osebi.
    • Edinstvena zasnova je primerna celo za trdi seks.
    • Udobne blazine za seks: Priloženi sta dve blazini, mehka in trda, ki ju lahko uporabite za kolena, zapestja, komolce ali zadnjico. Tako lahko še udobneje uživate v vseh položajih. Blazini po potrebi spremenita tudi obliko seks ležalnika in odpravita izboklino, če imate v določenem položaju raje ravno podlago.
    • Pripravljen za bondage: Dobava vključuje pasove ter manšete za roke in noge, s katerimi lahko zvežete svojega partnerja!
    • Spolno pohištvo s 1000 možnostmi! Majhen pregled možnih položajev med seksom najdete tukaj pri MEO.

     

    Kaj je posebnega pri seks ležalniku?

     

    Sodobno in privlačno ležišče za seks daje vašemu spolnemu življenju povsem novo dimenzijo! Podkonstrukcija seks ležalnika je izdelana iz lesa in kovine ter opremljena z mehko notranjo oblogo, ki vam nudi posebno visoko raven udobja in jo naredi za robusten kos seks pohištva. Površina je oblazinjena z gladkim, za čiščenje enostavnim PU usnjem v videzu laka, ki je na koži povsem prijetno in prenese skoraj vse tekočine, ki jim je izpostavljeno. Z dvema priloženima blazinama lahko spremenite in podaljšate obliko ležalnika tako, da z blazino izravnate ukrivljenost površine ležalnika in tako uživate v še več položajih. Blazini uporabite kot spolni pripomoček in oporo ali za dušenje njegovih krikov užitka, ko ste močno na njem, pri čemer z vsakim močnim potiskom pritisnete njegovo glavo v blazino! Povežite se z robustnimi trakovi in manšetami, ki so priloženi kavču, in jih prepustite svojemu Top, medtem ko se boste v ekstazi vrteli na seks ležalniku. Uživajte v analnem seksu, rimming in fafanje na povsem nov način! Različne možnosti, ki vam jih ponuja ta seks ležalnik, vam resnično omogočajo, da v popolnem udobju uresničite vse svoje fantazije. Naš ležalnik je seksualno igrišče, na katerem se lahko brez zadržkov sprostite!

     

    Kako očistiti ležalnik?

     

    Po uporabi lahko seks ležalnik preprosto obrišete z vlažno krpo.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Vključujejo se tudi razkošna ležišča za seks z manšetami in 2 ujemajočima se blazinama za položaje
    • Prava paša za oči - izboljša videz vsakega prostora
    • Neskončne možnosti - idealen za različne spolne položaje!
    • Pritrditev do 199 kg
    • Robusten, vzdržljiv in vsestranski
    • Pripravljen na suženjstvo - kot nalašč za seanse BDSM
    • Oblazinjen in izjemno udoben
    • Nastavljivi omejevalni elementi
    • Vključeni dve blazini za položaj
    • Robusten okvir in razkošen zaključek
    • Vegansko usnje
    • Enostavno čiščenje
    • Material: les, kovina, poliester, poliuretan
    • Dimenzije: Višina 745 mm, širina 495 mm, dolžina 1655 mm
    • Dimenzije blazine: 47 x 30 x 10 cm in 47 x 50 x 17 cm
    • Teža: približno 32 kg

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Versatile and convenient to use

    The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

      Ocenjevanje 

      Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

      Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

        Ocenjevanje 

        Alles super. Sehr zufrieden.

        Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

          Napišite svoj pregled

          Spolno pohištvo - ležalnik - kinky BDSM Couch

          Spolno pohištvo - ležalnik - kinky BDSM Couch

          S tem udobnim, čudovitim in kompaktnim seks ležiščem MEO se bodo vaše najbolj divje fantazije uresničile! Naše pohištvo za seks ni le posebej udobno za skoraj vse spolne položaje, temveč s svojim visokokakovostnim videzom in estetiko izboljša vsak prostor.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: