Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Anal Depth Play

Glasilo

Butt plug Extremeo - Destroyer - Dolg analni čep

DESTROYER: The butt plug, ki prestopi vse meje ter moške in ženske pripelje do njihovih anatomskih meja! Ste se kdaj vprašali, zakaj je ekstremno dolg analni čep, kot je "Destroyer", tako privlačen? Povedali vam bomo, zakaj..

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    DESTROYER: The butt plug, ki prestopi vse meje in moške in ženske pripelje do njihovih anatomskih meja! Ste se kdaj vprašali, zakaj je ekstremno dolg analni čep, kot je "Destroyer", tako privlačen? Povedali vam bomo, zakaj..

     

    Zakaj naše stranke obožujejo analni čep iz serije Extremeo? Odgovor je preprost. Gre za občutek močne stimulacije, intenzivnost in stalno zavedanje, da imate v telesu dolg analni čep, ki vašo anatomijo popolnoma obrne na glavo, in morda celo občutek, da počnete nekaj prepovedanega... Doživite točno to vznemirjenje: Butt plug "Destroyer" obljublja pustolovščino, kakršne še niste doživeli! Pozabite na vse, kar ste vedeli o čepih za zadnjico: Prihaja DESTROYER!

     

    S 24/7 analnim čepom "Destroyer" boste prišli do svojih meja in še dlje!

     

    "Destroyer" ponuja novo, bolj intenzivno izkušnjo z vsakim centimetrom, ko analni čep prodre globlje v anus, zahvaljujoč svoji valoviti, sferični zasnovi z vedno večjimi premeri. Po kratkem času postane jasno, zakaj butt plug iz serije Extremeo nosi ime "Destroyer". Vsak od šestih premerov, ki se povečujejo, obljublja novo dimenzijo analne stimulacije. Z dolžino od 22 cm do 46 cm je na voljo nekaj za vsakogar. Večji analni čepi z dolžino 34 cm in 46 cm so za prave poznavalce, kvazi za analno višjo ligo. Manjša analna čepka z dolžino 22 cm in 28 cm sta namenjena tistim, ki že imajo nekaj izkušenj z dolgimi analnimi igračkami. Poseben poudarek je anatomsko oblikovano stopalo za analni čep "Destroyer". Ko je vstavljen, butt plug ostane varno na mestu tudi med uporabo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izdelan iz Liquid Silicone, je analni čep tako prožen, da ga je mogoče vstaviti v vseh položajih in prodreti v najgloblje globine.

     

    Kako uporabljam dolg butt plug "Destroyer"?

     

    Zaradi svoje dolžine in obsega je lahko vstavljanje dolgega butt plug sprva težavno. Vzemite si čas, delajte počasi in izberite položaj, v katerem se lahko dobro raztegnete. Priljubljen pripomoček je naša blazina ASS UP. Ležite z blazino ASS UP pod zadnjico, z dvignjenimi nogami in razširjenimi nogami na hrbtu. Blazina ASS UP bo vaše telo stabilno in udobno podpirala tudi v težkih položajih. Trdna blazina ASS UP olajša tudi številne druge položaje med seksom ali solo seksom.

     

    Ste pripravljeni na pustolovščino? Na spletni strani Destroyer vas čakajo 4 velikosti:

     

    • Velikost S: dolžina 22 cm, premer od 2,2 do 3,5 cm - za začetnike
    • Velikost M: dolžina 28 cm, premer od 3,0 do 4,5 cm - za napredne uporabnike
    • Velikost L: dolžina 34 cm, premer od 3,6 do 5,5 cm - za profesionalce
    • Velikost XL: dolžina 46 cm, premer od 4,5 do 6,5 cm - za analno prvo ligo

     

    Čiščenje in uporaba čepov Extremeo Butt Plugs:

     

    • Vstavljanje čepka v anus je lahko lepa in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako to storiti pravilno. Priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo, ki olajša vstavljanje čepka v anus. Kratek razpršek sprosti mišice zapiralke. Zaradi tega je vstavljanje čepka v zadnjično odprtino še posebej nežen užitek.

     

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in naš Lube Shooter: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naša Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator za lubrikant optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča, da se lubrikant globlje in enakomerneje porazdeli po analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka bolj udobno in varno. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in tveganje za poškodbe. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Po vsaki uporabi morate svoj analni čep Extremeo temeljito očistiti. S toplo vodo in blagim milom zlahka odstranite večino nečistoč. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Več podrobnosti:

     

    • butt plug Extremeo - Destroyer - Dolgi analni čep
    • Extremeo Butt Plugs so analni čepi, ki so jih razvili strokovnjaki.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov.
    • Analni čep uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo in naš Lube Shooter.
    • Za ta analni čep priporočamo naš izdelek Extremeo: Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in vam pomaga doseči nebrzdano spolno ekstazo.
    • Z novimi analnima čepoma Extremeo vam zdaj ponujamo vsestransko brezskrben paket za vaše analne pustolovščine. MEO ni samo pionir, ko gre za svetovno znane izdelke, kot je Extremeo Anal Relax Spray, ampak tudi vedno išče najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov je uvedba inovativnih ritnih čepov serije Extremeo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij naših zvestih strank smo razvili analni čepke, ki postavljajo nove standarde na področju oblikovanja, udobja in delovanja.
    • Naše čepke lahko naročite po vsem svetu. V nemško govorečih državah lahko najdete seks shope MEO, kot so trgovina MEO v Nemčiji, MEO v Švici ali trgovina MEO Bondage v Avstriji. Nismo dejavni le po vsej Evropi, kot so Francija, Italija, Nizozemska, Irska, Islandija, Romunija, Norveška, Švedska itd. ampak po vsem svetu, kot so trgovina MEO Sex Shop v Španiji, trgovina z dildi na Danskem in tudi na Finskem - in če govorite češko, lahko naš celoten asortiman seks igrač najdete na spletu na Češkem. Če je vaš jezik estonščina, lahko naš izborbutt plug naročite na spletu v Estoniji. Na voljo smo tudi v Sloveniji, s seks šopom v Bolgariji in široko ponudbo BDSM in erotičnih izdelkov na Slovaškem. Druge trgovine MEO so na voljo v ZDA, Belgiji, Grčiji, na Madžarskem, Japonskem, v Veliki Britaniji, Srbiji, Luksemburgu, na Malti, Portugalskem, Islandiji, Poljskem, v Kanadi, Južni Afriki in na Kosovu.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Maravilloso

    La textura muy suave y su gran flexibilidad, hacen que sea perfecto para el sexo anal. Empieza muy fino para ir dilatando y al final acabas por introducirlo entero. Me encanta.

      Ocenjevanje 

      The Destroyer does the job ;-)

      The material is soft and smooth. I am new to this sort of thing, but it was not a problem. I need to try it more, though it was surprisingly easy to get about 17 inches inside me.

        Ocenjevanje 

        Destroyer

        Wonderful product excellent in length size perfect stimulation and the material is just excellent.

          Ocenjevanje 

          How many can you fit

          Took a while to receive it but it performs as advertised. No complaints from her. Tough to complain when your gagged.

            Ocenjevanje 

            Achtung Suchtgefahr

            Hatte schon länger den Wunsch "deep anal" auszuprobierenw und so sollte dieser Dildo oder Plug es für das 1. Mal werden. Mein Freund war auch begeistert und übernahm das Einführen. Was soll ich sagen, es hat mich erwischt. LOVING IT. Es war mega schön und eine der tollsten Erfahrungen in meinen Leben. Es tat nicht weh und ging ohne Probleme voll rein. Auch der Plug am Ende ist ein sehr schönes Feeling.

            Ein 100 cm ist auch schon bei MEO bestellt. Wir sind beide gespannt, ob das bei mir auch geht und ich ob es mit der Länge noch schöner ist

              Napišite svoj pregled

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Dolg analni čep

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Dolg analni čep

              DESTROYER: The butt plug, ki prestopi vse meje ter moške in ženske pripelje do njihovih anatomskih meja! Ste se kdaj vprašali, zakaj je ekstremno dolg analni čep, kot je "Destroyer", tako privlačen? Povedali vam bomo, zakaj..

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              30 drugi izdelki iz iste kategorije: