Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Fisting gel

Glasilo

Boy Butter Fisting lubrikant - Original Formula - Steklenička za stiskanje

Kmalu bo na voljo  Ponudba

Lubrikant za fisting, znan po svoji gladki konsistenci Boy Butter se tradicionalno prodaja v kozarcu. Zdaj je pri MEO na voljo tudi v praktični steklenički za stiskanje! Ta omogoča bolj higienično doziranje lubrikanta za fisting in je zato popolna rešitev za vse, ki si želijo več higiene in udobja pri uporabi.

Več informacij

29,90 €


-20%

23,92 €

plus stroški dostave

Na voljo v kratkem

    Več informacij

    Lubrikant za fisting, znan po svoji gladki konsistenci Boy Butter se tradicionalno prodaja v kozarcu. Zdaj je pri MEO na voljo tudi v praktični steklenički za stiskanje! Ta omogoča bolj higienično doziranje lubrikanta za fisting in je zato popolna rešitev za vse, ki si želijo več higiene in udobja pri uporabi. Poleg tega Boy Butter v steklenici za stiskanje ponuja enake preverjene prednosti kot Boy Butter Original Formula - enaka kakovost, nov format!

    Odkrijte Boy Buttervisokokakovostni lubrikant iz rastlinskih olj. Posebej razvito za fisting je izjemno gladek, primerljiv s tekočim maslom, in omogoča lahkotno prodiranje v vse odprtine! Obogaten s sestavinami, kot sta kokosovo olje in silikon Boy Butter za prijeten občutek med fisting.

    Nepogrešljiv, ko ga enkrat spoznate: Boy Butter lubrikant za fisting, ki na novo določa vse standarde!

    Za analni fisting je potrebna uporaba visokokakovostnega lubrikanta, kot je Boy Butter. Brez tega lubrikanta je lahko izkušnja ne le neprijetna, temveč tudi nevarna za vaše zdravje. V nasprotju z vagino ali usti namreč anus ne proizvaja naravnega lubrikanta. Lubrikant je zato fisting lubrikant nujno potreben za zmanjšanje trenja in preprečevanje morebitnih poškodb.

    Boy Butter je odličen lubrikant za analni fisting. Zaradi svoje osnove iz rastlinskega olja ponuja izjemno gladko teksturo, ki spominja na stopljeno maslo. To omogoča gladko drsenje in hkrati zagotavlja večjo varnost med analnim fistingom fisting. Poleg tega kokosovo olje in silikon v formuli vlažita in s tem spodbujata prožnost

    Še ena prednost Boy Butter je njegova dolgotrajna mazljivost. V nasprotju s številnimi drugimi lubrikanti ga med daljšimi fistingi ni treba nenehno nanašati, saj ostane trajno navlažen. Druga odločilna prednost pred drugimi mazivi na osnovi olja je topnost v vodi Boy Butter. Boy Butter zato ga je mogoče enostavno in preprosto sprati s toplo vodo.

    Presenečeni boste, kako neverjetno učinkovit je ta lubrikant!

    Sestavine, kot sta kokosovo olje in silikon v Boy Butter zagotavljajo izjemen drsni učinek, ki olajša vstavljanje roke ali pesti v anus in izboljša občutek. Zaradi kremne konsistence ga ni le enostavno nanesti, ampak se tudi enakomerno razporedi. V nasprotju s številnimi drugimi fisting Lubrikantom, ostane Boy Butter točno tam, kjer je potrebno, in ne kaplja.

    Zakaj je Boy Butter vaš novi lubrikant, ki ga morate imeti!

    Original Formula iz Boy Butter je formula na osnovi kokosovega olja, ki je homogenizirana v čudovito kremast osebni lubrikant. Lubrikant ob stiku s kožo postane prozoren in navduši z dolgotrajno lubrikantnostjo, ki v ničemer ne zaostaja za lubrikanti za fisting na silikonski osnovi. Boy Butter občutek je zelo mehak in lahek, ob vsakem nanosu pa zagotavlja optimalno lubrikacijo. Poleg tega je Boy Butter varen za uživanje, ni strupen in ga je mogoče zlahka odstraniti s kože in tekstila z vodo. Naj gre za sproščujoče masaže ali vse vrste analnih užitkov - vedno je prava izbira Boy Butter je vedno prava izbira.

    Boy Butter v steklenici s stiskalnico na prvi pogled:

    • 100 % rastlinska in veganska.
    • Izjemno gladek, popoln za fisting dejavnosti.
    • Enostaven za čiščenje - kljub temu, da je na oljni osnovi, je topen v vodi.
    • Dolgotrajen lubrikantni učinek.
    • Negovalne sestavine, kot sta kokosovo olje in silikon, razvajajo kožo.
    • Ni združljiv s kondomi iz lateksa.
    • Užitno in brez toksinov.
    • Združljiv s silikonskimi spolnimi igračami.
    • Idealen za vse oblike analnega seksa.
    • Izdelano v ZDA iz visokokakovostnih naravnih sestavin.


    Kaj naredi Boy Butter tako poseben? Kljub temu, da je na oljni osnovi Boy Butter je topen v vodi, zato ga lahko zlahka sperete s toplo vodo. Vendar bodite previdni! Boy Butter ni združljiv s kondomi. Če cenite varen seks, vam priporočamo Aquameo, lubrikant na vodni osnovi.

    Več podrobnosti:

    • fisting Boy Butter Original Formula
    • V praktični steklenički s stiskalnikom
    • Na voljo v 3 velikostih: Boy Butter Izvirna 266 ml in Boy Butter Original 739 ml / 25 fl.oz.
    • Opomba: Boy Butter ni združljiv s kondomi iz lateksa, lahko pa se uporablja s kondomi iz drugih materialov.
    • Sestavine (INCI): delno hidrogenirana rastlinska olja, glicerin, polisorbat 60, tokoferil acetat, gliceril stearat, fenil trimetikon.
    • Vse Boy Butter So odgovorno proizvedeni iz naravnih in veganskih sestavin najvišje kakovosti.
    • Izdelano v ZDA.
    • MEO in Boy Butter sta dve znani blagovni znamki na področju lubrikantov in spolnega dobrega počutja. Obe podjetji ponujata različne izdelke, vključno z lubrikanti na oljni in vodni osnovi, kot sta npr Boy Butter in Aquameo.
    • MEO in MEO dolgujeta svoj ugled Boy Butter ne le visoki kakovosti svojih izdelkov, temveč tudi zavezanosti varnosti izdelkov in zadovoljstvu strank. Podjetji se zavedata posebnih potreb svojih strank, kar se odraža v raznolikosti izdelkov, ki jih ponujata.
    • MEO je blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Cool

    Très bon produit

      Ocenjevanje 

      5 stars

      Very slippery once warmed up! Easy to clean under water.

        Ocenjevanje 

        Favorite Lube

        I do not use any other type of lube and usually buy this at a local sexual health store. However, they can't always keep it in stock, so I decided to buy from MEO.
        This product doesn't stain, doesn't get sticky or sticky, and has no fragrance. It's perfect for my activities in the bedroom - alone or with others.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Boybutter ist ein geiles Zeug!

        Boybutter ist ein geiles Zeug! Sparsam und unglaublich langanhaltend.

          Napišite svoj pregled

          Boy Butter Fisting lubrikant - Original Formula - Steklenička za stiskanje

          Boy Butter Fisting lubrikant - Original Formula - Steklenička za stiskanje

          Lubrikant za fisting, znan po svoji gladki konsistenci Boy Butter se tradicionalno prodaja v kozarcu. Zdaj je pri MEO na voljo tudi v praktični steklenički za stiskanje! Ta omogoča bolj higienično doziranje lubrikanta za fisting in je zato popolna rešitev za vse, ki si želijo več higiene in udobja pri uporabi.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          19 drugi izdelki iz iste kategorije: