Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Anal Depth Play

Glasilo

Depth Play - zelo dolg dildo 86 cm x 5,5 cm

S tem dildom Depth Play lahko profesionalci dosežejo najgloblje analne globine. Z mnogimi analnimi čepi in dildi se lahko moški raztegnejo, vendar ta zelo dolg dildo potegne v globine ... in to zelo globoko.

Več informacij

2551/00

na voljo

    Več informacij

    S tem dildom Depth Play lahko profesionalci prodrejo v najgloblje analne globine. S številnimi analnimi čepi in dildi se lahko moški raztegnejo, vendar ta zelo dolg dildo potegne v globine ... iZJEMNO.

     

    Dildo Depth Play udobno sedi v roki, zaradi gladkega materiala je vstavljanje zelo enostavno, moški ali ženske pa se lahko sami odločijo, kako globoko lahko prodre zelo dolg dildo. Ta zelo dolg dildo smo opremili tudi z neprekinjeno odprtino. To pomeni, da ga lahko uporabljate ne le za trening globine anusa, temveč tudi za Watersports igre z izkrivljanjem.

     

    Anal Depth Play anal Depth Training je kratica za tako imenovano "analno globinsko usposabljanje". Z našim Anal Depth Play Dildo lahko prodrete v najgloblje analne globine. Anus lahko raztegnete s številnimi čepi in dildi, vendar vas ta zelo dolg dildo usposablja za globine ... in to zelo globoko.

     

    Resnično mora biti v vaši zbirki seks igrač! Dildo Depth Play se odlično prilega roki, zaradi gladkega materiala je vstavljanje zelo enostavno, moški ali ženske pa se lahko sami odločijo, kako globoko lahko prodre dildo Depth Play.

     

    Kaj pomeni analni trening globine?

     

    Analno globinsko usposabljanje je vrsta analnega usposabljanja, ki se osredotoča na vstavljanje zelo dolgega dilda globoko v analni kanal. Z napredovanjem analnega globinskega treninga bi morali biti udeleženci usposabljanja sposobni vstaviti zelo dolge dilde, ščipalke in druge predmete globoko v analni kanal. V nasprotju z drugimi oblikami analnega treninga, kot je analno raztezanje, pri analnem treningu globine ni pomembno, kako veliki ali debeli so vstavljeni predmeti, pomembno je le, kako globoko prodrejo.

     

    Analni trening globine lahko spodbuja ali odredi Top. Nekdo pa lahko začne analno globinsko vadbo tudi zato, ker uživa v uporabi analnih spolnih igračk ali v tem, da ga pestujejo, in želi svoje analno igranje dvigniti na višjo raven.

     

    Obstajata dva glavna izziva, ki ju mora premagati oseba, ki začne z analnim treningom globine. Najprej se mora naučiti sprostiti tako imenovano puborektalno zanko, močno mišico, ki tvori prvo krivino danke. Ta mišica se ponavadi zategne in zapre danko, ko začuti pritisk, kar se zgodi med analnim seksom ali stimulacijo. Učenje sproščanja mišice tudi ob stimulaciji je ključ do uspešnega globokega analnega treninga. Drugič, osebe, ki se udeležujejo analnega treninga, se morajo naučiti povezati globok pritisk, ki ga občutijo med analno penetracijo, z užitkom. Osredotočanje na sproščanje telesa in vzpostavljanje stika z njegovimi občutki lahko pomaga pri analnem treningu. Veliko ljudi meni, da jim globoko dihanje pomaga pri sproščanju med analno penetracijo. Pri sproščanju pomagajo tudi nekateri položaji, kot sta na vseh štirih ali klečanje.

     

    Medtem ko lahko za analno globinsko urjenje uporabljate običajne dilde, vibratorje in zelo dolge analne dilde, so na voljo tudi nekateri posebej razviti pripomočki in lubrikanti MEO.

     

    Občutek pritiska in malce nelagodja med analnim globokim treningom je normalen, vendar prave bolečine ni. Vedno morate poslušati svoje telo in nikoli ne smete iti predaleč prek svojih meja. Z analnim globokim treningom ne smete hiteti, vedno je najbolje, da postopate počasi. MEO ® priporoča, da začnete s prsti, preden preidete na vstavljanje dolgega analnega globinskega dilda.

     

    Kaj je posebnega pri zelo dolgem dildu za globinsko igro?

