Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Alpha Male Analni čep

Jokali boste od ekstaze, ko se bo energija tega senzualnega analnega čepka sprostila in s stimulacijo preplavila vaš analni kanal. Njegova posebna oblika posebej stimulira prostato, medtem ko skrita kroglica v notranjosti pošilja globoke, vibrirajoče dražljaje globoko v vaš analni kanal.

Več informacij

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Jokali boste od ekstaze, ko se bo energija tega senzualnega analnega čepka sprostila in s stimulacijo preplavila vaš analni kanal. Njegova posebna oblika posebej stimulira prostato, medtem ko skrita krogla v notranjosti pošilja globoke, vibrirajoče dražljaje globoko v vaš analni kanal.

     

    Nikoli ne boste uganili, kaj lahko naredi ta analni čep - ojačevalec orgazma, ki vam bo odpihnil glavo!

     

    Ljubezenske kroglice med ženskami že dolgo veljajo za insajderski nasvet: povečajo sposobnost doseganja orgazma, orgazem pa je tudi doživet veliko bolj intenzivno. Toda naš izdelek za moške ta učinek daleč presega! Ta spolna igrača je analni čep, ki s svojo posebno obliko stimulira prostato, poleg tega pa prek skrite kroglice v notranjosti prenaša ekstatične vibracije globoko v analni kanal. Analni čep preplavi prostato s toliko dražljaji, da njegova uporaba že po kratkem času privede do najbolj silovitih trzljajev in orgazmov - in to celo brez uporabe rok, ne da bi se ga sploh dotaknili.

     

    Ste pripravljeni na najintenzivnejši orgazem v svojem življenju? Odkrijte analni čep Alpha Male!

     

    Ta analni čep se zaradi svoje posebne nogice sam vsrka med vaše zadnjice. Zato ga lahko diskretno uporabljate ves dan in uživate v analnih užitkih na vsakem koraku. Ergonomsko oblikovano stopalo analnega čepka zagotavlja varnost in udoben občutek, tudi ko ste zunaj ali spite.

     

    Ta analni čep lahko kombinirate tudi z našimi analnimi pasovi. S tem lahko analni čep udobno in diskretno nosite pod kavbojkami, pisarniško obleko ali športnimi hlačami, ne da bi kdorkoli uganil vašo seksi skrivnost.

     

    Nasveti za čiščenje analnega čepka:

     

    Preden uporabite analni čep, ga temeljito očistite z našim pršilom VERYCLEAN. Seveda je zelo pomembno tudi čiščenje po uporabi. Pred uporabo čepka boste morda želeli uporabiti tudi analni tuš za izpiranje črevesja.

     

    Katero mazivo naj uporabim za analni čep?

     

    Za vstavljanje analnega čepka priporočamo lubrikant na vodni osnovi, kot sta Aquameo ali Alpha Male Aqua. Ne uporabljajte lubrikantov na osnovi silikona, saj bi ti poškodovali visokokakovostni material analnega čepka! Naš sprej EXTREMEO sprosti mišice sfinktra in olajša vstavljanje analnega čepka.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Analni čep z notranjo stimulacijsko kroglico
    • Analni čep za začetnike in profesionalce.
    • Material: silikon, ABS
    • Dimenzije: Premer: 3,4 cm, dolžina 7 cm, premer 3,4 cm. Velik analni čep, dolžina 8,5 cm, premer 4,2 cm.
    • MEO je spletna trgovina za popoln analni užitek! Naša ponudba analnih čepkov, čepkov za zadnjico in analnih vibratorjev je narejena tako, da bo izpolnila vaše najbolj divje fantazije. Od klasičnih modelov do inovativnih kreacij, imamo vse, kar si vaše srce (in anus) želi. Naj vas naši posebej oblikovani vibratorji za prostato in stimulatorji prostate katapultirajo v nove višave užitka. Te domiselne seks igračke za moške masirajo prostato - moško točko P - za neverjetno intenzivne orgazme. Za pogumne in radovedneže imamo tudi impresiven izbor analnih dild in izdelkov za raztezanje anusa. Ne glede na to, ali ste začetnik v analnih igrah ali izkušeni poznavalec, imamo za vas popolno spolno igračo. Naši strokovnjaki nenehno iščejo najnovejše in najbolj vznemirljive izdelke na trgu. Zato v svojo ponudbo redno dodajamo nove inovativne izdelke. Zato se pogosto vračajte in odkrijte svojo naslednjo najljubšo spolno igračo!

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr gut

    Ich habe ihn in der Größe " Profis " bestellt. Das Produkt ist gut und fühlt sich hochwertig an. Das Gewicht liegt durch die Kugel gut in der Hand und beim Schütteln spürt man die Bewegungen. Das Einführen ist super einfach, auch ohne Vorbereitung mit einer minimalen Menge Gleitmittel. Das Tragegefühl ist so angenehm, dass man das Teil sicher den ganzen Tag lang benutzen kann.

      Ocenjevanje 

      Absolutely awesome

      Bought Medium size and it fits well. Comfortable and stays in. Easy to clean.

      • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Fills you up really nice!

      Fills you up really nice!

        Ocenjevanje 

        Sehr geil

        und Top Qualität

          Ocenjevanje 

          Most Comfortable Plug I've Experienced

          Smooth, soft, and comfortable. And the flexibility of the handle makes it the perfect plug to wear while you're out and about or even at work.

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          24/7

          Very comfortable and can wear for hours.

            Napišite svoj pregled

            Alpha Male Analni čep

            Alpha Male Analni čep

            Jokali boste od ekstaze, ko se bo energija tega senzualnega analnega čepka sprostila in s stimulacijo preplavila vaš analni kanal. Njegova posebna oblika posebej stimulira prostato, medtem ko skrita kroglica v notranjosti pošilja globoke, vibrirajoče dražljaje globoko v vaš analni kanal.

            Napišite svoj pregled

            Kupci so kupili tudi:

            30 drugi izdelki iz iste kategorije: