Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Deep throat Razpršilo

Glasilo

Deep throat Razpršilo 

Z našim sprejem deep throat boste postali svetovni prvak v fafanju, z našimi lubrikanti za oralni seks pa se boste posladkali z oralnimi užitki.

Prikaži 1 - 10 od 10 predmetov
Prikaži 1 - 10 od 10 predmetov

Najboljši deep throat & blowjob pršila
Deep throat pršila & blowjob pršila, ki resnično delujejo

Podariti partnerju blowjob življenja je zelo ljubeča in premišljena gesta. Toda vsi nismo obdarjeni z veščinami, ki jih poznajo požiralci mečev ali jedci hot-dogov.

Najbolje je uporabiti deep throat sprej, ki nekaj dela opravi namesto vas.

Veliko blowjob in deep throat sprejev vsebuje lokalni anestetik, ki rahlo omrtviči usta, da lahko blowjob najbolje opravite. Zmanjšal bo intenzivnost vašega davilnega refleksa, vendar ga ne bo popolnoma odpravil, kar je pravzaprav dobro, če dobro pomislite.

Pravzaprav ni nič nenavadnega, da zdravniki pacientu z izjemno občutljivim davilnim refleksom dajo majhen ustni anestetik, da bi opravili bris grla.

Ali deep throat spreji delujejo?

Ali deep throat spreji delujejo ali ne, je povsem odvisno od tega, kako opredelite "delovanje". Če mislite, da vam bodo deep throat razpršila popolnoma omrtvila usta in da boste lahko brez miganja vek pogoltnili 30 cm velik penis, potem ne, ne delujejo.

Za to niso zasnovani ali pa vsaj niso sposobni. Tudi najmočnejši deep throat sprej vam bo v najboljšem primeru dal občutek otrplosti in zatrl vaš požiralni refleks. Ne popolnoma, vendar ga nekoliko zavre. Še vedno imate gag refleks, ki je pomemben refleks za preživetje, vendar lahko prodrete dlje v grlo, ne da bi imeli občutek, da boste bruhali. Veliko teh sprejev vsebuje lidokain ali benzokain, ki se običajno uporabljata kot anestetika.

Skratka, spreji deep throat zelo dobro delujejo, če si želite med oralnim seksom privoščiti nekaj več.

Razpršilo EZ2SUCK je svetovna uspešnica!

To pršilo podjetja MEO nima dolgih šob, ki so značilne za druga pršila, zato deluje veliko bolj enakomerno kot druga. Priporočamo, da ga držite zelo blizu ust, da boste lahko prepričani, da doseže zadnji del grla. Odrevenel jezik ni tisto, kar želite doseči.

Zanimivo je, da ima ta izdelek najboljši okus od vseh, podoben okusu poprove mete ali kot tablete proti bolečinam v grlu, ki ste jih verjetno nekoč jemali. EZ2SUCK podjetja MEO je najbolje delujoče pršilo za deep throat in ima učinkovito trajanje delovanja približno 30 minut. Ker izdelek nima slabega okusa in deluje hitro, ga morate med oralnim seksom uporabiti le enkrat ali dvakrat, ne da bi prekinili delovanje deep throat.

S tem izdelkom lahko prodrete globoko v grlo kot deep throat profesionalec in presenečeni boste, kako dobro deluje. Je tudi najbolj ergonomičen izdelek, kar jih poznamo. Vaš partner bo zagotovo navdušen!

Juicy Head blowjob Spray by Doc Johnson

Blowjob se sliši kot delo, vendar z razpršilcem Juicy Head Spray to postane čisti užitek. Sprej za glavo Juicy Head Spray naredi blowjob posebej slastno in čutno izkušnjo za oba - tistega, ki daje blowjob, in tistega, ki ga prejema. Vaš partner bo še posebej užival v čofotanju, prilizovanju in sesanju njegovega penisa. S petimi različnimi pršili Juicy Head lahko v svoje ljubezensko življenje vnesete raznolikost:

Zaključek

Deep throat Razpršila so fantastičen način, da svojemu partnerju podarite blowjob ali deep throat, o katerem je vedno sanjal, in delujejo zelo dobro. Če želite pršilo, ki čim učinkoviteje zavira požiralni refleks, izberite enega od izdelkov z lidokainom. Če ste pri oralnem seksu že precej spretni in potrebujete le malo več moči, potem so za vas verjetno bolj primerni benzokainski spreji.
Ti spreji vplivajo le na aktivno osebo, ki daje blowjob, omrtvičenje pa se ne prenese na pasivnega partnerja. Upamo, da se boste s temi pršili tako zabavali kot naše druge stranke, saj imajo že leta na nočni omarici vedno vsaj eno pršilo EZ2FUCK.

Priporočilo:

Naš deep throat komplet vas usposobi, da postanete popoln profesionalec za fafanje. Sestavljen je iz zelo dolgega dilda in pršila, ki zavira gagov refleks. Naš komplet vsebuje:

50 cm dolg dildo s premerom 40 mm: Trdno pritrjen prisesek zagotavlja, da se naš dildo lahko pritrdi na katero koli gladko površino, kar olajša vstavljanje. Seveda lahko dildo uporabljate tudi analno!

Sensational deep throat Spray EZ2SUCK, ki vas bo kmalu spremenil v deep throat profesionalca. Več informacij najdete TUKAJ!