Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni tuši

Glasilo

Luksuzni analni tuš za analno čiščenje in analno namakanje - Pink Candy

Naš luksuzni analni tuš za intimno higieno obljublja še posebej temeljito čiščenje pred analnim seksom. Naša analna prha je praktična in hitro namestljiva tuš glava za katero koli običajno cev za prhanje.

Več informacij

2163/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Odlična priprava na analni seks! Pri čiščenju analnega seksa z našim analnim tušem se vam ni treba več spraševati "Kako deluje analni tuš", saj je uporaba enostavna, varna in čista.

     

    Naš luksuzni analni tuš za intimno higieno obljublja še posebej temeljito čiščenje pred analnim seksom. Naš analni tuš je praktična in hitro namestljiva prha za vsako običajno cev za tuširanje.

     

    Poskrbi, da boste resnično čisti! Naš analni tuš je namenjen nežnemu analnemu čiščenju, ne le za ljubitelje analnega seksa, temveč tudi za ljudi, ki se zavedajo zdravja in higiene.

     

    Kako uporabljam analni tuš? Z našim analnim tušem lahko tudi začetniki nežno očistite svoje črevesje. Tako kot pri vibratorju lahko naš analni tuš previdno vstavite z nekaj lubrikanta na vodni osnovi in uživate v čutni masaži s temeljitim čiščenjem globoko v sebi.

     

    Namestitev v kratkem času: Naš analni tuš se prilega vsem cevem za prhanje s standardnim 1/2-palčnim navojem - preprosto odvijajte obstoječo glavo za prhanje in privijte glavo za prhanje.

     

    Poudarki:

     

     

    Prikupna tuš glava vam poleg popolne priprave na nebrzdani analni ali vaginalni spolni odnos nudi tudi največji užitek. Intimna higiena še nikoli ni bila tako preprosta in čutna!

     

    Naša praktična analna prha iz higienične celokovine (aluminij s površinsko zaščito) zagotavlja posebno temeljito intimno higieno. V trenutku ga lahko privijete na katero koli cev za prhanje, uporablja pa se lahko analno ali vaginalno.

     

    Gred je brezšivna, zato jo lahko po potrebi enostavno vstavite z malo lubrikanta.

     

    Analna nega z analnim tušem:

     

     

    Analna nega s pomočjo analnega tuša je koristna za zdravje in higieno vseh. Analne prhe se večinoma uporabljajo za pripravo na analni spolni odnos. Ker za razliko od klistirja debelega črevesa očistijo le majhen del danke, je uporaba analnega tuša enostavna in prijetna.

     

    Analni seks je lahko vznemirljiva in prijetna izkušnja tako za žensko kot za moškega. Analni tuš je del "osnovne erotične opreme". Z njim se rektum očisti nečistoč ter tako zagotovi čistočo in higieno. Na ta način je mogoče odpraviti strahove in skrbi ter sproščenemu analnemu seksu nič ne stoji na poti. Ker črevesje nima naravnega lubrikantnega filma, je treba analni tuš uporabljati le z lubrikantom na vodni osnovi, kot je Aquameo. S tem zaščitite občutljivo področje pred poškodbami in poskrbite, da bo analno čiščenje varno. Analni tuš je torej nepogrešljiv izdelek za nego, ki zagotavlja čistočo in higieno med analnim spolnim odnosom ter nudi popolno pripravo na analni seks.

     

    Več podrobnosti:

     

     

    • Razkošni analni tuš za analno čiščenje in izpiranje - Pink Candy
    • Analni tuš za moške in intimni tuš za ženske
    • Analni tuš ali analni tuš ne ščiti le pred zadrego, temveč tudi pred bakterijami in virusi.
    • Dimenzije: Skupna dolžina 20,5 cm, največji premer 2,5 cm, dolžina za vstavljanje 15 cm
    • Za vstavljanje našega analnega tuša priporočamo lubrikant Aquameo.
    • Material: ultrahigienski aluminij, površinsko prevlečen
    • Enostavno vstavljanje zaradi gladke površine
    • Za temeljito čiščenje analnega tuša priporočamo naš sprej VERYCLEAN pred in po vsaki uporabi.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ottimo

    Ottimo prodotto come da descrizione per clistere anale e vaginale per uomini e donne semplice da montare facilissimo da usare.
    Per gli uomini posso dire molto utile perché con la semplice pressione di acqua tiepida ripulisce tutto, ottimo da fare prima di avere un rapporto anale, io lo uso e lo ritengo ottimo.
    Per le donne posso dire un prodotto meraviglioso sia per clistere anale ma soprattutto vaginale dove lava internamente con la semplice pressione di acqua tiepida e se si vuole anche stimolante.

      Ocenjevanje 

      Großartige Analdusche

      Absolut großartig diese Analdusche. Einfach aufgeschraubt an den Duschschlauch, hinein schieben und sauber ist man oder frau. Und nein, der Aufsatz ist auch für Anal-Anfänger nicht zu groß. Vielleicht etwas Gleitgel benutzen, dann geht es locker in die analen Tiefen.

        Ocenjevanje 

        Tutto ok

        Esperienza molto picevole tutto ok

          Napišite svoj pregled

          Luksuzni analni tuš za analno čiščenje in analno namakanje - Pink Candy

          Luksuzni analni tuš za analno čiščenje in analno namakanje - Pink Candy

          Naš luksuzni analni tuš za intimno higieno obljublja še posebej temeljito čiščenje pred analnim seksom. Naša analna prha je praktična in hitro namestljiva tuš glava za katero koli običajno cev za prhanje.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: