Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Butt plug Extremeo - analni dildo 24/7

Po kratkem času je tanek in popolnoma oblikovan 24/7 butt plug postal uspešnica med MEO analnimi čepi. In to upravičeno, saj oblika, površina, velikost in odličen material nudijo vse, kar si lahko zaželite pri popolnem analnem čepu za neprekinjeno uporabo!

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Po kratkem času je tanek in popolnoma oblikovan 24/7 butt plug postal uspešnica med MEO analnimi čepi. In to upravičeno, saj oblika, površina, velikost in odličen material nudijo vse, kar si lahko zaželite pri popolnem analnem čepu za trajno uporabo! Zahvaljujoč prožnemu materialu se butt plug prilagodi vaši notranji anatomiji in ga lahko uporabljate v vsakem položaju. 24/7 butt plug iz serije Extremeo je na voljo v treh dolžinah in različnih premerih za začetnike, napredne in profesionalce.

     

    Zakaj bi moral 24/7 butt plug iz serije Extremeo preizkusiti res vsak:

     

    • Ta tanek analni čep je na voljo v treh različicah in je primeren tako za začetnike kot napredne uporabnike. S svojim zmernim premerom je 24/7 butt plug lažji za vstavljanje kot številni drugi modeli. Različni premeri v kombinaciji z odlično površinsko teksturo zagotavljajo neprimerljiva doživetja in globoko, intenzivno masažo v analnem kanalu, ki si jo boste zapomnili za dolgo časa.

     

    • Visokokakovosten material in varna uporaba: Silikon brez ftalatov ni le neverjetno prijeten, ampak ga je tudi enostavno čistiti. Tako vse ostane higienično in prijetno v vsakem trenutku. Čudovit material, ki je dovolj stabilen in hkrati prožen, tako da butt plug občutimo na točno določenih mestih!

     

    • Intenziven užitek: Zaradi gladke glavice je vstavljanje prvih nekaj centimetrov butt plug precej enostavno, nato pa številni utori na gredi butt plug poskrbijo za posebno močno stimulacijo anusa. Globlje ko prodre vitek butt plug, bolj presunljiva je analna stimulacija.

     

    • Za dolgotrajne pustolovščine: Ta analni čep je 24/7 butt plug, ki bo izpolnil vaše sanje o popolni penetraciji - tudi ves dan ali celo noč, ko spite! Zaradi svoje posebne zasnove se noga analnega čepka sama vsrka med vaše zadnjice. Vedeti moraš, da je nogica spletnega mesta butt plug več kot le oblikovni element; igra ključno vlogo pri varnosti in udobju. Stopalka preprečuje, da bi butt plug zdrsnil pregloboko v analni kanal. Poleg tega nogica zagotavlja butt plug stabilnost, ki jo potrebuje, da med uporabo ostane na mestu in ne zdrsne nenamerno iz vas. To je še posebej pomembno za tiste, ki želijo nositi butt plug dlje časa ali celo pod obleko v javnosti. To omogoča stopalo, ki je diskretno nameščeno med zadnjico. Nazadnje olajša varno in nadzorovano odstranitev butt plug po uporabi.

     

    Mere na prvi pogled:

     

    • Velikost S: dolžina 14 cm, premer 26 mm
    • Velikost M: dolžina 17 cm, premer 31 mm
    • Velikost L: dolžina 20 cm, premer 36 mm

     

    S 24/7 butt plug iz serije Extremeo bodo vaše fantazije končno postale resničnost. Upajte si in uživajte v neprimerljivem občutku, da imate v sebi butt plug 24 ur na dan, 7 dni na teden!

     

    Čiščenje in uporaba čepov Extremeo:

     

    • Enostavna uporaba: Vstavljanje čepka je lahko čudovita in prijetna izkušnja, še posebej, če veste, kako to pravilno storiti. Za lažje vstavljanje čepka v anus priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo. Kratek sprej sprosti mišice zapiralke in poskrbi, da je vstavljanje čepka še posebej nežen užitek.

     

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in strelnik: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naša Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator za lubrikant optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča, da se lubrikant globlje in enakomerneje porazdeli po analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka bolj udobno in varno. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in tveganje za poškodbe. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Po vsaki uporabi morate svoj analni čep Extremeo temeljito očistiti. S toplo vodo in blagim milom zlahka odstranite večino nečistoč. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Več podrobnosti:

     

    • butt plug
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov
    • Analni čep uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo in naš Lube Shooter.
    • Za ta butt plug priporočamo naš izdelek Extremeo: Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjša bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči nebrzdano spolno ekstazo.
    • Z novimi čepki Extremeo vam zdaj ponujamo vsestransko brezskrben paket za vaše analne pustolovščine. MEO ni samo pionir, ko gre za svetovno znane izdelke, kot je Extremeo Anal Relax Spray, ampak tudi vedno išče najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov je uvedba inovativnih ritnih čepov serije Extremeo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in povratnih informacij naših zvestih strank smo razvili analni čepke, ki postavljajo nove standarde na področju oblikovanja, udobja in delovanja.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Muy buena calidad

    Es de buena calidad, solo que se me ha quedado pequeño enseguida, tenía que haber pillado otro de mayor tamaño Por lo demás todo estupendo, desde la calidad del plug hasta la atención recibida. Volveré a comprar en este sex shop sin dudarlo.

      Ocenjevanje 

      A fun challenge!

      This Extremeo buttplug feels so good, and it's amazing to feel and see how far you can go the first time you use it, and to see that you can take more and more with each use after that. Would recommend for anyone who likes a little anal stimulation when they masturbate. The orgasms are amazing! Thank you MEO. I will buy more exciting products

        Ocenjevanje 

        Reaches new depths.

        Excellent purchase. Results were amazing. Good feel to the product. Well constructed. Takes your breath away! (In a good way!)

          Ocenjevanje 

          Sehr schöner Dildo

          Ein wahrer Wonnespender ist der MEO-Dildo,schnell ausgepackt und ausprobiert. Flutscht sehr geil rein, da kommt Freude auf. Wird eins meiner Lieblingstoys werden.Klare Kaufempfehlung. Wenn man auf Analsex steht ist man mit diesem Dildo sehr gut bedient!

            Ocenjevanje 

            Super Form

            Super Form, tolles Material, nicht zu weich und nicht zu hart. Der Fuß saugt sich quasi zwischen den Arschbacken fest, so dass der Plug immer bequem sitzt und nicht rein- oder rausrutscht. Ideal für Spaziergänge, Schlafen, Arbeit und mehr. Man spürt ihn ganz deutlich und die Größe ist echt perfekt. Kann ich jedem Interessierten sehr empfehlen.

              Napišite svoj pregled

              Butt plug Extremeo - analni dildo 24/7

              Butt plug Extremeo - analni dildo 24/7

              Po kratkem času je tanek in popolnoma oblikovan 24/7 butt plug postal uspešnica med MEO analnimi čepi. In to upravičeno, saj oblika, površina, velikost in odličen material nudijo vse, kar si lahko zaželite pri popolnem analnem čepu za neprekinjeno uporabo!

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              30 drugi izdelki iz iste kategorije: