Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Penis obročki in Ball Stretcher

Glasilo

Penis obročki in Ball Stretcher 

Vse za moške: obročki za penis iz nerjavečega jekla, obročki za penis iz gume ali silikona, uteži za moda, ball stretcher in obročki za želodec zagotavljajo čvrsto, trdo in dolgotrajno erekcijo. Velika izbira v naši trgovini. zagotovljena 100-odstotna diskretnost.

Podkategorije

 • Velika spletna trgovina z obročki za penis: Penis, trd kot jeklo, velik in debel ter z dolgotrajno stabilnostjo med seksom, zahvaljujoč našim sodobnim obročkom za penis!

  Trdna erekcija je zagotovljena: naj gre za silikonski obroček za penis ali kovinski obroček za penis. Na voljo imamo obročke za penis v vseh velikostih in iz vseh materialov.

 • Vibracijski obročki za penis! Uživajte v trdi erekciji in intenzivnih vibracijah! Želite uživati v intenzivnih vibracijah, ki se pretakajo skozi vaš penis, medtem ko vaša erekcija traja zelo dolgo? Z našim vibracijskim obročkom za penis lahko!

 • A Ball Stretcher iz nerjavnega jekla mnogim moškim med seksom ali masturbacijo nudi veliko zadovoljstva. Naše težje različice se lahko uporabljajo tudi za podaljšanje mošnje.

 • Za zelo posebne občutke in nepozabne orgazme! Vam je všeč trdo in divje ali celo zelo trdo? Potem so naše kovinske igrače za penis in kroglice prava izbira za vas!

 • Penis Bondage - Če imate radi ekstremne občutke! Tukaj so izdelki za vezanje penisa in mod, o katerih ste vedno sanjali.

 • Običajno je za vas preveč dolgočasno? Si želite nekaj več? Potem morate preizkusiti naše uteži, ki jih lahko pritrdite na objemke za bradavičke, raztezalnike, penis ali moda.

 • Za užitek bolečine: orodja in spolne igrače za mučenje penisa in jajc. Tukaj boste našli natanko tiste izdelke, ki jih uporabljajo profesionalne domine in mojstri.

 • Tu boste našli najnovejše dosežke, kot so zavora za spermo 3.0, vibracijski obročki za spolovilo, inovativni čepi za penis, sonde za penis in profesionalni dilatatorji sečnice.

 • Iščete novo vrsto stimulacije? Uretralni vibrator zagotavlja povsem nove občutke in osupljive orgazme. Naši različni modeli imajo popolno dolžino in brez težav dosežejo točko užitka.

Obročki za penis, znani tudi kot erekcijski obročki, so spolni pripomočki za moške, ki se namestijo okoli osnove penisa, da okrepijo in dlje časa ohranijo erekcijo. Izdelani so lahko iz različnih materialov, kot so usnje, guma, silikon, nerjavno jeklo ali plastika, na voljo pa so v različnih velikostih in oblikah.

 

Obstajajo različne vrste obročkov za penis, vključno z

 

 • Enostavni erekcijski obročki: to so najpogosteje uporabljeni erekcijski obročki, ki se preprosto namestijo okoli osnove penisa, da okrepijo erekcijo.
 • Vibracijski obročki: ti obročki imajo vibracijsko funkcijo, ki lahko stimulira tako moškega kot žensko ali partnerko.
 • Dvojni obročki: Ti obročki imajo dve zanki, eno za penis in eno za mošnjo. Zagotavljajo močnejšo podporo erekciji in lahko pomagajo tudi pri napenjanju nožnice.
 • Nastavljivi obročki za penis: Te obročke za penis je mogoče prilagoditi velikosti uporabnika s premikanjem zaklepnega sistema ali z dodajanjem/odstranjevanjem podaljškov.

 

Ball Stretcherobročki za penis, uteži za moda in čepi za penis so druge vrste spolnih igrač za moške, ki se razlikujejo od obročkov za penis.

 

ball stretcher je spolna igrača, ki se nosi okoli mošnje, da raztegne in napne testise. V nasprotju s petelinjimi obročki tu cilj ni krepitev erekcije.

 

Uteži za testise: Uteži za testise so oblika raztegovalnika kroglic, ki dodajo dodatno težo za povečanje oprijema testisov. Kako Ball Stretcher pripomorejo k napenjanju in raztezanju skrotuma.

 

Čepi za penis: Čep za penis je spolna igrača, ki se vstavi v sečnico, da poveča spolni užitek. V nasprotju s penisnimi obročki in raztegovalniki kroglic penisni čep ne vpliva na erekcijo ali skrotum.

 

Obročki za penis so priljubljeni pri moških, saj lahko okrepijo in podaljšajo erekcijo, kar lahko privede do intenzivnejše in dolgotrajnejše spolne izkušnje. Prav tako lahko pomagajo izboljšati uporabnikovo samozavest in povečati partneričino zadovoljstvo. Vendar je pomembno, da obročke uporabljate varno in odgovorno ter da redno počivate, da ne bi ogrozili pretoka krvi ali povzročili poškodb.

 

CBT je okrajšava za "Cock and Ball Torture" ali "genitalno mučenje" in se nanaša na prakso BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism), pri kateri se kot vir stimulacije ali cilj mučenja uporabljajo moška spolovila.

 

Na spletni strani CBT se uporabljajo različne tehnike za povzročanje bolečine ali občutkov ugodja na območju penisa in testisov. Uporabljajo se lahko na primer sponke, uteži, igle, elektrostimulacija ali celo udarci z roko ali predmetom, kot sta bič ali veslo.

 

CBT je sporazumna praksa in ne mučenje v etičnem smislu, običajno med sadistično usmerjeno osebo (moškim ali žensko) in mazohistično usmerjenim moškim.

 

Pomembno je poudariti, da morajo biti vsa dejanja v okviru BDSM sporazumna in znotraj vnaprej dogovorjenih meja. CBT naj izvajajo le osebe, ki se zavedajo, kaj počnejo, in so seznanjene s tveganji in možnimi zapleti.

 

penis plugpiercing penisa, čepi za penis, obročki za glans in razširjevalci sečnice so izrazi, povezani z moško spolno anatomijo, zlasti s sečnico.

 

penis plug je piercing penisa, ki poteka skozi sečnico in ima na enem koncu razširitev, ki preprečuje, da bi popolnoma zdrsnil v sečnico. Na drugem koncu je zanka ali obroč, ki se nosi okoli osnove penisa. Penis plug se uporablja za povečanje občutkov med seksom, lahko pa se uporablja tudi za zadrževanje ejakulata.

 

Piercing penisa je kos nakita, ki je preboden skozi kožo penisa. Obstajajo različne vrste piercingov za penis, med drugim piercing Prince Albert, ki gre skozi spodnjo stran penisa in se pojavi na konici penisa. Druge vrste piercingov za penis lahko potekajo skozi presredek ali sečnico.

 

Čep za penis je kos nakita, ki se vstavi v sečnico za povečanje občutka med seksom. Čepi za penis so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so nerjavno jeklo, silikon ali steklo.

 

Obroček za spolovilo je obroček, ki se nosi okoli penisa pod spolovilom. Obroček je lahko izdelan iz različnih materialov, kot so usnje, guma ali kovina. Obroček za spolovilo se lahko uporablja za povečanje občutkov med seksom ali za krepitev erekcije.

 

Uretralni dilatator je medicinski pripomoček, ki se vstavi v sečnico in jo razširi. To se običajno naredi za postavitev medicinske diagnoze ali za pomoč pri določenih bolezenskih stanjih, kot so zožitve sečnice ali stenoza sečnice. V sceni BDSM pa se dilatatorji sečil včasih uporabljajo za ustvarjanje spolnih občutkov, čeprav je to lahko zelo tvegano in lahko privede do resnih poškodb.