    Dolg dildo dvigne analno igro na novo raven, saj globok analni seks zagotavlja zelo posebne občutke! Ne glede na to, ali iščete klasični 1 metrski dildo ali želite kupiti druge izjemno dolge dilde, ste v trgovini z dildi MEO ® prišli na pravo mesto. MEO ® je eden od specialistov na področju treninga globinskega anusa: izjemna dolžina, veliki premeri, nenavadne teksture in prepričljiv material, ki je dovolj čvrst in hkrati prožen, da ga lahko občutite na točno določenih mestih! Ne bo vas prepričala le dolžina tega dilda, ampak tudi njegova zelo posebna zasnova, ki vam bo omogočila nepozabne trenutke.

     

    Kako uporabljam dildo Depth Play?

    Zaradi njegove dolžine in obsega je lahko vstavljanje zelo dolgega analnega dilda za globinsko vadbo sprva težavno. Vzemite si čas, nadaljujte počasi in izberite položaj, ki vam omogoča, da raztegnete svoje telo. Najljubši pripomoček je naša blazina ASS UP za analno globinsko vadbo. Ulezite se na hrbet, našo blazino ASS UP podložite pod zadnjico, noge pa dvignite in razmaknite. Blazina ASS UP bo vaše telo stabilno in udobno podpirala tudi v napornih položajih. Trdna blazina ASS UP tudi preprečuje, da bi se pogreznili v posteljo, in olajša številne druge položaje med analnim treningom globine.

     

    Kateri lubrikant naj uporabim za globinsko igro in analno globinsko urjenje?

    Uporabite veliko lubrikanta! Tega se nikoli ne naveličamo ponavljati. Anus ni le bolj občutljiv kot vagina, ampak postaja tudi bolj občutljiv, bolj ko greste navzgor. Zato morate vsekakor uporabiti veliko in veliko lubrikanta, da se ne poškodujete. Če nameravate uporabiti zelo dolg dildo, vam priporočamo naš lubrikant FUCKSLUT Anal Depth Play temelji na silikonski osnovi in je na otip podoben nobenemu drugemu lubrikantu. FUCKSLUT poskrbi, da je uporaba dolgega dilda za globoko analno vadbo intenziven užitek. V vsakem primeru priporočamo tudi naš sprej EXTREMEO. Ta sprej je odlična izbira tako za začetnike kot za izkušene Anal Depth Play Popolna izbira. EXTREMEO je poseben izdelek za analni seks, analni trening v globino in analno raztezanje. Zaradi posebne kombinacije aktivnih sestavin ta sprej poskrbi za lažje vstavljanje tudi zelo dolgih dildov. Poseben učinek izdelka EXTREMEO spodbuja lažje prodiranje in tako vodi do sproščenega in strastnega užitka. Sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči popolno penetracijo Anal Depth Play.

    Material in nega dilda Depth Play:

     

    Ta dolgi dildo za Anal Depth Play je izdelan iz visokokakovostnega vinila. Material je čudovito prožen in spolzek. Material, ki ga uporabljamo, je tudi zelo trpežen, tako da bo vaš zelo dolg dildo zdržal dolgo časa. Dolgi dildo lahko očistite Anal Depth Play Dildo z blagim milom in vodo. Za temeljito higieno priporočamo tudi redno uporabo našega pršila VERYCLEAN. Seveda je čiščenje še posebej pomembno tudi po uporabi. Pred uporabo zelo dolgega dilda boste morda želeli tudi sami uporabiti analni tuš, da očistite črevesje. V kategoriji naše trgovine "Analni tušji" (kliknite tukaj ) boste našli pravi analni tuš za trening globine anusa.

     

     

    Dodatne informacije:

     

    • Lubrikant: Priporočamo naše lubrikante FUCKSLUT, EZ2FUCK ali MANCUNT.
    • Čiščenje: Za čiščenje igrač: topla voda in naše čistilo za igrače VERYCLEAN
    • Naš sprej EXTREMEO sprosti vaš sfinkter in olajša vstavljanje.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Really happy with the quality

    Really happy with the quality. Really happy with the quality. This enema system is the best. I couldn't be more satisfied with it.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Sehr lang und sehr geil

    Sehr geiler Dildo und er hat meine Erwartungen voll erfüllt. Der Depth Play Dildo ist sehr gut verarbeitet und lässt sich auch sehr gut einführen. Durch seine glatte Oberfläche gleitet er förmlich in mich hinein. Da er jedoch sehr, sehr lang ist braucht es wohl Übung bis man ihn ganz eingeführt bekommt. Ich freue mich schon darauf.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Depth Play - zelo dolg dildo 86 cm x 5,5 cm

    Depth Play - zelo dolg dildo 86 cm x 5,5 cm

    S tem dildom Depth Play lahko profesionalci dosežejo najgloblje analne globine. Z mnogimi analnimi čepi in dildi se lahko moški raztegnejo, vendar ta zelo dolg dildo potegne v globine ... in to zelo globoko.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: