Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Anal Depth Play

Glasilo

Anal Depth Play 

Anal Depth Play je posebna, izjemno vznemirljiva spolna praksa, ki jo lahko izvajate sami ali s partnerjem. Na voljo so različne tehnike in zelo dolgi dildi za začetnike in profesionalce, da bi kar najbolj povečali analno globinsko vadbo in dosegli zadovoljive rezultate:

12
na stran
Prikaži 25 - 36 od 61 predmetov
Prikaži 25 - 36 od 61 predmetov

Kaj je analno globinsko usposabljanje?

 

Analni trening globine je vrsta analnega treninga, ki se osredotoča na vstavljanje zelo dolgega dilda globoko v analni kanal. Z napredovanjem analnega treninga mora biti udeleženec usposabljanja sposoben vstaviti zelo dolge dilde, ščipalke in druge predmete vedno globlje v analni kanal. V nasprotju z drugimi oblikami analnega treninga ni pomembno, kako veliki ali debeli so vstavljeni predmeti pri analnem treningu globine, temveč le, kako globoko prodrejo v telo.

 

Analni trening globine lahko spodbuja ali odredi Top, ki želi telo svoje podrejene osebe potisniti do skrajnih meja. Nekdo pa lahko začne analno globinsko urjenje tudi zato, ker uživa v uporabi analnih spolnih igračk ali v tem, da se mu dajejo pesti, in želi analno igro dvigniti na višjo raven.

 

Obstajata dva glavna izziva, ki ju mora premagati oseba, ki začne z analnim treningom. Najprej se mora naučiti sprostiti tako imenovano puborektalno zanko, močno mišico, ki tvori prvo krivino danke. Ta mišica se ponavadi zategne in zapre danko, ko začuti pritisk, kar se zgodi med analnim seksom ali stimulacijo. Učenje sproščanja mišice tudi ob stimulaciji je ključ do uspešnega globokega analnega treninga. Drugič, osebe, ki se udeležujejo analnega treninga, se morajo naučiti povezati globok pritisk, ki ga občutijo med analno penetracijo, z užitkom. Osredotočanje na sproščanje telesa in vzpostavljanje stika z njegovimi občutki lahko pomaga pri analnem treningu. Veliko ljudi meni, da jim globoko dihanje pomaga pri sproščanju med analno penetracijo. Pri sproščanju pomagajo tudi nekateri položaji, kot sta na vseh štirih ali klečanje.

 

Medtem ko lahko za globoko analno urjenje uporabljate običajne dildote, vibratorje in zelo dolge analne dildote, je na voljo tudi nekaj posebej zasnovanih pripomočkov in lubrikantov iz spletne trgovine za zelo dolge dildote MEO ®.

 

Občutek pritiska in malce nelagodja med globokim analnim treningom je normalen, vendar občutek prave bolečine ni. Vedno morate poslušati svoje telo in nikoli ne smete iti predaleč prek svojih meja. Z analnim globokim treningom se ne sme hiteti, vedno je najbolje nadaljevati počasi. MEO ® priporoča, da začnete s prsti, preden preidete na vstavljanje dolgega analnega globinskega dilda.

 

Kaj je posebnega pri zelo dolgem Anal Depth Play Dildu?

Dolg dildo dvigne analno igro na novo raven, saj globok analni seks zagotavlja zelo posebne občutke! Ne glede na to, ali iščete klasični 1 metrski dildo ali želite kupiti druge izjemno dolge dilde, ste v trgovini z dildi MEO ® prišli na pravo mesto. MEO ® je eden od specialistov na področju analnega treninga globine: izjemna dolžina, veliki premeri, nenavadne teksture in prepričljiv material, ki je dovolj čvrst in hkrati prožen, da ga lahko občutite na točno določenih mestih, globoko v sebi! Ta zelo dolg dildo vas bo popolnoma napolnil in vam zagotovil intenzivno zadovoljstvo. Ne bo vas prepričala le dolžina tega dilda, ampak tudi njegova zelo posebna oblika, ki vam bo zagotovila nepozabne trenutke.

 

Kako uporabljam zelo dolg Anal Depth Play Dildo?

Zaradi svoje dolžine in obsega je lahko vstavljanje zelo dolgega analnega dilda za trening globine sprva težavno. Vzemite si čas, nadaljujte počasi in izberite položaj, ki vam omogoča, da raztegnete svoje telo. Najljubši pripomoček je naša blazina ASS UP za analno globinsko vadbo. Ulezite se na hrbet, našo blazino ASS UP podložite pod zadnjico, noge pa dvignite in razmaknite. Blazina ASS UP bo vaše telo stabilno in udobno podpirala tudi v napornih položajih. Trdna blazina ASS UP tudi preprečuje, da bi se pogreznili v posteljo, in olajša številne druge položaje med analnim treningom globine.

 

Kateri lubrikant naj uporabim za Anal Depth Play in analni trening globine?

Uporabite veliko lubrikanta! Med analnim treningom globine se nikoli ne naveličamo ponavljati te točke. Anus ni le bolj občutljiv kot vagina, ampak postaja tudi bolj občutljiv, bolj ko greste navzgor. Zato morate vsekakor uporabiti veliko in veliko lubrikanta, da se ne poškodujete. Če nameravate uporabiti zelo dolg dildo, vam priporočamo naš lubrikant FUCKSLUT Anal Depth Play temelji na silikonski osnovi in je na otip podoben nobenemu drugemu lubrikantu. FUCKSLUT poskrbi, da je uporaba dolgega dilda za globoko analno vadbo neboleč, a intenziven užitek. Vsekakor priporočamo tudi naš sprej EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike kot za izkušene Anal Depth Play Profesionalno popolno izbiro. EXTREMEO je poseben izdelek za analni seks, globoko analno urjenje in analno raztezanje. Zaradi posebne kombinacije aktivnih sestavin ta sprej poskrbi za lažje vstavljanje tudi zelo dolgih dildov. Poseben učinek izdelka EXTREMEO spodbuja enostavno penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči popolno penetracijo Anal Depth Play.

Material in nega Anal Depth Play Dildo:

 

Ta dolgi dildo za Anal Depth Play je izdelan iz visokokakovostnega vinila. Material je čudovito prožen in spolzek. Material, ki ga uporabljamo, je tudi zelo trpežen, tako da bo vaš zelo dolg dildo zdržal dolgo časa. Dolgega dilda lahko očistite Anal Depth Play Dildo z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo našega pršila VERYCLEAN. Seveda je čiščenje še posebej pomembno tudi po uporabi. Pred uporabo zelo dolgega dilda boste morda želeli tudi sami uporabiti analni tuš, da očistite črevesje. V kategoriji naše trgovine "Analni tušji" (kliknite tukaj ) boste našli pravi analni tuš za trening globine anusa.