Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Human puppy - Analni čepi

Glasilo

Human puppy - Analni čepi 

Pri MEO boste našli vse za svoj fetiš! Zadnjik in analni čepi vseh velikosti. Kajti rep na butt plug je tisto, kar naredi igro z mladičkom popolno.

12
na stran
Prikaži 13 - 21 od 21 predmetov
Prikaži 13 - 21 od 21 predmetov

human pup Play je oblika igre vlog BDSM (iz angleščine: bondage, discipline, submission and masochism), pri kateri ena oseba prevzame vlogo psa ali mladiča, druga pa vlogo lastnika ali trenerja. To lahko vključuje vedenje, kot so lajanje, praskanje, mahanje z repom ter nošenje ovratnice in povodca. Gre za fetiš, ki je za nekatere ljudi oblika pobega, sprostitve in užitka.

Kar zadeva fizične vidike, gre lahko za human pup Play vključuje tudi uporabo čepkov za zadnjico (znanih kot puppy čepki za zadnjico). To so analni čepi, ki se vstavijo v anus in jih je mogoče nositi dlje časa. Na spletni strani human pup Play povečanju občutka podrejenosti in simulaciji občutka, da imate rep, se lahko uporabljajo posebni zadnjični čepi.

Obstajajo različne vrste čepov za človeško prdenje, na primer tisti, ki so videti kot pasji rep, ali tisti, ki imajo pritrjen rep. Nekateri so narejeni iz silikona, drugi iz gume ali nerjavečega jekla. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, nekateri imajo ukrivljeno obliko, drugi ravno obliko, tretji imajo koničasto obliko, četrti pa bolj ravno obliko. Pomembno je, da izberete kakovosten analni čep z repom in da pri uporabi upoštevate varnostne smernice puppy butt plug uporaba.