Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Prisilni orgazem CUMELOT

Glasilo

Prisilni orgazem CUMELOT 

Z napravami CUMELOT za dojenje prostate je MEO eden vodilnih na trgu na področju prisilne emaskulacije in prisilnega orgazma, Male Milking in orgazma prostate. Uživajte v tem, da vas z napravo Cumelot proti vaši volji pripeljete do orgazma.

12
na stran
Prikaži 25 - 25 od 25 predmetov
Prikaži 25 - 25 od 25 predmetov

Uživajte v tem, da vas doji do orgazma proti vaši volji z napravo CUMELOT.

 

Ne ljubijo nas samo spolne sužnje! Podrejeni moški, dominantne ženske in pari, ki radi eksperimentirajo, prav tako cenijo lastnosti naprav CUMELOT podjetja MEO, specialista za prisilni orgazem, ko gre za dojenje moškega.

 

Prisilni orgazem ali prisilna kastracija

 

Prostata je moško spolno središče, ki določa ejakulacijo. Z napravo CUMELOT, stimulatorjem prostate , prilagojenim potrebam BDSM, se prostata stimulira, dokler se sperma ne iztisne ven, ne da bi bilo treba doseči užitek ali vzburjenje. To se imenuje tudi orgazem prostate ali prisilno sproščanje.

 

Male Milkingmolzenje penisa in molzenje kurca

 

Prisilno izživljanje pasivnega moškega (znano tudi kot Male Milking ) nima nič skupnega z občutkom moškega užitka, temveč je njen namen povzročiti popolno izpraznitev semena . Prisilno izkašljevanje moški dojemajo kot izjemno ponižujoče, zato se pogosto uporablja v scenarijih BDSM. Prisilno kastracijo uporabljajo tudi nosilci pasov čistosti, da čistemu Sub odvzamejo vsakršno možnost užitka.

 

S stimulacijo prostate s stimulatorjem prostate CUMELOT se lahko moška sperma "izčrpa", ne da bi moški občutil kakršno koli zadovoljstvo ali vzburjenje.

 

Ali je prisilna kastracija nujno BDSM?

 

Ni nujno, a seveda je lahko! In če smo iskreni: brez pionirskega duha scene BDSM bi bili tehnologija, igrače in vse večja radovednost glede prisilne emaskulacije verjetno še vedno na ravni izpred sto let.

 

Prisilna iznakaženost je torej lahko tudi SM - lahko pa je tudi skoraj vse, kar se vam zahoče ali želite poskusiti.

 

Naprave za prisilno dehiscenco - novosti

 

Eden od najnovejših dosežkov so naprave za prisilno izločanje ALPHA PRO CUMELOT, ki s formalnimi gibi gnetenja stimulirajo prostato in hitro ali počasi privedejo do eksplozivnih orgazmov prostate. Druga novost je naprava za molžo za moške. Ta stroj za seks sesa, sesa in sesa, dokler vas ne bo mogoče ustaviti. Na tisoče zadovoljnih strank naš stroj imenuje tudi"molzni stroj za penis" - ker z zahtevnim oralnim seksom pripelje do orgazma VSAKEGA - zaželenega ali nezaželenega - in iz vas izsesa še zadnjo kapljico. Ta stroj za molžo je profesionalni stroj za masturbacijo, razvit posebej za moške. Absolutni vrhunec in najboljši stroj za seks za moške.

Dojenje prostate, imenovano tudi masaža prostate ali stimulacija prostate, se nanaša na stimulacijo prostate, majhne žleze pri moških, ki je del reproduktivnega sistema. Prostata je občutljiv organ, ki se nahaja pod mehurjem in proizvaja spermo.

Dojenje prostate moški pogosto prakticirajo kot obliko spolne stimulacije, za katero so ugotovili, da je še posebej intenzivna in zadovoljujoča. Pomaga lahko tudi pri lajšanju simptomov prostate, kot so povečana prostata, prostatitis in težave z erekcijo.

Dojenje prostate lahko izvajamo ročno ali s pomočjo pripomočkov. Pomembno je, da se dojenje prostate izvaja v čistem in varnem okolju ter da se uporablja ustrezna tehnika, da se preprečijo poškodbe in okužbe. Prav tako je priporočljivo, da se pred začetkom dojenja prostate posvetujete z zdravnikom, če imate kakršne koli zdravstvene težave.

MEO - Radi vas molzemo!