Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Analni čepi

Glasilo

Analni čep Caterpillar

Odkrijte novo dimenzijo analnega užitka z analnim čepom Caterpillar iz MEO ekskluzivne serije Extremeo. Edinstvena oblika analnega čepka zagotavlja intenzivno in raznoliko stimulacijo, zlasti na sfinktru in globoko v analnem kanalu.

Več informacij

49,90 €


-20%

39,92 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte novo dimenzijo analnih užitkov z analnim čepom Caterpillar iz MEO ekskluzivne serije Extremeo. Ta analni čep, ki ga je navdihnila oblika gosenice, je fleksibilen in ima edinstveno segmentno obliko, pri kateri ima vsak segment drugačen premer. Ta edinstvena oblika zagotavlja intenzivno in vsestransko stimulacijo, zlasti na sfinktru in globoko v analnem kanalu.

     

    Še nikoli doslej analni čep, ki ga je navdihnila narava, ni bil tako tako zapeljiv!

     

    Obliko, ki spominja na debelo gosenico, zaokrožuje svilnato mehka površina. Analni čep Caterpillar je izdelan iz tekočega silikona, materiala, ki je močan, a hkrati dovolj prožen, da čep začutite na pravih mestih! Ta material zagotavlja popolno ravnovesje med prožnostjo, s katero lahko dosežete najbolj skrite kotičke vaše notranje anatomije, in stabilnostjo za brezskrbno vstavljanje. Tako kot se gosenica gladko premika skozi različna okolja, se analni čep Caterpillar lahko prilagodi zavojem vaše notranje anatomije in doseže mesta, za katera sploh niste vedeli, da obstajajo.

     

    Izberite idealno velikost za največji užitek:

     

    • Velikost S: dolžina 17 cm, premer od 3,5 cm do 5,3 cm: idealno za začetnike ali tiste, ki imajo raje nežnejšo stimulacijo. Z dolžino 17 cm se analni čep Caterpillar dobro prilagodi vaši notranji anatomiji, medtem ko se premer nežno poveča od 3,5 cm do 5,3 cm in vas korak za korakom uvede v svet analnih užitkov.
    • Velikost M: dolžina 22 cm, premer od 4,5 cm do 6,8 cm: kot nalašč za tiste, ki so že pridobili prve izkušnje in si želijo intenzivnejših užitkov. Z impresivno dolžino 22 cm in spremenljivim premerom od 4,5 cm do 6,8 cm ponuja globljo in obsežnejšo stimulacijo.
    • Velikost L: dolžina 26 cm, premer od 5,3 cm do 8,2 cm: za poznavalce, ki iščejo največje občutke in polnost. Impresivna dolžina 26 cm in impresiven premer od 5,3 cm do neverjetnih 8,2 cm zagotavljata nepozabno izkušnjo, ki presega tudi najvišja pričakovanja.

     

    Čiščenje in uporaba analnega čepka Extremeo:

     

    Enostavna uporaba: Vstavljanje analnega čepka v anus je lahko čudovita in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako to pravilno storiti. Za lažje vstavljanje analnega čepka v anus priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo. S kratkim pršenjem se mišica zapiralka sprosti. Tako postane vstavljanje analnega čepka še posebej nežen užitek.

    Pravo mazivo in naš Lube Shooter: Pravo mazivo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati lubrikantom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naša Aquameo ali Alphamale Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Spletna stran Lube Shooter ali aplikator za lubrikant optimizira izkušnjo z analnimi spolnimi igračami, kot so analni čepi. Omogoča, da se lubrikant globlje in enakomerneje porazdeli po analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka bolj udobno in varno. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna količina lubrikanta zmanjša trenje in tveganje za poškodbe. Poleg tega spletna stran Lube Shooter omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

    Čiščenje: Po vsaki uporabi morate svoj analni čep Extremeo temeljito očistiti. S toplo vodo in blagim milom lahko brez težav odstranite večino nečistoč. Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naš sprej VERYCLEAN. Hitro pršenje zagotavlja, da je butt plug vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Dodatne informacije:

     

    • Caterpillar
    • Analni dildo ali analni čep iz serije Extremeo.
    • Ime "Caterpillar" za naš analni dildo iz serije Extremeo se nanaša na njegovo edinstveno segmentno ali rebrasto obliko, ki spominja na strukturo gosenice. Ta segmentacija v kombinaciji z vse večjim premerom zagotavlja močno in vsestransko analno stimulacijo.
    • Extremeo Butt Plugs so strokovno zasnovani analni čepi.
    • Extremeo ® je registrirana blagovna znamka podjetja MEO Nemčija.
    • Material: Izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki ne vsebuje ftalatov.
    • Analni čep uporabljajte samo z lubrikantom na vodni osnovi, kot sta Alphamale Aqua ali Aquameo, in našim Lube Shooter.
    • Za ta analni čep priporočamo naš sprej Anal Relax Spray Extremeo. Ta sprej deluje brez izgube občutka, zmanjšuje bolečo občutljivost sfinktra in pomaga doseči nebrzdano spolno ekstazo.
    • Z novimi ritnimi čepi Extremeo imate zdaj na voljo vsestransko brezskrben paket za svoje analne pustolovščine. Podjetje MEO ni le pionir pri razvoju svetovno znanih izdelkov, kot je Extremeo Anal Relax Spray, temveč vedno išče tudi najboljše in najbolj inovativne načine za izboljšanje analnega seksa. Uvedba edinstvenih čepkov Extremeo Butt Plugs je logično nadaljevanje naše strasti do analnih izdelkov. Z dolgoletnimi izkušnjami in povratnimi informacijami naših zvestih strank smo razvili zadnjik, ki postavlja nove standarde na področju oblikovanja, udobja in delovanja.
    • Želite kupiti analni čep ali dildo? Naše erotične igrače lahko naročite po vsem svetu. Sex Shope MEO lahko najdete v nemško govorečih državah, kot so trgovina MEO v Nemčiji, MEO v Švici ali trgovina MEO Bondage v Avstriji. Nismo dejavni le po vsej Evropi, kot so Francija, Italija, Nizozemska, Irska, Islandija, Romunija, Norveška, Švedska itd., temveč po vsem svetu, kot so trgovina MEO Sex Shop v Španiji, trgovina z dildi na Danskem in tudi na Finskem - in če govorite češko, lahko naš celoten asortiman seks igrač najdete na spletu na Češkem. Če je vaš jezik estonščina, lahko naš izborbutt plug naročite na spletu v Estoniji. Na voljo smo tudi v Sloveniji, s seks šopom v Bolgariji in široko ponudbo BDSM in erotičnih izdelkov na Slovaškem. Druge trgovine MEO so na voljo v ZDA, Belgiji, Grčiji, na Madžarskem, Japonskem, v Veliki Britaniji, Srbiji, Luksemburgu, na Malti, Portugalskem, Islandiji, Poljskem, v Kanadi, Južni Afriki in na Kosovu.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Wow, wow, wow!

    This thing is a must have for all anal lovers. It is the perfect thickness and just the right texture all while having the perfect angle to it. Lubricated this thing and slid it right in before intercourse with my girlfriend and it stayed in place the whole time. Such a great toy with an amazing feel to it.

      Ocenjevanje 

      I would buy this again

      Durable, easy to clean, and give the perfect texture for what you are looking for when it comes to penetration. I would buy this again, and I would recommend this product to anyone who is interested in having an AGGRESSIVE good time.

        Ocenjevanje 

        A Must have

        Bf loves this new dildo! Quality product, great texture and material. This definitely explores his deepest depths! Will buy another plug from MEO for his collection soon.

          Ocenjevanje 

          Geiler als gedacht

          Saugnapf mit wirklich guter Haltekraft. Sensationeller Buttplug (für mich), macht enormes Vergnügen. Empfehle ihn dringend an Geübte oder erfahrene Männer und Fraurb, positive Überraschung garantiert! Lieferung war unkompliziert und schnell innerhalb 24 stunden

            Ocenjevanje 

            Für mich genau richtig

            Ich nutze den Caterpilar Dildo hauptsächlich anal und es gibt nichts was mich an diesem Dildo gestört hätte. Der Saugnapf hält bombenfest, die Verarbeitung ist fehlerfrei und obwohl der Dildo relativ weich und biegsam ist spürt man die Details sehr sehr deutlich bei jedem Stoß. Ein ganz anderes Gefühl als bei den Dildos die ich bisher benutzt habe.

              Napišite svoj pregled

              Analni čep Caterpillar

              Analni čep Caterpillar

              Odkrijte novo dimenzijo analnega užitka z analnim čepom Caterpillar iz MEO ekskluzivne serije Extremeo. Edinstvena oblika analnega čepka zagotavlja intenzivno in raznoliko stimulacijo, zlasti na sfinktru in globoko v analnem kanalu.

              Napišite svoj pregled

              Kupci so kupili tudi:

              30 drugi izdelki iz iste kategorije: