Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Velika butt plug Saurus Giant

Voluminous butt plug od MEO ® je velik analni čep za moške! S širino od 6 do 10 cm in dolžino 20 cm je idealen, velik butt plug za ogrevanje pred fistingom in seksom z analnim čepom. Velikanski analni čep ima super pohotno obliko in gladko površino, ki jo je še posebej enostavno vstaviti.

Več informacij

2546/00

na voljo

    Več informacij

    Voluminous butt plug iz MEO ® je velik analni čep za moške! S širino od 6 do 10 cm in dolžino 20 cm je idealen, velik butt plug za ogrevanje pred fistingom in seksom z analnim čepom. Velikanski analni čep ima izjemno nagajivo obliko in gladko površino, ki jo je še posebej enostavno vstaviti. Zahvaljujoč širokemu podnožju je butt plug kot nalašč za jahanje.

     

    Kako uporabljam analni čep?

     

    butt plug preprosto uporabite intuitivno! Vstavite ga analno in uživajte, medtem ko voluminozna oblika čepka že po prvih nekaj centimetrih zmasira vse vaše vroče točke. Butt plug se dobro drži na gladkih površinah, kot so ploščice, in vam omogoča prostoročno vožnjo.

     

    Kaj je tako posebnega pri tem čepu?

     

    Popolnoma kul oblika in ravno prava velikost za velikanski analni čep. Poleg tega prepričljiv material, ki je dovolj stabilen in hkrati prožen, tako da lahko butt plug čutite na točno pravih mestih, globoko v sebi! Naš butt plug vas bo popolnoma napolnil in vam zagotovil intenzivno zadovoljstvo.

     

    Katero lubrikantno sredstvo naj uporabim za ta butt plug?

     

    Za ta butt plug priporočamo naša hibridna lubrikanta MANCUNT ali FORMULA X. MANCUNT združuje prednosti dveh svetov: Drsi kot silikon in se izpira tako enostavno kot voda. Zaradi MANCUNT-a je uporaba zadnjega čepka čudovit užitek. Razporedite dovolj lubrikanta na spletni strani butt plug in ga nekaj vstavite v anus z našim "Lube Shooter" (kliknite tukaj ). Svetujemo vam tudi, da uporabite naš sprej Extremeo. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike v analnem seksu kot za izkušene ljubitelje velikih analnih čepov. Poseben učinek pršila Extremeo spodbuja lažjo penetracijo in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči neomejeno zabavo z velikim analnim čepom.

     

    Pomembni nasveti za uporabo in čiščenje analnega čepka:

     

    butt plug je izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki ne vsebuje ftalatov. Material velikanskega analnega čepka je čudovito prožen in spolzek. Poleg tega je material, ki ga uporabljamo, zelo stabilen, zato bo vaš butt plug zdržal dolgo časa. Vendar pa morate pred uporabo spletnega mesta butt plug le-tega temeljito očistiti. Običajno zadostujeta topla voda in blago milo. Temeljito ga lahko očistite tudi z našim razpršilom VERYCLEAN. Seveda je čiščenje po uporabi še posebej pomembno. Pred uporabo butt plug boste morda želeli tudi sami uporabiti analni tuš, da očistite črevo. V kategoriji naše trgovine "Analni tušji" (kliknite tukaj ) boste našli veliko izbiro.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Velik butt plug, analni čep za moške (Gigantski analni čep)
    • Izdelano v Evropi! To analno spolno igračo je za vas v Evropi izdelalo podjetje MEO™!
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože
    • Lubrikant: Priporočamo naše lubrikante FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT ali FORMULA X HYBRID.
    • Čiščenje: Topla voda in naše čistilo za igrače VERYCLEAN
    • Med analnim seksom se ne bojte velikih spolnih igračk: naš sprej EXTREMEO sprosti mišice sfinktra in olajša vstavljanje

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Ocenjevanje 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Napišite svoj pregled

        Velika butt plug Saurus Giant

        Velika butt plug Saurus Giant

        Voluminous butt plug od MEO ® je velik analni čep za moške! S širino od 6 do 10 cm in dolžino 20 cm je idealen, velik butt plug za ogrevanje pred fistingom in seksom z analnim čepom. Velikanski analni čep ima super pohotno obliko in gladko površino, ki jo je še posebej enostavno vstaviti.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: